Eskinol Ice Poretherapy Facial Scrub Review

Hei alle sammen!

I dag skal jeg vurdere noe som er en personlig favoritt, og jeg måtte bare se gjennom det, det er så bra! Eskinol Ice Poretherapy Facial Scrub. Jeg plukket den opp fra en butikk i Dubai, og det er veldig lett tilgjengelig på ebay også. La oss se på produktbeskrivelsen:

Pris:

Rundt Rs. 210 for 100 ml.

Ok, så jeg har åpne porer problemer på grunn av akne i mine tenåringsår, og jeg har prøvd mange ting, men dette var veldig effektivt, og dette er min andre pakke. Jeg har allerede brukt en pakke, men i utgangspunktet virket det som om det ville gi meg en midlertidig effekt, men etter å ha brukt det lenge (ca 6-7 måneder), har det hjulpet meg mye i lengre tid også . I dag, selv uten skrubb, ser porene mine mye mindre ut enn de var tidligere og bryter meg ikke ut i det hele tatt.

Mikro-eksfolieringsvirksomheten fjerner også smuss fra porene og gir et friskt og rent ansikt og styrer olje i nesten 5 timer uten over tørking. Huden min blir veldig ren, frisk og polert. Den mest fantastiske delen om denne skrubben er at den virkelig gir den iskalde kjøleeffekten, noe som føles så bra. Det gir deg den friske følelsen om morgenen og vekker deg opp til dagen!

Ved å bruke den sammen med Pond's glatte pore ansikt vask har gjort en virkelig merkbar forskjell til porestørrelsen i ansiktet mitt.

Pros av Eskinol Ice Poretherapy Facial Scrub:

  • Det hjelper mye for å redusere porestørrelsen.
  • Gir deg den kjølende effekten.
  • Polerer huden din.
  • Hjelper med å kontrollere oljen uten å tørke over.
  • Gjør hva det hevder.

Ulemper med Eskinol Ice Poretherapy Facial Scrub:

  • Ingen som jeg kan finne!

IMBB Rating:

5/5.

Skal jeg kjøpe Eskinol Ice Poretherapy Facial Scrub Again?

Ja, trolig for resten av livet mitt!

Eskinol Papaya Facial Cleanser Eskinol Classic White Facial Deep Cleanser Naturens Essence Gold Facial Kit Hjemmelaget ansiktsskille for hud Gjør-det-selv ansiktsbehandling i 10 minutter Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Alt om ansiktsskall VLCC Anti Tan Facial Kit Biotique Pineapple Gel Gel Ansiktsskum Cleanser Forest Essentials Facial Scrub og Ansiktsbehandling Masque 10 hjemmelagde ansiktsskrubb Everyuth Natural Walnut Facial Scrub Tvam Almond And Honey Face Scrub Og Body Polisher Tvam Almond And Honey Face Scrub Og Body Polisher Naturoma Herbal Apricot Scrub Oriflame Swedish Spa Face Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: