Mens du roaming rundt i Select City Walk, New Delhi i går, gikk jeg til den frodige butikken for å sjekke om de har kommet opp med noe nytt.

Vedlegget viste meg to masker Lush Crash Course i hudpleie og frodig kosmetisk kriger (for å berolige og helbrede fet, sensitiv og problemhud). En rask titt på ingrediensene, og jeg visste at disse er to masker jeg skal gjøre for min vennbende når vi kommer hjem. Følgende er beskrivelsen og listen over ingredienser i den virkelige masken.

Crash Course i hudpleie Kjøling, beroligende maske for ansiktsskader. Beroligende, forfriskende og helt nydelig å bruke. En Crash Course i Skincare vil gi deg en følelse av lettelse i minuttet du plaster det på. Den glatte, rike, blekgrønne avokado- og yoghurtmasken føles som din godemor har kommet for å ta vare på alt. Frisk fra kjøleskapet, det er bare den vakreste trøstende, kjølefølelsen i ansiktet du noensinne kunne ønske deg Crash Course i hudpleie

Ingrediens Fersk Avokado, Kaolin, Naturlig Yoghurt, Glyserin, Talc, Fersk Sitronsaft, Sandeltreolje, Lavendelolje, Citrongressolje, Kamilleolje, * Citral, * Geraniol, * Limonene, * Linalool, Parfyme.

Pris R 710 (indiske rupees) for 100 gm

Her er min versjon av Lush Crash Course i hudpleie:

  • 3-4 kuber av papaya (mashed)
  • 1/2 ts Lacto calamine for normal til tørr hud
  • 1/2 ts yoghurt (kald og frisk)
  • 1-2 dråper glyserin
  • litt støv fra min MAC mineraliserer hudfinishpulver (du kan hoppe over dette eller legge litt støv fra ditt kompakte pulver)
  • 1-2 dråper fersk sitronsaft
  • 1-2 dråper agurk juice
  • 1-2 dråper pf Blossom Kochhar er fredsberoligende olje (den har jasmin, sandeltre, kamille og lavander)

Bland alle ingrediensene i en bolle og lim på ansiktet og nakken med fingrene. Skyll ansiktet med kald / w armvann etter påføring av masken i 15-20 minutter.

Pakken viste seg å være hvit, hvitaktig - fargeløs tykk pasta. Vi brukte det i 15-20 minutter og jeg kan ikke forklare hvor frisk og glødende huden vår så etter at vi vasket ansiktet vårt. Jeg ville ikke bruke en fuktighetskrem fordi jeg følte meg så frisk og så fulgte jeg opp med et lite rosevann på ansiktet mitt. Fikk ikke noe tørrhet i ansiktet mitt. Elsket det. Prøv det, det var fantastisk. 🙂

PS: Noen mennesker er allergiske mot sitron, slik at du kan hoppe over det. Du kan bruke avacado i stedet for papaya, men jeg hadde bare papaya avaialble med meg så jeg brukte det. Du kan lage denne masken i større mengder og lagre den i kjøleskap. Dette bør vare godt i minst en uke. 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: