Coastal Scents 88 Warm Palette Review

Hei vakre damer!

Til slutt bestilte jeg noen godbiter fra Coastal Scents !! Etter å ha gjennomgått flere positive vurderinger på ulike fora, var jeg ekstremt fristet til å kjøpe noen av palettene fra Coastal Scents. En av mine kjøp var 88 Warm Palette. Min eneste beklage med dette er - jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt det før! Denne paletten er "perfekt" for de av oss som elsker nøytral, varm og daglig brukbar utseende.

Produksjonsbeskrivelse (fra nettsiden):

Pris:

$ 24.95 (jeg kjøpte den når det var tilbud om 50% rabatt).

Mengde:

63g / 2.22oz.

 • 88 Øyenskyggefarger.
 • 1 svart matteretui.
 • 1 Easy Access Mirror.
 • 2 Dual End Foam Tip Applicators.

ingredienser:

Talkum, Glimmer, Squalan, Dimetikon, Titandioxid, Magnesiumstearat, Isopropylpalmitat, Lanolin, Metylparaben, Propylparaben, BHT. Kan inneholde: Glimmer og titandioxid, jernoksid, ultramarineblå, manganviolett, ferriammonium-ferrocyanid, kromoksidgrønt, hydrert kromoksidgrønt, FD & C rødt nr. 40 A1 Lake, FD & C Yellow No.5 A1 Lake, FD & C Blå nr. 1 Al Lake.

"Vår eksklusive 88 Warm Palette er perfekt for enhver hudtone. Med sitt brede utvalg av bærbare nudder, rike brune og myke blues; Det finnes uendelige muligheter for å lage ditt favorittutseende. De høypigmenterte nyanser er en kombinasjon av matt og satin finish som kan påføres tørr eller våt ved hjelp av de to endeskumtipsapplikatorer som følger med, eller noen øyenskygge børste i samlingen din. Den matte sorte saken inneholder Coastal Scents-logoen, så vel som palettens navn for enkelhets skyld. "

Palett Dimensjoner: Palett: 9,12 "x 6,53" x 0,5 "(23,2 cm x 16,6 cm x 1,3 cm) Speil: 5 "x 3,12" (12,7 cm x 7,9 cm) Eye Shadow Pot Diameter: 0.62 "(1.6cm)

Med blits

Uten flash

Mine tanker på Coastal Dufter 88 Warm Palette:

Variasjon av nyanser: Hvite, duokromede hvite, ferskener, appelsiner, brune, blommer, pinks, blues, greener, sorte, grays, gull, bronse, silvers, etc. 88 er ikke et lite tall på noen måte, og jeg elsker hvordan forskjellige nyanser av en farge er tilgjengelige i denne kompakte paletten. Hvis du tar brun, får du en ekte brun, du får også en rosa brun, en rødbrun, lysebrun, mørk brun, gyldenbrun, bronsebrun og så videre og så videre. Det samme gjelder alle andre farger du bestemmer deg for å hente.

Det jeg ble hyggelig overrasket over, var av sortimentet og typen av hvite som tilbys her. Hver nyanse er perfekt for å fremheve, uansett hva utseendet er. Selv om jeg bruker farger fra andre paletter, finner jeg meg selv når jeg kommer til denne for panne og indre hjørnehøydepunkter. De fleste hvite er duokrom, noen har en blåaktig tinge, noen rosa, noen grønne, noen har en gulaktig tinge, noen er matte, og andre er glitrende. Dette følgende bildet fanger ikke deres dualitet perfekt, men jeg håper det hjelper til å vise det til en viss grad.

Tekstur: Noen nyanser er matte, noen er satin, mens andre er glitrende. Som med matte nyanser vanligvis, kan du forvente at noen faller ut, men ingenting som ødelegger opplevelsen. Det er også noen nesten glitrende nyanser som ser perfekt ut når de går på festfest. Fargene er glatte og gjelder veldig enkelt. Noen er mindre pigmentert enn andre, men har generelt veldig god pigmentering.

Dette bildet viser pigmenteringen når fargene hentes normalt og sjenerøst. Vakkert pigmentert!

Dette følgende bildet på den andre håper jeg hvordan fargene ser ut når de plukkes opp veldig sparsomt. Selv et enkelt lys dab med en finger ga nok farge som vist. Nå kan du se at noen er mer pigmenterte enn de andre.

Blending dem er også veldig jevnt og enkelt. Følgende bilde er å vise nedfallet noen farger kan ha, selv etter at de har blitt siktet for denne anmeldelsen, måtte jeg pusse toppene for å kvitte seg med "pulverene".

Lang levetid: Selv uten primer, varer de hele dagen på mine øyne på en typisk 8-timers arbeidsdag. Mine lokk er veldig normale og på grunn av været, nesten tørt. Så, noen farge forblir på godt nok, men for oljeskinnede damer, anbefaler jeg en primer hvis du er ute etter super langt opphold.

Palettegenskaper: Emballasjen føles veldig god kvalitet, den er solid, den er lett å åpne, men ikke så lett at den bare vil bli åpen når den bæres rundt. Det er en veldig god størrelse for reise. Det er tynt og slank, vil glide i de fleste mellomrom lett. Den svarte matte saken ser veldig kul ut. Speilet er anstendig nok. Applikatorene som leveres er av meget god kvalitet, og jeg har brukt dem ikke bare til å pakke på farge, men også for blanding. Takket være Emily Edmintion, vet jeg at disse svampespissapplikatorene ikke er totalt avfall!

Ved $ 24,95 (Rs. 1400) er det absolutt verdt hver eneste paise / penny, selv om du tar hensyn til frakt. Jeg elsker hvor allsidig fargene som tilbys her er, fra nydelige mattes til satin, ferdig med skinnende farger. Enten det blir klar for jobb eller for en morsom dag ute med venner eller fetter eller en myk fest, er alt jeg trenger, denne paletten, og jeg er klar!

Pros av Coastal Dufter 88 Warm Palette:

 • Fornuftig priset.
 • Sendes over hele verden, veldig godt pakket og de har utmerket kundeservice!
 • 88 nyanser! Flere farger med flere ferdigheter, rik fargevalg.
 • God pigmentering.
 • Glatt å bruke.
 • Lett å blande.
 • Kompakt nok til å være reisevennlig.
 • Emballasjen er av god kvalitet, dette dekselet bryter ikke på deg med hverdagsbruk.
 • Perfekt for de som føler seg komfortable med subtile utseende eller for daglig høyskole / kontorbruk.
 • Med en rekke glitrende farger fungerer den også for festutseende.

Ulemper med Coastal Dufter 88 Varm Palette:

Ingenting spesielt knyttet til bare denne paletten, noen ganger faller ut, er opplevd selv med det aller høyeste av endene nyanser, så jeg kan ikke si det, og tilgjengelighet bare på nettet er mer som et proffs enn en con fordi jeg føler at den er tilgjengelig online , så jeg vil ikke si det!

Ville jeg tilbakekjøp Coastal Scents 88 Warm Palette?

På et øyeblikk!! Så snart jeg er ferdig med denne!

Vil jeg anbefale Coastal Dufter 88 Warm Palette?

HELT SIKKERT!

IMBB Rating:

5/5

Jeg nyter grundig med denne paletten og kan ikke komme over hvor mye jeg elsker det! Det er en av mine absolutte favorittkjøp noensinne. Det er helt verdt sprøytenarkomanen rundt den. Gi det en prøve damer, dette er sikkert en av de beste palettene der ute.

Online Makeup Shopping: Coastal Dufter Pensler Haul Coastal Scents 28 Piece Eye Shadow Neutral Palette Review + MAC Dupes Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Palette Coastal Scents 88 Color Eye Shadow Palette Coastal Dufter 88 Palette Kystpleiebørster Coastal Scents Hot Pot S39 Review, Swatch, EOTD Kystdukker Unrefined Shea Butter Coastal Scents Gel Eye Liner True Black Coastal Scents 24k Gold Gel Liner Review, EOTD Coastal Dufter Undercover Liquid Color Corrector Yellow Revlon Multi Use Palette Photos, fargeprøver Revlon Customeyes Shadow & Liner Palette Bilder, fargeprøver Revlon Illuminance Creme Shadow - Copper Coast Oriflame Pure Farge Eye Shadow Palette Blues and Lilacs Beauties Factory 120 Farger Eyeshadow Palette Inglot Eye Shadow Freedom System og min palett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: