Maybelline Super Stay Lip Color # 790 Review

Hei jenter,

Jeg ønsket virkelig å se på leppefargene fra de siste dagene, men ved et uhell skjønte jeg den døde huden rundt leppene mine, noe som endte med å få meg til å se ut som om noen hadde slått meg. I dag er det mye bedre, og så tenkte jeg at jeg ville vurdere et annet leppeprodukt for deg.

Jeg kjøpte denne leppefargen tilbake i oktober. Jeg hadde samlet så mange pinks at alle vennene mine var å plage meg at jeg bare kjøpte rosa. Så, en dag da jeg var på Westside, ga jeg inn i fristelsen til å se på sminkeprodukter og begynte å se på leppestifter. Jeg hadde i tankene at jeg ikke ville kjøpe noe i rosa. Så, etter å ha prøvd mange, bestemte jeg meg for å hente denne Maybelline-leppestiften i en brun nyanse. Det var også en lang slitasje, og jeg hadde aldri noen lang slitestift, så jeg bestemte meg for å få denne.

Pris:

Rs. 390 / - (2,3 ml flytende farge + 1,8 g balsam).

Produktbeskrivelse:

Denne slitne leppefargen skaper 16 følelsesglade timer med lysende farge. Fleksibel formel beveger seg med leppene dine for ingen kakking eller flaking. Ultra-condition refillable balsam segler i mykhet for komfort i hele dagen.

Jeg tar på Maybelline Super Stay Lip Color # 790:

Fargen er veldig fin. Det er typen som de fleste indianske kvinner vil gjerne ha på seg. Det har veldig fine glimmerpartikler, gull og noen lilla seg. Glitteren er ikke i det hele tatt klumpete. Det er veldig glatt og enkelt. Denne leppefargen er ikke en glans, heller en flytende leppestift og for fuktighetsgivende formål, er det også en leppebalsam langs siden.

Når du bare bruker fargedelen på leppene dine, tar det litt tid å sette og tro på meg, hvis du ikke legger det med en glans eller balsam, vil det føles som om du har "Fevistick" på leppene dine. Lips bare holde seg sammen og det er veldig irriterende. Jeg forstår fortsatt ikke om jeg egentlig ikke vet hvordan jeg skal bruke den. Men så snart jeg bruker balsam på toppen av det, begynner fargen å komme ut på en veldig merkelig måte. Du vil kunne se det lett i bildene av mine lepper. Det flager så snart jeg bruker leppebalsam, men jeg kan ikke hoppe over leppebalsam, for da fortsetter mine lepper å stikke sammen. Jeg finner det veldig vanskelig å bruke på den måten.

Oppholdsstyrken er definitivt ikke 16 timer som kreves av selskapet. Det kan være mer rundt 5 eller 6, men igjen kan det være fordi jeg ikke vet spesielt hvordan jeg skal bruke den. Noen tips er definitivt velkommen! Min søster har hatt en bedre opplevelse med denne i forhold til meg. Så jeg tror det kan til og med avhenge fra person til person.

Fargen er en som er definitivt lett tilgjengelig i andre merker også. Jeg ble akkurat overfylt av så mange SA på Westside at jeg trodde jeg vil bare kjøpe denne.

Svetten viste seg vakkert for hånden, og det var så vanskelig å gni det av. Jeg har bokstavelig talt skrapet det så hardt, men det kom ikke som det var bra. Jeg forstår bare ikke hvorfor en leppebalsam gjør den svak.

La oss bare gå videre til fordeler og ulemper med det:

Fordeler med Maybelline Super Stay Lip Color # 790:

  • Varte lenger enn gjennomsnittet hvis det brukes riktig.
  • Fin farge som passer mesteparten av kompleksene.
  • Balsammen er veldig fuktighetsgivende.

Ulemper med Maybelline Super Stay Lip Color # 790:

  • Sticky hvis brukt uten balsam.
  • Dyrt for mengden.
  • Testet på dyr.

Ville jeg tilbakekjøpe Maybelline Super Stay Lip Color # 790?

Nei, vurderer at jeg unngår alle dyreprøvede produkter.

IMBB Rating:

3/5.

Jeg ved et uhell brøt balsam mens du klikker bilder for denne anmeldelsen, derav den fattige og formløse balsam.

Ta vare på gutta!

Maybelline SuperStay Lip Color Maybelline SuperStay 24-timers 2-trinns lip farge - kanel opphold Maybelline Superstay Gloss-bilder, fargeprøver Maybelline Newyork Superstay Gloss 12H Maybelline Colossal Kajal Maybelline Diamond Glow Eyeshadow: Grå Rosa L'oreal 24-timers Superliner Gel Eyeliner Korres Wild Rose 24-timers fuktighetsgivende og lysende krem Vaseline Total Moisture 24-timers fuktighetskrem Garnier Pure Active Spot Fighting 24-timers fuktighetskrem Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil Oriflame Hold Glam Lip Color Revlon Renewist Lipcolor Lush Peony Revlon Colorstay Overtime LipColor-bilder, fargeprøver REVLON Street Wear: Shine Divine Lip Color Bobbi Brown Creamy Lip Farge Rose Brown Review, Swatch, FOTD Lakme Aquashine Lip Color Clinique High Impact Lip Color Rosette 4 må ha klassisk Lakme berike Lip Color Shades Våt n Wild Mega Siste Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019