ELF Powder Brush Review

Hei jenter,

Håper du har alle en fantastisk helg. I dag tenkte jeg at jeg ville skrive om noe annet enn et sminkeprodukt, heller noe som er svært viktig når du starter med sminke. Dette er en gjennomgang av en av de billigste børstene som er tilgjengelige der ute. Denne er ELF-pulverbørsten.

Hva Elf påstår:

Bildet beskriver alt.

Pris:

Så vidt jeg husker 3 $ eller 5 $.

Seriøst, hvis jeg prøver å huske hvordan jeg pleide å putte på pulver og alle før jeg fikk denne penselen, husker jeg ikke noe. Jeg tror at jeg alltid brukte den svampen eller puffen som fulgte med det kompakte pulveret, men i fjor da søsteren min giftet seg, hadde jeg mange familiemedlemmer som kommer fra USA. Så tenkte jeg hvorfor ikke få noen pensler for meg selv. Jeg føler at det er ganske dyrt å straks kjøpe MAC børster, det også når jeg ikke engang bruker sminke daglig. Så jeg forsket mye og fant ut at ELF børster er faktisk gode. Jeg spurte fetteren min for å få meg noen pensler fra alle de forskjellige områdene som er tilgjengelige hos ELF.

Da jeg åpnet min børstepakke, var jeg så glad for å se slike fine og myke børster. Jeg tror at sannsynligvis 3 børster jeg ønsket var ikke så glatte. Faktisk er de så grove at de ikke kan brukes i det hele tatt, men denne børsten stjal showet med mykhet og fine børster.

ELF-pulverbørsten som jeg vurderer, tror jeg at den kommer fra mineralområdet. Jeg har en ELF-børste fra dette området, bortsett fra den jeg vurderer. Personlig føler jeg at begge er myke. Denne penselen er så fin og glatt at det faktisk er en fryd å bruke den på ansiktet. Selv om jeg gjør noen av søsters sminke, får jeg alltid spørsmål om denne børsten vurderer hvor myk det er. Det føles faktisk som bomull på huden, jeg mener bokstavelig talt bomull.

Borstene er ikke for tette og er ganske myke, så de kan ikke brukes til å bruke væskeformasjoner, men det er perfekt for pulverprodukter. Borstene bøyes lett i alle retninger. Da jeg kjøpte MACs mineraliserte hudfarge naturlig, bemerket jeg at alle børstene bortsett fra dette skraver av pulveret på en slik måte at det faller ut, men det er ikke noe problem med denne.

Det eneste som er dårlig om denne børsten som jeg kan tenke på, er at børstene er for lange, noe som gjør det litt vanskelig å sette på pulverfundamentet og alt. Bortsett fra dette problemet, får denne børsten full karakterer fra meg.

Så, hvis du bare er ny til sminke og vil ha noen gode børster, kan du definitivt sjekke ut mineralsk sortimentet av ELF. De er grusomløse børster og selv håndtaket består av bambus så langt jeg kan fortelle.

Jeg har vasket min pensel så mange ganger, og jeg er glad for å fortelle deg at ingen av børstene har falt av. Penselen har forblitt den samme etter vasking. Dette er definitivt en må-ha børste. Du vil bare elske følelsen av å bruke den på ansiktet ditt.

Pros av ELF Powder Brush:

  • Grusomhet fri.
  • Myk og glatt.
  • Lett å påføre pulverprodukter.
  • Antibakterielle børster.
  • Ingen børste faller ut.
  • Rimelig.

Ulemper med ELF pulverbørste:

  • Ikke tilgjengelig i India ennå.
  • For store børster.

Ville jeg tilbakekjøp ELF Powder Brush?

Å ja, definitivt!

IMBB Rating:

4.8/5

ELF Kosmetikk Hits og savner - Del 1 Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder ELF Nail Polish Remover Pads & Nail Polish Review + Fargeprøver ELF Brightening Eye Color Quad Punk Funk gjennomgang, stikkord ALV. Studio Cream Eye Liner Coffee Review, Swatch, EOTD ELF Hypershine Lipgloss i Berry Cherry E.L.F Shimmer Eye Pencils - Gjennomgang og fargeprøver ELF Mineral Eyeshadow Royal Review, Photos, Swatches ELF Makeup Remover Cleansing Cloths ALV. Øyenbryn Stencil Kit MAC 150 Large Powder Brush MAC Studio Fix Powder Plus Foundation Ecotools Bamboo Bronzer Pensel Inglot Makeup Pensler Må-ha Makeup Pensler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: