L'Oreal Color Riche leppestift - Kobber Honey Review

Igjen en veldig pen leppestift vurdering, men denne for en forandring er verken tekstur jeg har på seg eller den ferdigheten jeg liker. Men jeg tror at alle dine lipglanselskere vil elske dette, og det vil også folk som elsker de glatte og glitrende slags leppestifter som bare er der, men ikke legg mye farge i ansiktet ditt, men legg så mye glam på leppene dine .

Jeg tror jeg fikk denne leppestiften langt tilbake med en L'Oreal-haul, og siden da har ikke vært i stand til å bruke den mye. Selv om jeg ikke bærer den ute fordi jeg trenger litt farge på ansiktet mitt, har jeg forsøkt dette hjemme lenge og til og med for uformelle utflukter i nærheten og chit-samtaler med naboer 😛

Lippestiften heter "Shine Gelee", og jeg liker navnet akkurat fordi det virkelig definerer følelsen av leppestiftet. Dette er sikkert en leppestift, men det føles som en tett pakket glans, du vet, som når du swiped på leppene gir ut alt skinn og ingen farge. Skyggen heter "Copper Honey." Igjen, veldig sant til fargen jeg føler.

Det er mykt brunt, veldig mildt, og har en veldig myk glansig glans malet inne i leppestiftet. Så når du ser leppestiftet, er det alt fint og flatt toppet, og det ville være feil for en vanlig leppestift, men den har fin glimmer inne, som sammen med den rene glansige tekstur gir glans, glanset og mild glitrende effekt.

Hvorfor jeg ikke liker disse leppestifterne, er det for det første jeg er mer en kremfargeperson. For det andre legger det ikke til noen farge, og denne er selvsagt veldig ren også. Glans elskere og rene leppestift elskere vil elske dette, og så vil college goers som bare vil legge et snev av skinne, men ingen farge til leppene.

Siden det er ren, tror jeg en time eller mindre er det tid for denne leppestiften å bli. Jeg tror også dette vil se fantastisk ut på fulle lepper og ikke så bra på tynne lepper. Dette kan også fungere godt på tørre matte leppestifter hvis du vil legge til et strøk av glans med dette i stedet for en vanlig glans. Det er uten tvil det mykt og fuktighetsgivende, så tørre lepper vil elske dette også.

Jeg liker ikke pakningen som det ser litt slett ut og alt er firkantet og fargen er også så kjedelig. Ikke tankene, vi har mange gode L'Oreal leppestifter å kjøpe, så jeg tror ikke, jeg vil prøve noe mer av disse. Jeg fikk dette bare til prøveformål.

Siste ord:

Dette er bare for glans og rene leppestift elskere, og også for yngre jenter som starter med sminke. Denne er fin, naturlig, myk, blank, kobber på den veldig rene siden. Denne leppestiften legger glans og glans og glirer leppene dine, men forvent ikke at den skal forbli.

IMBB Rating:

3/5.

L'Oreal Color Riche leppestift Plum Passion L'oreal Color Riche-avtaler Intense leppestifter - fargeprøver og bilder L'oreal Color Riche leppestift Bella Donna Mauve L'oreal Color Riche Amber L'Oreal Color Riche Lip Gloss - Rich Plum Lotus Herbals Floral Glam Lipsticks Bilder og fargeprøver Hvilken leppestift du beklager å kjøpe? : Spør IMBB Oriflame Visions leppestifter: Foto og fargeprøver Maybelline Watershine leppestift Colorbar Metallics leppestift som Venus

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020