Kiehl's Agurk Herbal Alkoholfri Toner

Hei skjønnhet! Dagens gjennomgang er på Kiehls agurk-urte-alkoholfri toner. Toner er et svært viktig skritt i vår hudpleie rutine. Jeg har problematisk hud. Jeg søker alltid etter en toner som kan bidra til å forbedre hudtekstur og holder balanse. Kiehl er et av de merkene som er veldig sjenerøse når det gjelder å gi prøver. Jeg fikk dette produktet som et kompliment på mitt kjøp hos Kiehl. Les videre for å se hvordan det fungerer.

Påstander: Vår ikoniske toner for tørr og sensitiv hud ... en kundes favoritt i mer enn 4 tiår!

• Den mildeste av alle våre tonere, ideell for tørre og sensitive hudtyper. • Elegant, ikke-tørking, alkoholfritt. • Laget med de fineste milde urteekstraktene for en mild, naturlig beroligende, balanserende og mildt sammenhengende. • Leaves huden myk, ren, sooted og tonet med en vakker, elegant etterfølelse. • Cool Kiehls Fakta: Vår Gurkegrønn Alkoholfri Toner ble formulert på slutten av 1960-tallet og er i dag en av våre mest varige og kjære formler blant Kiehls kunder.

Pris: $ 11 for 4,2 fl. Oz. flaske

Viktige ingredienser: Allantoin er en sammensetning som finnes i Comfrey Root. Comfrey anlegget er en hårete flerårig Eurasian urt lenge brukt i urtemedisin. Allantoin er kjent for å være en bakterielemmer, og kan lindre og redusere betennelse i ulike produktformuleringer

Calendula ekstraheres som olje fra den vanlige blomstenblomsten. De milde egenskapene gjør den ideell til bruk på alle oljeholdige hudtyper, inkludert følsom hud. Smerter huden og er spesielt gunstig for sart hud.

Agurk Fruit Extract har lenge vært kjent for sin fordelaktige bruk til huden. (Cleopatra brukte agurkjuice for å opprettholde huden.) Det er kjent å avkjøle og forfriske huden, og har vist seg å være fuktighetsbindende, fuktighetsregulerende og mykningsegenskaper. Det brukes som en behandling for fet hud og for sliten og stresset hud, og som hudoppfriskning i solpreparater. Holdbarhet: 12 måneder Applikasjon: For bruk etter vask for å fjerne resterende rengjøringsmidler eller sminke eller når som helst som en freshener. Matte en bomullsstykke med toneren og bruk etter behov.

Min erfaring med Kiehl's Agurk Herbal Alcohol-Free Toner

Som jeg sa, fikk jeg det som et deluxe-utvalg. Jeg elsker gratis produkter. Jeg var veldig spent på å prøve det som det sier Cucumber urte alkoholfri toner. Jeg har lenge brukt TBS (Tea Tree Range). Jeg elsker at toneren, men da jeg kom over, begynte jeg å bruke Kiehls agurk urtealkohol toner. Det har vært nesten 3 uker, og jeg har fortsatt produkt for en annen uke.

Emballasjen til dette produktet er flott. Den har en flip flop cap. Det er en gjennomsiktig flaske. Det er lett å bære uten frykt for å spyle den. Det er en 40 ml flaske.

Det lukter ikke noe som en agurk. Men det lukter ganske sterkt av en vanlig toner, men lite organisk. Det er en grønn fargetoner. Jeg legger det to ganger på bomullsstoffet og det dekker ansiktet mitt. Jeg bruker det to ganger daglig. Det krymper porene mine. Det gir en ren følelse og beroliger huden min. Men jeg føler at noe mangler i denne toneren. Jeg liker tennerens prikkende følelse på ansiktet mitt, men det gjør det ikke. Kanskje fordi det er alkoholfritt. Jeg tror det etterlater noen rester etter bruk som jeg hater. På en eller annen måte får jeg ikke den perfekte rene følelsen med denne toneren. Jeg er glad for at jeg ikke kjøpte full størrelse og det er flott. Jeg prøvde det først som prøve. Den eneste følelsen gode faktoren ville være, den er alkoholfri og har noen urte ekstrakt som naturlig beroliger huden.

Fordeler av Kiehl's Agurk Herbal Alkoholfri Toner

• Alkohol fri • Har agurkekstrakt og andre urter • Ideell for sensitiv eller tørr hud • Fin emballasje • Krymp porene

Cons av Kiehl's Agurk Herbal Alkoholfri Toner

• Lever en oljeaktig rest

Ville jeg kjøpe Kiehl's Agurk Herbal Alcohol Free Toner? Nei, det er kanskje ikke for meg!

Samlet sett er dette et flott produkt for toning ansiktet etter vask. Jeg føler at det etterlater litt rester etter bruk. Jeg vil fortsatt anbefale dette til folk med tørr og sensitiv hud som det kan være veldig trøstende for dem.

IMBB Rating: 3.5/5

Biotique Agurk Vanntoner Jovees Agurk Hud Toner The Body Shop Gurkekjøtt Ferskvann Biotique Agurk Pore Stramming Ferskemiddel Kiehl's Creme De Corps Lett kroppsdel Kiehl's Lip Balm Kiehls Ultra Light Daily UV Defence SPF 50 Kiehl's Ultra Facial Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: