Lux Fragrance Deo Spray - Sweet Petals Review

Hei jenter,

Jeg visste at Lux var et av de merkene med forfriskende duft som fascinerer oss mens vi bad, men nå har de besluttet å gå ut av toalettet og gå inn i kvinnenes duftmarkedsplass. Det var en nyhet for meg. Nylig fant jeg Lux deo-sprayene i et av supermarkederne under min matbutikk, og jeg hadde aldri prøvd en enkelt ting fra Lux. Stol på meg, jeg var så ivrig etter å føle Lux-opplevelsen og plukket denne deo-sprayen. De har få smaker, men jeg har valgt "Sweet Petals." Navnet var noe inspirerende for meg. Les videre for å vite mer om Lux Fragrance Deo Spray-historien.

Produktbeskrivelse:

Spray på for å revitalisere dine sanser med sin duft og bli frisk hele dagen lang. Føl deg vakker hele dagen med de fristende duftene av fresia og rosenbladene infundert med sprø frukt. Du kan spray duften over hele kroppen din og la de søte duftene inspirere folk rundt deg hele dagen lang.

Hvordan å bruke:

Rist godt, hold kanen oppreist og spray fra 15 cm fra underarm, kropp og klær for best mulig effekt.

Pris:

Rs. 120 for 150 ml.

ingredienser:

Alkohol Denat (96% v / v) Innhold 48,5% Butan, Isobutan, Propen, Parfyme.

Holdbarhet:

36 måneder fra pakningsdato.

Jeg tar på Lux Fragrance Deo Spray - Sweet Petals:

Som jeg allerede sa, hadde jeg aldri prøvd en eneste ting fra Lux. Denne deo spray fra merkevaren fristet meg. Jeg hadde hørt fra skoledagen at Lux såper luktet for godt, og jeg hadde en mulighet rett foran meg, i form av deo spray. Jeg ventet ikke og jeg grep en.

Nå for å snakke om pakningen, er det det samme som de andre sprøytesprayene i markedet. En klage her er at dysehetten ikke passer og har en tendens til å åpne når du bærer den i posen.

Nå, kommer til duften, det er fantastisk. Det lukter rosenbladene og det er søtt. Det er en veldig girly slags duft. En av vennene mine hevder at lukten ligner en av Lux-såper, ikke sikker på hvilken som er den. I det øyeblikket jeg sprayer deo, føler jeg meg som om jeg går i en hage og jeg blir fascinert av sin søthet. Visse deos hadde gitt meg kvalme, men denne goden gjorde det ikke. Jeg elsker gjerne duften 😛

Jeg har ikke vane med å sprøyte deos på underarmene eller kroppen min direkte. Jeg sprayet det på klærne mine og noen få deos hadde slått meg ned ved å gi et hvitt plaster, men dette gjorde det ikke. Glad!

Duften holder seg god i 4-5 timer og begynner å falme sakte. Jeg sprayer det etter mitt bad om morgenen før jeg går ut for å jobbe for å trives godt, og jeg bruker dette etter treningsøktene for den søte aromaen til å ligge på meg når jeg kommer tilbake til skrivebordet mitt.

Jeg er ganske fornøyd med dette deo.There er andre tantalizing dufter Lux tilbyr i dette deo-området, og jeg kommer definitivt til å plukke dem lykkelig.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Lux Fragrance Deo Spray - Sweet Petals:

  • Hyggelig duft som er glatt og perks opp stemningen din umiddelbart.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Fornuftig priset.
  • Lett tilgjengelig.
  • Danner ikke hvite flekker når det sprayes på plagg.

Ulemper med Lux ​​Fragrance Deo Spray - Sweet Petals:

  • Inneholder alkohol og dermed brannfarlig. Oppbevares utilgjengelig for barn.
  • Emballasje, ikke reisevennlig.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for ulemper jeg fant).

Endelig dom:

Hvis du er ute etter en veldig søt duft og hvis du er en elsker av duften som tilbys av Lux, så ta den. Hele tilbudet er så glatt og du vil definitivt elske det. Jeg er en dø-hard fan av den forlokkende duften!

Lux Fragrance Deo Spray - Magical Spell Lux Strawberry og Cream Body Wash Lux Magical Spell Fine Fragrance Elixirs Body Wash Lux Scarlet Blossom Body Wash Lux Peach and Cream Body Wash Lux Magical Spell Fine Fragrance Elixirs Body Wash Lux Body Wash i mykt luksus og oppløftende firma Lux Silke Nourishment Body Wash Bad og Kroppsarbeid Black Amethyst Fine Fragrance Mist Eva Dual Fragrance Deodorant Choco Vanilje Revlon Charlie Parfymert Body Fragrance in Spirit Estee Lauder lanserer Pleasures Bloom Fragrance Nivea Whitening Deodorant Spray Adidas Natural Vitality Deodorant Spray Dove Whitening Unscented Antiperspirant Deodorant Fa Pink Passion Deodorant NIVEA Energy Fresh Deodorant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: