En av oss har en fet hud som er fet, så dette er det jeg gjorde for henne.

Følgende er beskrivelsen og listen over ingredienser i den virkelige pakken.

Kosmetisk Warrior (for å berolige og helbrede fet, sensitiv og problem hud) Effektiv, anti-bakteriell ansiktsmaske for å bekjempe flekker Hvis naturen ikke innebar at vi skulle plukke våre flekker, hvorfor ga hun oss fingre? Nei, ikke velg! Det gjør dem bare verre. Bruk kosmetisk kriger i stedet. Hvitløk og te-tre dreper av svimlende bakterier, friske egg gir hudprotein og hjelper til med å lukke porene, frisk, økologisk hvitløk er undregrøften som virkelig zaps de zits. Kina Clay rydder ut porene og honning beroliger din ømme hud. Nå vasker den av (ingen gnidning!), Spray på Tea Tree Vann og bruk din favoritt fuktighetskrem. Farvel flekker. (Ingen plukking!)

Ingrediens Kaolin, Friske Grønne Druer, Friske Fritt Egg, Honey, Cornflour, Glycerin, Frisk Hvitløk, Tea Tree Oil, * Limonene, Parfyme

Her er min versjon av Lush Kosmetisk Warrior (for å berolige og helbrede fet, sensitiv og problem hud):

  • 3-4 friske grønne druer (moset med en gaffel)
  • 2-3 dråper eggvit
  • 1-2 dråper laktokalamin for fet hud
  • 1/4 ts honning
  • 1 dråpe glycerin
  • 2-3 dråper Fab India oransje spray (oransje spray kan ikke passe alle, så vær så snill å erstatte det med rosevann eller tea tree oil / spray)
  • 1/2 clove hvitløk mashed

Bland alle ingrediensene i en bolle og lim på ansiktet og nakken med fingrene. Skyll ansiktet med kald / w armvann etter påføring av masken i 15-20 minutter.

Min venns anmeldelse var at hennes hud føles frisk, rolig, og at hennes porer ikke skrek høyt på ansiktet hennes. lol !! Hun er ikke i stand til å forklare mye bare at hun sa at huden hennes føles ren og fin.

PS: Jeg hoppet over å legge til maisblomst på grunn av ulike årsaker. Hvis du har tea tree olje eller spray, kan du bruke den i stedet for oransje spray som jeg brukte. Du kan også bruke direkte multaani mitti i stedet for laktokalamin.

Jeg ville gjøre mer for henne i dag for hennes strømpeformål. 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020