Avon Naturals Rose og Rose Hips Fairness Face Wash

Jeg er ekstremt lat med min rensing-toning-fuktighetsgivende rutine. Jeg vet hvor gunstig CTM-rutinen kan være, men for å bekjenne, følger jeg ikke den riktige teknikken fordi jeg har rensemidler, tonere og fuktighetskremer, alt fra forskjellige merker, og jeg blir forvirret mye om hvilket merkevares rengjøringsmiddel å parre med hvilket merkevares toner og til slutt, kan jeg ikke påpeke hvilken kombinasjon av merker som fungerer for meg og hva som ikke er det. Så, da de i denne måneds Avon-katalog, introduserte de et nytt merke med rengjøringsmiddel, toner og fuktighetskrem i Rose Whitening-serien, bestemte jeg meg for å plukke opp ansiktsvask som (som også virker som rengjøringsmiddel), toner og lotion. Denne spesielle serien hvis hovedbestanddel er rose og rose hofter er for vanskelig å motstå. Her er min anmeldelse av ansiktsvask og toner.

Jeg refraining fra å gjennomgå lotion og krem ​​for nå, fordi det er bare for tidlig å kommentere deres effekt og jeg vil heller vente før jeg dømmer.

Da jeg først leser produktbeskrivelsen i nettkatalogen, var jeg litt opptatt av hva "rosenhips" betydde. Jeg fant det ganske morsomt at selv rosernes anatomi ble klassifisert i hofter og andre organer, khikhikhi.

Det var senere at jeg fant ut at frøplatene av roser kalles som rosenhips. Her er litt info:

Rose hofter er frøplattene av roser. Vi ser dem ikke ofte lenger, fordi vi har en tendens til å beskjære de falmede roseblomstrene for å oppmuntre flere blomster. Men hvis du forlater de brukte blomstene på rosenbusken på slutten av sesongen, bør du se disse små, bær-store, rødaktige frøboltene, igjen på stengtrådene. De er faktisk veldig dekorative og fugler liker dem også.

Rose hofter har også litt av tartness av crabapples og er en stor kilde til vitamin C.

Kommer til Avon Rose og Rose Hips Fairness Face Wash og Fairness Toner.

Produkt blir vurdert:

Avon Naturals Rose og Rose Hips Fairness Face Wash.

Hva gjør Avon kravet:

Ny naturals fairness ansiktsvask er en skummende krem ​​ansiktsvask som effektivt renser og oppdaterer huden din for et hvitt og rettferdig utseende. Etter en applikasjon lyser den øyeblikkelig huden, slik at den ser ut og føles myk og glatt. Over tid fjerner den kjedelig, grov hudtekstur, gjør den rettferdig og til og med tonet, med naturlig rosenkrem.

Inneholder rose og rose hofte ekstrakter. Rose hofter er kjent for å inneholde vitamin C, som er kjent for å inneholde vitamin C, som er kjent for hudbleking egenskaper. Mild og mild, egnet for daglig bruk.

Hvordan å bruke:

Påfør ønsket mengde på våt hånd og opprett skum. Glatt forsiktig på ansiktet i en sirkelbevegelse. Skyll av og tørk opp.

ingredienser:

Pris:

Rs. 149 for 100 ml.

Jeg tar på Avon Naturals Rose og Rose Hips Fairness Face Wash:

Jeg liker at ansiktet mitt vasker for å skumme opp på ansiktet fordi det ikke-skummende ansiktet vasker jeg har brukt til dato har forlatt en film eller en klebrig følelse bak, som krever at såpe blir kvitt. Min andre favoritt skumende ansiktsvask er den rene og klare ansiktsvask som skummer og etterlater huden knirkende rent. Avon Naturals Rose Hips ansiktsvask kommer i en lang 100 ml tube og emballasjen er veldig attraktiv. Ansiktet vasker lukter av roser, spesielt av de hjemmedyrkede. Konsistensen av ansiktsvask er krem ​​som, noe som en forsvindende krem.

Til å begynne med klemte jeg en stor mengde ansiktsvask fra røret, men da skjønte jeg at bare en liten bit, kanskje av størrelsen på en 50-paise-mynt eller mye mindre, er nødvendig for å oppnå en fin skum for hele ansiktet så vel som nakken. Etter at jeg har tørket ansiktet, føler jeg ikke noe lag som ligger bak ansiktet. Ansiktet vask gjør ikke bare ansiktet mitt skittent rent, det lyser også opp ansiktet betydelig med bare en bruk.

Jeg vet ikke hvilken ingrediens de kan ha blandet i kremen for å få en slik effekt, eller kanskje, min ansiktshud var for mucky og krevde en opprydding  .

Et annet problem med ansiktsvaskene jeg har er at de tørker opp huden betydelig, men dette ansiktsvasket fra Avon tørker ikke ut huden.

Jeg er så glad med ansiktet vaske nå som jeg aldri glemmer å bruke det med jevne mellomrom. Jeg tror jeg skal fortsette å bruke den i svært lang tid fordi det ser ut til å virke for meg, og jeg får ikke det spinkle laget som jeg vanligvis får med ansiktsvask.

Pros av Avon Naturals Rose og Rose Hips Fairness Face Wash:

• Kremaktig skumende ansiktsvask som gjør ansiktet ristende rent. • Det gir ikke noe slags spinkelt lag bak. • Det tørker ikke ut huden. • Lukt av roser, spesielt hjemmelaget variasjon. • Gir huden en lysende effekt etter den aller første bruken. • Prisen er rimelig.

Ulemper av Avon Naturals Rose og Rose hofter Fairness Face Wash:

• Inneholder SLS, ingen andre con som jeg kan tenke på.

Avon Naturals Rose og Rose Hips Fairness Toner:

Toning er en så viktig del av hudpleie diett, men jeg har alltid hatt dette problemet med toner å være veldig gjerrig. Alle tonere har litt alkohol i dem, noe som ikke passer meg, og jeg kan ikke ta stikket og unngå toning-trinnet helt.Noen tonere virket for meg, for eksempel Oriflame aloe vera beroligende toner, som bare har en veldig mild grad av alkohol i den, slik at gjorden ikke er veldig dårlig. Jeg har nesten fullført den toneren og leter etter en annen toner. Da jeg hadde plukket opp denne Avon rose toneren, håpet jeg bare at det ikke ville stikke og det gjorde det egentlig ikke, ja! La oss se hvordan det virket for meg.

Produkt blir vurdert:

Avon Naturals Rose og Rose Hips Fairness Toner.

Hva er Avon Naturals Rose og Rose Hip Toner Claim:

Ny naturalitet rettferdig toner effektivt renser og toner huden, forbereder den til neste hudpleie trinn. Etter en applikasjon oppfrisker den øyeblikkelig huden med en behagelig følelse. Overtid, det gjør huden til å se hvitere, mer rettferdig og mer jevn tonet med en naturlig rosenkrem. Inneholder rose og rose hofte ekstrakter. Rose Hips er kjent for å inneholde vitamin C som er kjent for hudbleking egenskaper. Passer til daglig bruk. Dermatologisk testet.

Hvordan å bruke:

Ta ønsket mengde på bomullspute eller hånd. Spred over ansiktet. Bruk daglig før fuktighetskrem.

Pris:

Rs. 149 for 100 ml.

ingredienser:

Jeg tar på Avon Naturals Rose og Rose Hip Fairness Toner:

Dette er en annen klar vinner fra Avon. Denne 100 ml gjennomsiktige plastflasken inneholder rosahalset og en litt viskøs utseende toner, som igjen lukter gledelig med ville roser akkurat som ansiktsvask. Jeg bruker denne toneren etter å ha brukt ansiktsvask og dab den på en bomullspute og spre den på ansiktet mitt, og det er nesten ingen sving. Jeg sjekket ingredienslisten og skjønte at toneren har etylalkohol, men jeg antar at konsentrasjonen kan være mindre, fordi den ikke forårsaker uttalt stikking.

Denne toneren strammer opp porene fordi jeg har lagt merke til at ansiktet mitt forblir oljefritt i ganske lang tid. Toneren gir en forfriskende følelse, og jeg bruker denne toneren rundt tre ganger om dagen, og jeg er fornøyd med hvordan det er faring på meg, husk det er rettferdig og ikke "fairing". Igjen, som Avon ansiktsvask, denne toneren kommer til å være en stift i min rutine.

Pros av Avon Naturals Rose og Rose Hip Fairness Toner:

• Lukter godt av roser, selv om jeg vet at det er en kunstig duft, hva er det, jeg elsker det fortsatt. • Rengjør og toner huden uten å stikke. • Gir en forfriskende følelse. • Jeg liker å tro at det har forbedret hudtonen min. • Holder ansiktet oljefritt i ganske lang tid.

Ulemper med Avon Naturals Rose og Rose Hip Fairness Toner:

• Inneholder metylparaben.

Vil jeg anbefale Avon Rose Hips Face Wash and Toner?

Ja, selvfølgelig, de som liker ansiktet deres, vasker seg for å skumme og hater den slicky følelsen, jeg vil anbefale dette produktet til dem. For de damene som unngår tonere fordi tonerene deres stikker dårlig, vil jeg si til dem at denne toneren er svært lav på stikkfaktoren.

Vil jeg tilbakekjøp: Ja, jeg ville definitivt, det er en av de sjeldne kombinasjonene av ansiktsvask og toner som egentlig jobber med meg.

IMBB Rating:

4/5 for både ansiktsvask og toner.

Bildekilde: 2.

Les også: Avon Naturals Papaya og Soy Milk Hand and Body Lotion Avon Naturals Fuktighetsgivende balsam med mandelolje og avokado Avon Naturals Fairness Exfoliating Mask med lakrisekstrakt Avon Naturals Hudpleie: Cleanser, Toner, Ansiktsmaske Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry AVON Naturals Agurk & Melon Dusj Gel Avon Naturals Fairness Bar Såpe Avon Naturals Violet & Lychee Shower Gel Avon Naturals Oljekontroll Gel Lotion Rose vann for hårpleie Aroma Magic China Rose Anti Flip Shampoo Aromaz Rose Water Mist Bourjois Blush Rose de Jaspe Jovees Solcreme og Fairness Lotion SPF 25 Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Neutrogena Fine Fairness Essence Himalaya Herbals Fairness Cream Olay Natural White Fairness Day Cream Lakme Strawberry Facewash, Body Shop Strawberry Body Puree Body Lotion, Strawberry Bath og Shower Gel Review Oriflame Aloe Vera & Arnica Soothing Toner Oriflame Tea Tree Rensende Vask og Tonegel Topp 5 Skin Toner under Rs 200 Ayur Herbal Skin Toner Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner Tips for toning og fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: