Ansikter Smør opp Lip Balm i Strawberry Review

Hei damer,

Hvordan er det alle, håper dere alle nyter været. Det er ganske hyggelig her i Mumbai. Dusjene er virkelig lykkelige, men jeg har fortsatt ikke blitt våt i regnet. Jeg gjør det vanligvis hvert år, enten gå en tur eller ta en tur på sykkelen når det regner. Så, hvordan trives jentene dine med dette vakre været? Ok, før jeg går igjen og igjen. I dag vurderer jeg enda en leppebalsam som jeg fikk noen måneder tilbake.

Den heter Faces Butter Up Lip Balm i Strawberry.

Produktbeskrivelse:

Smør opp, den lekkert rike og nærende Lip balm fra FACES, holder leppene myke og saftige. Den super fuktighetsgivende formelen gir deg en grunn til å smile alltid!

Pris og antall:

Rs. 99 for 4,5 g.

Viktige ingredienser:

Mandelolje, jojobaolje, benzofenon 3, oktylmetoksy, kinamat, kakaosmør, sheasmør og tokoferylacetat.

Holdbarhet:

Rundt 2,5 år. For å være presis 2 år og 5 måneder. Nå er det så datoen på emballasjen sier.

emballasje:

Kommer i en hvit fargevridningsrør.

Jeg tar på ansiktene Smør opp Lip Balm i Jordbær:

Jeg er alltid på jakt etter en god leppebalsam. Jeg har hatt tynne lepper siden i fjor, og i tillegg graver jeg helt i matt leppefarger disse dager, og det forverrer tilstanden.

Så, jeg sørger for at jeg legger på en god leppebalsam under leppefargene mine og også i løpet av dagen hvis jeg ikke har en leppefarge på.

Så, som du kan se, er dette en tonet leppebalsam, og selv om det er veldig rent, vises fargen på leppene. Jeg finner at fargen ikke oppviser jevnt på leppene, det vil si at fargene avgjør seg ved kantene eller kantene av leppene.

Som navnet antyder, trodde jeg dette ville være langt mer solid og buttery, men det er ikke veldig buttery. Faktisk er det veldig lett og ikke klebrig i tekstur. Det glir lett på leppene. Det tar litt tid å absorbere. Mine lepper føles ikke smøraktig myke når leppebalmen er på leppene mine, men når leppebalmen er borte, føles leppene mine fuktig. Faktisk føler de seg ganske myke neste dag. Jeg er ikke sikker på om det fungerer bra for ekstremt sprukne lepper.

Det varer i ca 2 timer eller litt mer enn det, hvorpå man må sette på nytt denne leppebalmen.

Det er ganske glatt leppebalsam, derfor ikke et godt produkt hvis du vil bruke dette under leppefargen din, da leppestiftet glir av til leppens kanter og siden det er tonet, endrer det fargen på leppefargen din .

Den har en jordbær bubblegum slags duft. Duft er ganske sterk, men fades bort etter en tid.

Totalt sett er dette en god leppebalsam. 🙂

Pros av ansikter smør opp leppebalsam i jordbær:

  • Rimelig.
  • Gjør leppene myke.
  • Legger til en nydelig fargetone til leppene.
  • Ikke klebrig.

Cons of Faces Smør opp Lip Balm i jordbær:

  • Fargen viser seg ujevnt på leppene.
  • Det er glatt og dermed ikke så bra hvis du ønsker å bruke dette under leppestiftet.

IMBB Rating:

Flink.

Vil jeg kjøpe ansikter smør opp leppebalsam i jordbær?

Jeg liker leppebalmene mine for å gi meg den smørrende følelsen og absorberes raskt, så på grunn av det, tror jeg ikke jeg vil tilbakekjøpe dette, men vil prøve andre varianter fra dette området.

Takk damene for å lese 🙂

Ansikter Kosmetikk Smoky Eyes Kit Photos Ansikter Kosmetikk Kajal Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Ansikter Kosmetikk Spiker Emalje: Ultramarine Blå og Pearly Gul Ansikter Kosmetikk Smokey Eye Palette Review, Fargeprøver, EOTD Faces Moisture Rich Lipstick Revlon Colorburst Lip Butter - Peach Parfait Revlon Colorburst Lip Butter - Candy Apple L'Occitane Shea Butter Kakao Blomst Håndkrem Korres Jasmine Lip Butter Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm Victoria's Secret Beauty Rush Beroligende Lip Balm - Petal Soft Lotus Herbals Lip Balm - Jordbær Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Kroppsbutikken Strawberry Lip Balm NYX Round Lipstick i Strawberry Milk # 595 Vaselin Lip Care Rosy Glow-Strawberry Frost Montagne Jeunesse Strawberry Souffle Fuktighetsgivende og rensende maske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: