Lotus Herbals Safe Sun Detan: Etter Sun Face Pack; Pigmentering fjerning Jeg har tørr til kombinasjonshud som tenner veldig lett ... veldig veldig lett. Fem minutter i solen er det nok å få meg til å se ut som jeg har vært ute på trekking hele ettermiddagen! For å legge til min elendighet er det ekstremt følsomt, og de fleste produktene jeg tidligere har prøvd, fikk meg til å bryte ut :( Dette gjør at jeg holder meg til det meste hjemme rettsmidler, men siden Lotus er alt Herbal, trodde jeg jeg ville prøve. gutt oh gutt! Fra første gang jeg brukte dette har jeg vært forelsket i det! Jeg måtte så skrive denne anmeldelsen!

Pris Rs.165 (indiske rupees) for 100gms.

Hva det hevder: En eksklusiv formulering for å fjerne hudfarve og andre former for solskader. Minimer og reverserer Sol-indusert skade. Gir en strålende, rettferdig og sunn glød til huden.

DeTan inneholder aktive urteekstrakter av lakris, løvetann og gulrot for å gi strålende sunn glød til huden. Gulrotolje inneholder aktive antioksidanter som vitamin A og E, nærer og forynker huden, løvetann lindrer og lakris hemmer melanin som gir en generell lette effekt.

Aktiv ingrediens: Gulrotolje

For alle hudtyper.

Lotus Herbals Safe Sun Detan er en lysrosa farget maske med en tykk, leire som konsistens. Detanjekremmen kommer i et stort rør som gjør det praktisk å bruke, og det er også flott ut fra hygiene synspunkt. Du kan ta det på fingrene og direkte bruke det på ansiktet ditt. Har en subtil lukt av roser som jeg helt elsker! Jeg liker å blande Lotus Herbals Safe Sun Detan med noen dråper rose vann som konsistensen er litt for tykk for min smak. Men hvis du legger til rosevann, vær forsiktig så du ikke legger for mye som masken kan bli for tynn. Jeg har en gang lagt litt for mye rosevann og funnet at det reduserer effektiviteten av masken.

Hva jeg elsker ...

  • Jeg elsker hvordan huden min ser øyeblikkelig frisk og lys så snart jeg vasker den av !! En måneds verdi av solbrun forsvant i løpet av 5-6 dager!
  • Leirmasker synes generelt å tørke ut på mine tørre områder, selv om de rydder opp T-sonen min veldig bra. Denne, men forlot min T-zone ren, og samtidig tørket ikke ut huden. Ser ut til å bestille for kombinasjon hud !! Jeg sprayer for det meste på en ansiktsdam etter dette og trenger ikke en fuktighetskrem. Elsker det!! Elsker det !! Elsker det!!
  • Dette eksfolierer selv død hud. Flakinessen rundt nesen min reduseres hver gang jeg bruker dette. Det gir huden min følelse å være så myk! Og ja strålende også! Og jeg har alle komplimenter som kommer til å bevise det!
  • Også dette kommer lett av når det vaskes. Leirmasker ser ut til å holde fast i huden min, og jeg liker ikke å gni huden min for mye som det pleier å irritere huden min.
  • Jeg har ingen merker på huden min, så det kan egentlig ikke si om dette er effektivt for depigmentering. Også ikke sikker på hvordan dette ville være effektivt for solbeskyttelse som jeg generelt bruker dette om natten. Gjett gulrotoljen vil forhindre solskader og løvetann hjelper med å berolige huden.
  • Mengden er god nok til å vare minst en måned eller mer, avhengig av bruken din. Jeg har brukt denne masken i nesten en måned nå på alternative dager, og det er fortsatt ganske mye igjen i røret.

Et ord av cau

men: Når jeg bruker denne masken, er det en veldig, veldig mild kløefornemmelse. Første gang jeg brukte det, freaked jeg ut og trodde at huden min ville reagere og vasket den av veldig snart. Jeg ville ikke gi det opp skjønt, siden det ikke var synlige tegn på en reaksjon, og jeg kunne allerede se noen gode effekter på huden min. Så jeg vedholdt, og i en uke vasket jeg den av innen 5 til 10 minutter med søknaden, og forlot det litt lenger hver gang. Og det virket! Ingen utslett eller reaksjoner! Jippi!! Jeg vil fortsatt foreslå at du gjør en patch test før du bruker den på ansiktet ditt.

Masken er også for tykk og trenger lang tid å tørke. Dette er en annen grunn jeg blander det med noen dråper rose vann. Tar aldre å tørke, og jeg taper vanligvis tålmodigheten med den og vasker den av før jeg skal. Bortsett fra dette ser jeg ingen andre ulemper i denne ansiktspakken. Jeg ville definitivt kjøpe dette igjen og igjen. 🙂 Jeg vil også legge til her, at det aller første produktet fra Lotus I prøvde, var en fuktighetskrem og jeg elsket det. Jeg har siden prøvd deres kajal, solkrem, leppebalsam og fuktighetskrem, og ingen av produktene har noen gang latt meg nede. ?

På en side notat, en hudlege fortalte meg at huden kan bli solbrent selv når de blir utsatt for varme mens du lagrer osv. .. Jeg har aldri forestilt meg det! 🙁 noen tanker ??

Bildekilde 1, 2, 3

Av Smita

Takk, Smita. -Rati 🙂

http://www.bayareabags.com/wp-content/uploads/2009/10/face-pack-using.jpg

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: