Aussie Smoothing Serum

Hei søte IMBB venner, dette er min første anmeldelse for dette fantastiske stedet som jeg har vært en del av (som leser) de siste to årene ... yayy :).

Jeg skal gjennomgå et stort hårserum, Aussie Smoothing Serum. Jeg var en Livon-jente, men den lille flasken ble tapt; Jeg tror piken min feide det bort :). Hun later til å ha delvis blindhet for å unngå å plukke opp ting fra gulvet. 🙂 Allikevel forsvant den. Inntil da brukte jeg ikke hårserum ofte, men da jeg mistet det, hadde jeg denne store trangen til å sette på serum hver dag. De fleste av oss har den følelsen jeg antar :), som er en god unnskyldning for shopping. "Åh, hvis jeg hadde et hårserum, ville jeg bruke det religiøst og beskytte håret mitt mot skade hver dag blah blah". Men jeg ville ikke kjøpe Livon igjen. Jeg hadde en online kupong og bestemte meg for å gå til Aussie Smoothing Serum siden jeg hadde sett gode anmeldelser for Aussie hårpleieprodukter. Dette serumet er en del av en samling som heter The Styler Collection.

Fra Aussie-siden: "Det er mer til liv enn hår, men det er et godt sted å starte". Styler-samlingen hjelper deg med å få det utseendet du elsker, med muligheter for å forsvare deg mot skade, bekjempe frizz og skru opp skinnet. Smoothing Serum hjelper til med å beskytte mot daglig styling, mens du holder frizz under kontroll.

Jeg fikk dette fra Amazon for 9,38 dollar for en pakke med to 50 ml eller 1,7 FL OZ flasker. (Frakt ekstra).

Produktutseende: "Legg til noen roo til din gjør C'est Aussie mon style"! Den kommer i en vakker lilla (aldri sett en lilla denne pen, men bildene mine er ikke bra, beklager) farget boks med flasken selv innkapslet inne i et hardt plastui for ekstra beskyttelse. Dette gjør det flott å reise hvis du beholder denne boksen. Serumet er innkapslet i en klar flaske med klistremerker på forsiden og baksiden. Teksten er på både fransk og engelsk. Den har en mørk blå myk pumpe dispenser enkel å bruke. Det gir bare en liten og korrekt beløp.

ingredienser: Cyclopentasiloxan, Dimethicone, Panthenol, Fragrance / Parfum, Alkohol Denat., Ceteareth-20.

Bruksanvisning: For et jevnt, slank utseende som du bidrar til å beskytte mot hverdagsskader. For å få en jevn finish på stilen din, plasser 2-4 pumper i palmer og spred jevnt gjennom håret.

Hvordan det gikk på håret mitt:Jeg har tørt, tykt, bølget hår med en god mengde frizz med hår som står opp og spør "Hva? Har noen ringt navnet mitt "hvert sekund. Jeg er alltid på utkikk etter produkter som vil dype og fukte håret mitt og redusere volumet. Så denne erfaringen kan avvike for folk med hår som er annerledes enn meg. Jeg bruker maksimalt to pumper av dette silikonoljebaserte serum og spre seg på hender først og deretter på hår. Noen ganger kammer jeg forsiktig. Det er best å bruke serum på semi-vått hår for å låse fuktigheten. Også for fuktige indiske forhold blander hårserum og permisjon halvhalvt n for å bekjempe frizziness hele dagen. Noen ganger bruker jeg dette før og / eller etter tørketørking. Den sprer seg veldig lett, og har en mild duft som ikke varer mye på håret. Det føles veldig lett og gir ikke rester på hendene. Det gjør håret mykt n godt administrert og tamper ned frizzies til en viss grad. Effektene varer imidlertid bare i maksimalt to dager, som jeg er fornøyd med. Dette gir en subtil skinn til håret. Dette fungerer imidlertid best med blowdrying. Jeg er ganske fornøyd med dette kjøpet. Det bidrar til å forhindre skade forårsaket av overdreven varme og børsting. Jeg har ingen problemer med hår som veier ned og går sakte. Det er en subtil duft, men det varer ikke for en dag. Se min før og etter bilder for glattende effekt.

PRO-prosjekter for Aussie utjevning Serum

Lett og tames hår gir pent en subtil skinn. Kontrollerer frizziness og glatter håret. Lett duft. Flott for varme beskyttelse.

CONs of Aussie Smoothing Serum

Hvis du bruker for mye, vil røtter bli fet neste dag. Inneholder denaturert alkohol. Hetten er litt løs. Men i forbindelse med reisen kan du overføre en liten mengde serum til et gammelt kontaktlinsesett som er kompakt og spillbeskyttet. Utilgjengelighet i India.

Jeg ville gi det 4,5 / 5. Pass på, alle! Ha en fin dag!

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner Aussie Miracle Moist Shampoo + Conditioner Aussie Frizz Miracle Conditioner Best Hair Serums For Frizzy Hair Matrix Biolage Smoothing Hair Serum Streax Pro Hair Serum Hjemmelaget kaffe og honninghalserum Habibs Hair Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: