Colorbar Velvet Matte Lipstick - Bronx Review

Kjære skjønnheter,

Jeg er tilbake med en annen Colorbar Matte Velvet leppestift anmeldelse og denne gangen sin "Bronx." Jeg fikk denne leppestiften om et år tilbake da jeg nettopp hadde begynt å bruke sminke og gikk gjennom naken og brune fase. Colorbar Velvet Matte-serien var de første som jeg prøvde, og nå ser det ingen tilbake. Et av de mest rimelige utvalgene av leppestifter tilgjengelig i det indiske markedet.

Som med alle Colorbar Matte leppestifter, kommer Bronx også i standardrørrøremballasje med navn på skyggen og fargen trykt på bunnen. Jeg vet at mange mennesker finner emballasjen kjedelig, men det virker helt for meg. Dens enkle og til nå, nå vanlige, hva kan du forvente i 220 dollar?

Skyggen er en nydelig bronsefarge med fin gullglans. Det er en nyanse som du ønsker å parre med indiske antrekk. Perfekt for en enkel kombinasjon eller forlovelsesfest. Den gyldne glitteren er ikke over toppen, men veldig veldig subtil. Skyggen ser fabelaktig ut om dagen, ettersom gullglans bringer nydelig glans til leppene. For natten vil jeg ha litt mer dristig farge. Jeg har til og med hatt denne leppestiften på kontoret 🙂

Skyggen er ganske ugjennomsiktig og har anstendig pigmentering. Jeg vil si at to swipes er nok til å få den vakre bronsefargen på leppene dine. Oppholdsstyrken er anstendig og forblir på meg i 3 til 4 timer. Den gylne glimmeren i leppestiftet fades bort etter et par timer og etterlatt er et snev av brunt. Tekstur er glatt, kremaktig og glider på leppene. Selv om navnet sier sin matte, har jeg aldri følt noe tørr fra disse. Faktisk føles det ganske fuktighetsgivende for den første timen. Det føles ekstremt lett, ligner på å bruke en leppebalsam. Åh, og dette smetter ikke engang!

Det eneste problemet jeg føler er den lave oppholdsstyrken, og denne fargen kan ikke passe alle sammen. Jeg føler at den passer rettferdig til middels hudtoner. Selv om jeg elsker skyggen, er jeg ikke en stor fan av bronse nyanser, derfor føler jeg at denne leppestift blir forsømt de fleste ganger.

fargeprøver

Pris:

220 INR

IMBB Rating:

3.8/5

Totalt sett er det en fin nyanse, men ikke et must-ha for meg, ikke noe personlig, bare ikke en stor fan av bronse nyanser. Hvis du elsker bronsefarge, må du definitivt prøve denne nyansen, det er en ganske unik farge, og jeg har ikke sett slike nyanser i noe annet område.

Håper denne anmeldelsen og fargeprøver var nyttig, til i morgen, ta vare og vær vakker!

Colorbar Velvet Matt Lipstick: Oh My Magenta Colorbar Velvet Matt Lipstick i Peach Crush Colorbar Velvet Matt Lipstick Over Top 1 Colorbar Velvet Matte leppestift Creme Cup Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Colorbar Velvet Matt Lipstick Iced Tea 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Revlon Colorburst Lipstick-Peach Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Sugar Honey Review, Stikkprøver Chanel Rouge Allure leppestift Genial Chanel Rouge Coco Lipstick Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare L'Oreal Glam Shine 6 timer Lip Gloss Purple Obsession, Blush Mania MAC Optimistisk Orange Cremeblend Blush Chambor Powder Matte leppestift: Orange Flambe MAC Kid Orange Nail Polish Bilder, stikkord Colorbar Velvet Matte Lipstick - Obsessed Orange

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: