Det er Valentins uke, og sikkert må du være på utkikk etter måter å uttrykke din kjærlighet på. Jeg føler at jeg bruker tusenvis på gaver, er klichéd, og i stedet kan du gjøre disse små tingene for å legge til en gnist til din romantikk denne V-dagen. Ikke bare lagrer disse pengene dine, disse bevegelsene skaper et tettere bånd mellom dere to. I dette innlegget vil jeg foreslå deg noen enkle ting du kan prøve denne Valentinsdagen for å få din partner til å føle seg elsket.

1. Ta en fridag

Ikke rynk Valentinsdag er allerede på søndag i år. Men de av dere har vane med å bringe arbeid hjem, vær så snill og hold avventer arbeidet ditt. I stedet fokusere på din ektefelle eller partner, og prøv å bruke kvalitetstid. Hvis du ikke klarer en hel dag, bare prøv å holde minst kvelden til side for å ha en romantisk dato.

2. Gjør noen husarbeid

Dette er spesielt for par som bor sammen. Bruker en av dere sannsynligvis damen mye tid på å gjøre husarbeidet? Går kjøkkenet og beslektet arbeid mye tid? Hvorfor ikke la henne hvile for en dag, og gå på jobb med henne! Hvis du ikke kan gjøre det alene, splitt arbeid (vel ideelt bør du gjøre det hver dag). Ikke bare ville det redusere arbeidsbelastningen, hun ville få mer tid til å kle seg for deg. Og det er en av de beste måtene å vise takknemlighet for din bedre halvdel.

3. La kreativiteten din snakke

Slip løs artisten i deg. Skriv et dikt, tegne et bilde eller en penn ned noen dyptfølte ord. Kan du forestille deg at du sang en selvkomponert romantisk sang for deg? Gjør det deg ikke svak i knærne? Selv de kostbare av gaver kan ikke matche opp til euforien om å ha din kjære gjøre noe kreativt for deg.

4. Gå av sosial radar

Men mye du ønsker å legge ut grøtaktig V-day selfies eller en kjærlighetsstatus, gir tid til beau eller ladylove er av største betydning. Så med mindre du er i langdistanseforhold, motstå fristelsen til å logge deg på Facebook eller Instagram-kontoen din eller sjekke meldingene dine på telefonen. Dette vil sikkert hjelpe deg med å fokusere oppmerksomheten på kjærligheten i livet ditt.

5. Vis din takknemlighet

Er det ikke en liten takknemlighet det vi alle tar sikte på? I stedet for å ta våre kjære for gitt, viser dem hvor mye de betyr for deg. Et enkelt notat som «Takk for at du alltid har ryggen» i lommeboken eller «Hva skal jeg gjøre uten deg?» På hennes kommode ville uten tvil gjøre din partner føler seg spesiell. Eller du kan lage et takk kort som beskriver årsakene til at du aldri kan tenke på et liv uten dem.

6. Gjør ting dere begge elsker

Våre travle tidsplaner utgjør en utfordring for å oppfylle våre hobbyer og ønsker. Vi fortsetter å forkaste selv de tingene vi elsker, med henvisning til mangel på tid. Valentinsdag er en tid til å hengive seg i enkle bekvemmeligheter som baking av informasjonskapsler, gå en tur langs stranden, en tur til ditt favorittmall, filmmaraton og avslappende spa-økter.

7. kle deg for hverandre

Selv om du ikke har store Valentinsdagplaner, kan du holde elementet av kjærlighet i din dressing. Liker han den røde kjolen du bruker sjelden? Eller har hun lyst på deg i din tux? Du trenger ikke å gå ut for å ha det gøy; Noen ganger kle seg for hverandre er en stor belønning i seg selv og gjør den andre personen lykkelig.

8. Del komfortmat

Dette sier selvsagt at mat uten tvil spiller en sentral rolle i noen feiringer. Så koselig opp på sofaen med et badekar av din favorittis, nibble på en mørk sjokolade eller tøm en pose med nachos. Du vil føle deg så godt om deg selv og forholdet generelt.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

5 morsomme og romantiske ideer til Valentinsdag dato 10 Imponerende Valentinsdag gave ideer for menn Ikke si "Ja" til et forhold hvis han mangler disse 5 essensielle egenskapene 10 måter å gjøre forholdet ditt Ting du bør godta hvis du vil ha et stabilt og lykkelig forhold Gjelder aldersforskjell i et forhold eller ekteskap Tegn på misbruk 12 Relasjon Myter Bad Busted! 8 Skilt ditt forhold fortjener en annen sjanse!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: