RevAyur Orange Scrub Review

Jeg løp ut av ansiktsskrubb og hadde ikke tid til å besøke noen butikk for å velge det, så jeg spurte noen om å gjøre tjeneste for meg. Jeg ville ha noe som kunne passe mine behov i henhold til min hudtype, så jeg nevnte spesielt at jeg har en fet hud med færre forekomster av hudormer. Jeg fikk dette søte lille røret. Skrubbingen som ble kjøpt for meg, var helt som følge av den påtrengende SA. Jeg vurderer det samme i denne artikkelen. Produktet som jeg vurderer er "RevAyur Orange Scrub."

Produktbeskrivelse:

RevAyur Orange Scrub-Exfoliation med microbeads. Rensing, Forfriskende og fuktighetsgivende.

Viktige ingredienser:

Mikroperler, Oransjeolje. Hjelpestoffer: Stearinsyre, Glyserin, Mineralolje, Cetylalkohol, Capryltriglyserid, DGMS, Dimetikon, Silisiumolje, GMS, Trietanolamin, Metylparaben, Propylparaben, Fragrance.

Spesialitet:

 • Blander multi-frukt enzymer for å glatte bort overflatene celler.
 • Forbedrer hudtekstur og klarhet.
 • Renser porene, stimulerer sunn sirkulasjon.
 • Fine mikro-eksfolierende partikler trekker delikat smuss og urenheter bort.
 • Lett nok til daglig bruk.

Hvordan å bruke:

Klem en liten mengde på håndflaten. Masser forsiktig på ansikt og nakke. Skyll av med vann til rent.

emballasje:

Skrubbingen kommer i et gjennomsiktig rør med oransje flip cap som lukker seg tett og dermed forhindrer lekkasje. Røret er veldig reisevennlig. Det er veldig fint rør med oransje perler i en kremaktig skrubbe.

Pris:

99 INR for 75 gm.

Holdbarhet:

2 år.

Min erfaring med RevAyur Orange Scrub:

Dette er creamiest skrubbe jeg har brukt hittil. Det gir følelsen som om du skrubber ansiktet ditt med litt massasje krem. Kraten lukter med appelsiner som er bra for meg. Dette kan være et problem for folk som er plaget av sterke fruktige / blomsterdukker. Skrubbingen har oransjefargede mikroperler som ser vakker ut i den lyse oransjefargede skrubbe. Ser på beskrivelsen på emballasjen, forventet jeg at det var ganske bra, men ikke på en utmerket måte, men det kom ikke en gang til da. Jeg vasket ansiktet mitt med ansiktsvask og deretter på vått ansikt, påført en myntstort mengde skrubbe. Det var godt å massere huden med skrubbe som den er veldig kremaktig, men de mikroperlene er ikke til nytte. Jeg vil at min scrubs skal ha granulater som er litt sterke, slik at de tar vare på de svartehodene og urenheter. Disse perlene danner en klump etter noen få minutter med massasje, men gjør ikke noen eksfoliering i det hele tatt. Dette er bare en fancy utseende skrubbe uten kvaliteter i det hele tatt. Det gjorde huden min ren, men en vanlig ansiktsvask kan gjøre det bedre. Hva er behovet for å bruke en skrubbe da? Jeg hadde ikke store forventninger fra skrubbingen, men noen produkter fra dette området har imponert meg. Jeg hadde tvil om at denne skrubben ville ødelegge meg som den er veldig kremaktig i naturen og har veldig tykk konsistens, men takk Gud, ingenting som det skjedde.

Pros av RevAyur Orange Scrub:

 • Luktes sterkt av appelsiner.
 • De små oransje perlene er søte å se på.
 • Emballasjen er veldig pen.
 • Rimelig.

Ulemper med RevAyur Orange Scrub:

 • Ingen eksfolierende egenskaper i det hele tatt.
 • Tykk kremaktig tekstur som kanskje ikke passer til fet hud.
 • Inneholder parabener.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg RevAyur Orange Scrub?

Til slutt ville jeg ikke kjøpe dette igjen eller anbefale det til andre.

IMBB Rating:

2/5.

Revayur Walnut Scrub Revayur Lip Blams, Moisturizer og ELF Blending Brush Haul Revayur Lip Sliders Tonet Lip Balm - Mango RevAyur Saffron Beautifying Gel RevAyur Fruity Body Wash Vannmelon Everyuth Natural Walnut Facial Scrub Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Walnut Scrub Shahnaz Husain Exfoliating Walnut Scrub Ayur Exfoliating Scrub med Walnut og Abrikos Vaadi Walnut and Apricot Face and Body Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: