Everyuth Naturals Fruit Face Wash Review

Jeg brukte dette for første gang da jeg hadde vært på søsters sted og jeg fant det ganske bra. Jeg følte meg veldig frisk etter å ha brukt den og tenkt på å eie den selv. Jeg hadde aldri brukt noen Anyuth-produkter til den dagen.

Hva hevder selskapet?

Everyuth Fruit Face Vask egnet for alle hudtyper. Nye Everyuth Naturals Fruit Face Wash er rik på ekte frukt (apple) ekstrakter og multi-vitamin kompleks. Det vasker bort smuss fra innerste porene og hjelper huden å gjenvinne fuktighet og essensielle næringsstoffer som går tapt på grunn av eksponering for det harde miljøet. Den beroligende egenskapen er et utmerket middel for sprukket og irritert hud.

Viktige ingredienser:

Frukt (Apple) Ekstrakter: Rik på fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Multivitaminkompleks: Beskytter huden mot sol, forurensning og for tidlig aldring. Frukt AHA: Revitaliserer huden.

Bruksanvisning:

Klem ut en liten mengde på din håndflate. Trekk ut skum og masser forsiktig på ansiktet ditt. Skyll med vann og klapp huden din tørr. Bruk to eller tre ganger om dagen.

Pris og volum:

Rs. 40 for 60 ml.

Min erfaring med Everyuth Naturals Fruit Face Wash:

Everyuth Fruit Face Wash har en standardpakning med en tett flip cap. Det er søtt rosa i fargen med tynn konsistens og er vassen. Den renner ned i røret uten noen kontroll. Det er en mild ansiktsvask og kan brukes til daglig rutine. Bruk av fuktighetskrem er ikke nødvendig etter bruk av dette. Det gir beroligende effekt på huden og balanserer oljeinnholdet. Friskhet varer i nesten 3 timer. Den har en veldig søt lukt, det virker som om hele rommet lukter etter å ha brukt det. Det skummer godt med vann og 2 til 3 dråper er tilstrekkelig for en enkelt vask. Jeg følte huden ren og smussfri. Jeg kunne ikke lukte noen duft av eple. Jeg vet ikke om det er såpefritt.

Pros av Everyuth Naturals Fruit Face Wash

• Veldig hyggelig lukt. • Veldig mild. • Skummet godt og gir en beroligende effekt på huden. • Rengjør og gjør huden fri for smuss.

Cons av Everyuth Naturals Fruit Face Wash

• Meget tynn og vannaktig konsistens. • Kjører ned røret uten kontroll. • Flip-hetten ser ut til å være stram.

Vurdering: 4/5.

Vil jeg kjøpe det igjen?

Dette er mitt første Everyuth-produkt, og jeg vil gjerne kjøpe det igjen.

Les også: Everyuth Natural Walnut Facial Scrub Everyuth Home Facial-Papaya Face Pack Everyuth Clear Skin Complexion Mask Everyuth Naturals Neem Face Wash Everyuth Skin Essential Nourishing Body Lotion EverYuth Naturals Sitron Face Wash Everyuth Natural Agurk Face Pack Everyuth Natural Walnut Facial Scrub Himalaya Forfriskende Fruktpakke L'Oreal Hydrafresh Lip Balm Review L'oreal Paris Mineral Eyeliner Pulverlakker, L'oreal Skin Care Haul og noen negler L'Oreal Nutri-Gloss Conditioner Review Biotique Honey Gel Lightening Foaming Cleanser Review Neutrogena Deep Clean Foaming Cleanser Review Keracnyl Foaming Gel for Acne Prone Skin Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: