VLCC ACNE CONTROL TEA TREE SPOT GEL

Hei alle sammen!!!

Jeg har et kronisk problem med tilbake akne. Det startet 3-4 år tilbake og blusser opp hver sommer. Min øvre rygg blir full med akne og senere de akne igjen arr. På grunn av arrene er jeg alltid redd for å ha dype nakke. Når en skjønnhetspleie så det, rådet hun meg til å bruke Vlcc acne kontroll te tre spot gel.

La oss nå finne ut om denne spotgelen gjorde noen forskjell eller ikke.

Hva produktet hevder: Denne spot applikasjonsgel har en effektiv formulering som unclogs porene og tørker ut akne og kviser. Tea tree and clove hjelper til å dempe blemishes og gi en klar hudtone.

Metode for bruk: På en grundig renset hud, bruk denne gelen på akneflekker og kviser, la om natten.

For best resultat: Bruk denne gelen hver kveld på aktiv akne. Bruk Vlcc clove massasje gel og peppermynte ansiktspakke, tre ganger i uken for å støtte healing av akne raskere.

ingredienser: Ekstrakter av lang pepper 1%, margosa 1% og hellig basilikum 1%, cloveolje 0,3%, tea tree 0,35%, rosmarin 0,25%, lavendel 0,2%, gel base Q.S.

Pris: Rs 215 for 50 ml

utløps~~POS=TRUNC: 3 år fra fremstillingsdato

Min erfaring med produktet: Jeg har brukt denne gel hver sommer i de siste 2 årene. Den kommer i en solid plastkanne som er reisevennlig fordi uansett hvordan du kaster den i vesken din, lekker produktet ikke ut. Gelen er grønn i farge og har lukten av pepper og løk. Jeg bruker det på noe aktivt akne i ansiktet mitt etter å ha blitt tvunget til å vaske ansiktet mitt. På min øvre rygg bruker jeg det på akne så vel som arrene som jeg har på grunn av tidligere akne. Det gir en kjølingsfølelse når den brukes på akne. Den har jeg bare bruke den over natten på grunn av den grønne fargen på gelen. Bare en myntstørrelse er nødvendig for hele øvre rygg. Den sprer seg veldig godt og blander seg lett. Det blir absorbert i løpet av sekunder og gir ingen klissete eller oljeaktig følelse på ansiktet eller akne senere. Men hvis jeg svetter eller gråter, begynner ansiktet mitt å føle seg klebrig. Hvis det gjelder svært nær øyet, irriterer det øynene mine og øynene mine begynner å vanne.

Fargeprøver: venstre uten blits høyre med blits

Nå kommer effekten av denne gelen. Jeg har alltid lagt merke til at kviser min blir neste morgen, og når jeg bruker det religiøst, mener jeg daglig, det lindrer arrene på ryggen min også. Akne heler raskere og ikke la et arr. . Det gir en veldig sunn glød til ansikt og områder der den brukes. Denne gelen har faktisk arbeidet mirakler for meg fordi ingen andre produkter enn dette har noen gang lettet min akne arr. Men det forhindrer ikke acne break outs. Vel, det hevder heller ikke å gjøre det heller

Pros:

 • Subsides akne
 • Akne heler raskere og ikke la et arr
 • Lyser blemishes
 • Importerer glød
 • Har tea tree and cloves
 • Absorberer øyeblikkelig
 • Gir ikke klissete eller fet følelse
 • Gir kjølesensor
 • Ingen kjemikalier
 • rimelig
 • Reise vennlig
 • Anstendig mengde. Ett krukke kan brukes i 2-3 måneder.

Ulemper:

 • Grønn i fargen (kan ikke brukes om dagen)
 • Lukter rart
 • Irriterer øynene hvis de brukes svært nær øyet
 • Går klebrig etter svetting
 • Jar emballasje er alltid uhygienisk
 • Ikke hindrer acne break outs

IMBB-vurdering: 4/5 (-1 for irriterende øyne og lukten) selv med så mange ulemper, er det en 4 for meg fordi det faktisk fungerer og er sant for sine krav.

Vil jeg kjøpe det igjen? det er allerede min fjerde krukke. Ja, jeg skal kjøpe den igjen. Jeg holder alltid denne gelen i skapet mitt, selv når jeg ikke trenger det.

Anbefaler jeg? Hvis du er utsatt for akne og har arr, gi denne gelen et forsøk.

Håper du likte min anmeldelse! 🙂

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Fade Out Extra Care Fade Cream - Day The Body Shop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion Slik fjerner du ansikt Tan Hjemmelaget Tan Removal Pack Naturens Essence Lacto Tan Clear VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash Hudpolering hjemme: Kroppskrubb Lotus Herbals Pomegranate & Plum Energizing Skin Polisher Lotus Herbals Orange Peel & Alpine Salt Whitening Skin Polisher Lotus Herbals Skin Polisher: Kiwi og Druer Såpe og herlighet Flake Away Body Polish Kropps Shop Granatäpple Kroppspolsk Biotique Body Polisher Everyuth Natural Walnut Facial Scrub 10 hjemmelagde ansiktsskrubb Jovees Jojoba & Hvete Germ Face Scrub Ultra Gentle Bio Skincare Exfoliating Strawberry Face og Body Scrub Khadi Rose Face Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: