Elle 18 Color Pops Lipstick: Pinken Review

I dag vurderer jeg en nyanse som overrasket meg helt. Jeg vet at vi alle har prøvd noen eller den andre nyansen fra Elle 18-serien, med tanke på at den kommer med en prislapp på Rs. 100. Jeg surfer litt tid tilbake, og jeg fant disse nye nyanser på et online shoppingområde, og jeg ønsket å prøve ut de nye nyanser jeg aldri hadde hørt eller sett på. Nå kan denne typen gjetning gi deg noen dårlige og noen gode nyanser, men ut av de 5 jeg bestilte, var 4 av dem fantastiske. En av de beste nyanser jeg bestilte ved en tilfeldighet er denne som heter "Pinken."

Jeg vil gi deg en oversikt over disse leppestifter. De tidligere jeg tror var priset til Rs. 55 da jeg var på college. De dagene var disse de beste avtalene, og vi hadde slike flotte farger å velge fra. Deretter fornyet de samlingen og kom tilbake med bedre pakking, men jeg tror at formelen har forblitt den samme. Spikerfargene er til å dø for i de små runde flasker, og jeg tror at det er 25 nyanser av leppestift å velge mellom.

Lippestiften er veldig delikat. Jeg har alltid møtt et problem med dem som bryter ved basen og smelter og alle slags ting, men siden disse er bare Rs. 100 a pop, disse virkelig gjør ikke vondt mye. En annen ting om disse leppestifterne er at jeg pleier å bruke mye av det som i jeg prøver å lagre på for å få litt god mengde farge. På grunn av det, slutter disse leppestiftene en dag, så dette er totalverdi for pengene, men det faktum at de er så svake, kan du ta forholdsregler om hvordan du bruker dem.

Denne skyggen er en fantastisk peachy rosa. Personlig, hvis du ser, den er skitten rosa, ikke en vanlig rosa, og det er det som gjorde at jeg falt for det. Denne fargen kan flattere alle slags hudflekker fordi det er en varm rosa heller enn en varm eller blå-basert rosa. Denne fargen er en perfekt farge for kontor eller høyskole eller en vanlig utflukt hver dag.

Tekstur av leppestift vi alle vet har en fuktighetsgivende kjerne til det og tekstur blir veldig ren på grunn av det. Lippestiften er veldig sur, jeg vil si og veldig blank for meg. Det er ikke tykt i tekstur, men lett å ha på seg. Du kan enten lagre den for å få litt farge eller holde den lys for en nøytral leppe. Det er veldig allsidig.

Denne fargen vil ikke lyse opp i ansiktet ditt, husk. Det er en myk, nøytral rosa og hver dag farge. Til nå har dette ikke blitt ødelagt, men jeg kan se at det kommer til å skje veldig snart. Den varige kraft er et annet problem med denne. Maksimumet for det er 2 timer, og fordi det er så søtt, pleier jeg å spise det: P, ingen blødning for så langt.

Siste ord på Elle 18 Color Pops Lipstick: Pinken

Du må få denne fargen hvis du er på college eller en office goer. Det er litt delikat, men en nydelig nøytralrosa med en fin finish. Husk, det er en ren leppestift og vil ikke dekke pigmentering, men fargen er universelt smigrende. Hele problemet er at jeg må kjøpe minst to backups av disse, men disse er ikke tilgjengelige noe der jeg ser etter dem.

IMBB Rating:

4.5/5

Elle 18 Color Pops - Maroon Iris Elle 18 Color Bombs Nail Pops 48,13 Elle18 Color Bombs Elle 18 Color Bombs Lip Color Cranberry, granateplekake, Mystery Mauve Elle 18 Color Bombs Lip Smoothie Coloressence Liquid Lip Color - Maroon Dust Frøken Claire Glimmersticks For Lips - Mild Maroon and Rust Perfekt Maroon Lip Farge: Diana Matic Lipstick Lotus Herbals Floral Bliv langvarig Lip Color Pristine Maroon MAC for Iris Apfel Lipsticks - Party Parrot & Scarlet Ibis Revlon ColorStay Overtid Lipcolor Enduring Iris 420

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: