Kalki Koechlin

Hei alle sammen! I dag skal jeg vise frem hva som sannsynligvis har vært undervurdert for våre øyne. Vi kan ikke vurdere henne som en av våre stilikoner her i bransjen, men i tilfelle av avkodning er hun virkelig!

Jeg snakker om den ukonvensjonelle Kalki Koechlin. Hun har alltid vært ukonvensjonell og hun vil alltid være. Være det hennes valg av filmroller eller hennes ekteskap med Anurag Kashyap, hennes valg av bukse eller hennes opptredener. Jeg er sikker på at dere alle ville ha lagt merke til det i Zindagi Na Milegi Dobara! Jeg ble hennes fan da jeg fikk denne muligheten til å lese hennes skrivekolonner i HT City. Hun er også søt, latterlig og vittig! Så la meg avkode hennes følelse av mote stil i hennes siste show.

1. Cannes Film Festival 2012: Når vi tenker på det, tenker vi nok Aishwarya Rai, Sonam Kapoor eller mer nylig, Frieda Pinto. (Skal jeg virkelig nevne om Mallika Sherawat? Noen, her oppe for henne?) Men, til min overraskelse, klarte Kalki å trekke godt øyeballer i utseendet hennes. I en av hendelsene ble hun sett i en lehenga, vakkert utsmykket av Sabyasachi. Og når vi sier Sabyasachi, vil vi sikkert ikke gå glipp av det elegante, gyldne arbeidet han alltid gjør med en naken utseende. Netto lehenga stil saree er godt supplert av clutchen hun bærer med håret forlatt løs. Selv om jeg ikke er så mye til fordel for hodebåndet hun har på seg!

I den andre hendelsen ble hun sett på seg et veldig uttalelsesstykke av Christian Dior. Hennes hår er awesomely gjort, med noen få tråder som graciously multipliserer elegansen i ansiktet hennes. Hennes smil legger til hennes persona. Kjoleens farge er like god. Hun holder fondet av en uttalelse stykke om gangen, og det er eveident av hennes overdimensjonerte clutch. Men igjen, jeg er ikke veldig glad i nakkeutstyret hun har på seg.

2. IIFA 2012: Hvem, hun er tilbake! Hun er sett med en Victoria Beckham Casual Gown i Fuschia. Jeg liker denne fargen mye personlig! Kalkis frisør forstår klart, på grunn av hennes slanke ansikt, skal håret være volum og løsne over ansiktet i lag. Fullkarakter til sminke gjort også. Hennes lepper er matt og intelligent malt. Jeg liker egentlig ikke super pouty eller ultraglanset eller "blødende" ser dem.

3. Blender's Pride Fashion Tour 2011: Kalki gikk på rampen i Gavin Miguel klær. Hun våget å prøve dette. Tatt i betraktning hennes "størrelse 0" -figur, bære dette av bokstavelig talt kjøtt litt tarm. Jeg elsker henne sminke henne. Satiny-finish med strålende utseende. Kjolen hennes, selvfølgelig uten de forlengelsene, er et vakkert stykke. Blandingen av offwhite, beige og blå er kreativt gjort.

4. India International Jewellery Week 2011: Hun ble sett henne med mange andre kjendiser. Nå er jeg veldig sikker, Kalki vet egentlig ikke hvordan jeg skal gjøre en catwalk, men selvfølgelig vil jeg ikke gå glipp av å markere utstrålingen hun bærer. Klærne er offwhite, komplett med blonder, og hennes utseende er prydet med perle smykker. Hennes søte tilstedeværelse legger til hele utseendet. Dette skaper et interessant utseende. Men det må være gode måter å få dette drapert på. Så, dette var det mine venner! Jeg er på å legge merke til henne nøye i sine fremtidige show-ups. Men en ting er sikkert, med en 5 7''høyde, hun trenger virkelig å enten få vente eller få et godt barm!

Kjendisstil: Scarlett Johansson Kareena Kapoor: Celebrity Style Check Kjendis stil: Kate Winslet Sonam Kapoor Style Kjendis i casual stil: Vanessa Anne Hudgens Hvordan kle på fransk kvinne stil Kangna Ranaut stil dekodet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: