La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Creme Fondante gjennomgang

Hei damer

Siden det er sommer, vil vi alltid beskytte ansiktet mot UV-stråler. Jeg har min BB krem ​​som har en SPF på 42 som er veldig høy. Nylig ga moren meg en annen solkremkrem som inneholder SPF 50. Jeg var utenfor glad fordi jeg vet at de kremer med en høy SPF koster mye penger.

Pris:

25-55$

Jeg har akne-utsatt hud og jeg er veldig forsiktig med nye produkter jeg bruker på ansiktet mitt. Med denne solkrem har jeg ikke hatt noen problemer, og det gjorde meg ikke bryte ut i det hele tatt.

Jeg liker virkelig at det er duftfritt. Jeg tror det er også hvorfor det ikke bryter meg ut. Selv om flasken ser liten ut, inneholder den 50 ml av produktet, og det vil vare meg mest sannsynlig et år, avhengig av hvor godt været er.

Når jeg får sjansen til å sole seg utenfor, bruker jeg denne solkremet over hele ansiktet mitt og nakkeområdet. Det føles veldig klissete og tykke, men det forstyrrer meg ikke siden jeg solbriller og tar en dusj etterpå uansett.

Selv om når jeg vil gå ut og ha på seg denne solkrem, blander jeg den med grunnlaget mitt. Jeg føler at det er den eneste måten klistreligheten ikke vil bry meg. Jeg prøvde å bruke dette som en base under mitt fundament, men av en eller annen grunn var resultatet ikke så feilfritt som da jeg blandet både mitt fundament og denne solkreften sammen.

Jeg vil at denne solkremet skal være vann og svettebestandig, som det ikke er dessverre. Jeg tror det ville gjøre denne sunblocken den perfekte ansikts solkrem noensinne. Åh, og hvis prisen ville være mindre, ville alt om denne sollysen være perfekt.

Fordeler med La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Creme Fondante:

  • Høy SPF.
  • Leveres med mye produkt.
  • Gjør huden min feilfri når jeg blander den med grunnlaget mitt.
  • Utløpslivet er 12 måneder.
  • Lukter ikke så ille.

Ulemper med La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Creme Fondante:

  • Ekstremt dyrt.
  • Ikke vanntett.

Siste ord på La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Creme Fondante:

Jeg liker virkelig denne solkremmen. Jeg ønsker ikke å få noen for tidlig rynker, og denne sollysen hjelper virkelig ansiktet mitt til å bli hvitt. Lukten er ikke veldig dårlig, og hvis blandet med grunnlaget mitt, er konsistensen ikke klissete. Jeg skulle ønske det var vannbestandig skjønt, men dessverre er det ikke.

Takk for å lese og ha en god dag!

La Roche-Posay Anthelios 60 Ultra Light Solcreme Fluid La Roche Posay Cicaplast Pro Recovery Hudpleie La Roche Posay Anthelios SPF 50 + Spray La Roche Posay Termisk vårvann Lotus Herbals Intensive Sunblock Spray med SPF 50 Biotique Red Sandalwood Lotion Med SPF 50 Aroma Magic Sun Block SPF 50 Lakme Sun Expert Sunscreen Agurk Citrongress SPF 50 Beste solkrem for rettferdig og normal-tørr hud: Spør IMBB Solkrem: Solcreme Fakta, SPF og Application Aroma magisk agurk solkrem lotion SPF 30 Ayur Solbeskyttelse + Fairness SPF 30 + EverYuth Face Pack Fabindia Vitamin E Sunscreen SPF 30 Lakme Fairness Solcreme Sun Expert Range Bilder, Info Kaya solkrem for sensitiv hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: