Incolor Glimmer Blusher: Muskatanmeldelse

Jeg har allerede gjennomgått en av disse som jeg hadde, som er i biter nå, pulverisert og ødelagt, og jeg skal knapt bruke den. Navnet var "Mild Brown", og jeg hadde ingen anelse om at det skulle være coppery. Når det gjelder denne, kjøpte jeg den i henhold til bildet på siden, da jeg trodde det skulle være en lys, og derfor kan jeg fortsatt prøve å bruke den litt eller den andre veien, men dette var også skuffende.

Fargen er en ganske lys peachy høydepunkt skygge jeg vil si, og det er en glimmer som navnet sier. Det er ingen store biter av glimmer, men myk fin glimmer. Tekstur er gjennomsnittlig, jeg mener å se på den, den bakte typen av en blusher, jeg hadde tenkt at det skulle være å tenke seg mykt, men det var bare fint, ikke noe bra.

Når du sveiper den en gang, får du nok farge, men ikke veldig tykt pulver der. Følelsen er litt gritty, men fortsatt ikke glitrende eller noe. Shimmeren er finmalet, men nå er problemet her. Shimmeren er ikke bundet godt sammen. Hvordan kan jeg forklare dette, når du prøver å spre det på huden, blir shimmeren all ujevn og blander seg ikke godt sammen som du ville se i andre blanke rødmer eller høydepunkt. Dette er min største slå av om dette produktet. Pulveret når man prøver å blande blir så ujevn og mister hele farge og blander seg til ingenting.

Som en rødme tror jeg ikke jeg vil bruke den. Hvis jeg bruker, blir det som et høydepunkt. Jeg ville bruke den på nesebroen, det høye kinnbenet under øyet og midt på pannen, det er det. Bortsett fra det, tror jeg ikke jeg skal bruke det mye heller.

Noen av poengene som jeg vil peke på dette svært gjennomsnittlige produktet er at shimmeren er så ujevn og mild når den blandes, mister hele produktet sin verdi. Ingrediensene og kvaliteten skremmer meg virkelig. Tekstur er gjennomsnittlig, ikke veldig myk som det ville se når du ser pannen. Jeg skulle ønske det var bedre gjort fordi det kunne vært en fin rødme. Jeg vil fortsatt si at det ville fungere som et høydepunkt for meg.

IMBB Rating:

2.5/5

Incolor Glimmer Blusher: Mild Brown Incolor profesjonell øyenskygge Incolor Super Glide Eyeliner Pencil INCOLOR Auto Eyeliner Pencil Jordana Incolor Eyeshadow Black Tie Affair Incolor Concealer Lakme Shadow Artist Astral Blue, Glimmer Green Review, EOTD Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher Coloressence Blusher - Brasiliansk gull Bourjois Visage Pastel Joues Blusher - Tomette og Rose D'or Lakme Absolute Collection Blusher Bilder, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019