Håndvesker er noe som alle bærer rundt. For noen er de bare en nødvendighet, mens for andre de skriker klasse og stil. Så, uansett grunnen til at du skal bruke på en pose, vil du absolutt ikke at den skal bli ødelagt på grunn av uaktsomhet. Denne artikkelen vil sikkert hjelpe deg med å holde posen din likt som en million dollar i lang tid.

Omsorg tar ikke mye arbeid, men vil sikkert spare pengene dine i en grad. Nevnt nedenfor er noen tips for å hjelpe deg med å ta vare på vesken din og holde den ser helt nytt for alltid!

Tips for å ta vare på håndvesker:

• For å unngå flekker ved første punkt, må du aldri røre posene med skitne hender. Unngå å håndtere posen din etter å ha brukt skjønnhetsprodukter, for eksempel fundament eller håndkrem. Disse produktene inneholder mineraloljer og voks som vil ødelegge utseendet til posen din, spesielt hvis den er laget av lær.

• Før du lager opp posene dine, bruk boblepakning for å fylle dem opp. Bubble wraps er bedre enn vev som de ikke tiltrekker møll som papirpapir.

• Husk alltid å påføre en skinn skinnbalsam eller beskytter for å opprettholde sin originale glans og mykhet før du lagrer lærvesker. Men aldri bruk lanolin skinn kremer eller balsam. Lanolin oljeskrot skinn og gjør restaurering praktisk talt umulig.

• Oppbevar vesken i støvposen eller bruk en naturlig fiber myk pute deksel. Bruk aldri plastposer til å lagre posene dine, da plast har en tendens til å samle fuktighet når de blir utsatt for overflødig fuktighet. Lagre også posene dine på et tørt sted uten å klemme dem for å passe på plass.

• For langvarig lagring, unngår du stroppespenne slik at visninger ikke opprettes.

• Unngå å bruke sterke kjemikalier på posene dine for å kvitte seg med flekker.

• Hvis posen har et kjedehåndtak, må du lagre kjeden inne i posen for å unngå å rive på utsiden av posen mens den ikke er i bruk.

• Heng aldri posene dine med stropper når du ikke bruker dem. Det er bedre å holde dem på hyllen din fast.

• For å rengjøre silkeposen, lage en løsning av mildt vaskemiddel og lunkent vann. Husk alltid å gjøre en patch test før du dypper posen inn i løsningen. Det er bedre å ikke gni en silkepose da dette kan spre ut flekken og slite ut fiberen.

• For å bekjempe ubehagelig lukt kan du bruke aviser. Kryss mange aviser og legg dem i håndvesken din. Trekk glidelåsen på vesken og la den stå i noen timer. Papirene kan hjelpe til med å absorbere den fulle lukten av vesken din.

• Sammen med disse hjemmepleie tipsene kan du også gå inn for en profesjonell hjelp en gang hvert år. Dette vil hjelpe deg med å beholde den opprinnelige formen på posen din i stor grad.

Håper disse tipsene vil hjelpe deg med å bevare levetiden til håndvesker, slik at de fortsetter å legge til farger og glamour i stilen din i årene som kommer!

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

5 Vesker å bære denne sommeren i alle budsjett og stil Best of Hand Bags-Guess, Burberry, Giordano, Hidesign, Versace Vesker: Bag It This Winter Ulike typer håndvesker Handbag: Top Women Handbags Brands-2 Top Håndvesker Brands-1

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: