LypSyl Intense Protection LypMoisturizer Lip Balm Review

Hei vakre lesere

I dag skal jeg gjennomgå en av de beste leppebalmene jeg har kommet over for lekkede lepper. Jeg hadde utviklet en veldig dårlig vane å plukke på leppene mine, noe som ville resultere i at de skulle få alt vondt. Så jeg var på utkikk etter en leppebalsam med bivoks siden det er kjent å hjelpe lekkede lepper naturlig. Her er anmeldelsen.

Produktbeskrivelse:

LypSyl Intense Protection LypMoisturizer er laget med ren svensk bivoks, og hjelper til med å fukte, myke og beskytte leppene dine naturlig. Med over 100 år i svensk lipcare, vet LypSyl hvordan du får din naturlige skjønnhet ut. Inneholder følgende:

• Minty smak som oppdateres. • Kokosolje som fukter. • Organisk shea smør som helbreder og beskytter. • Vitaminer A og E å myke og helbrede.

Produktkrav:

Langvarig, dyp penetrerende fuktighet med fuktighetsgivende svensk bivoks og organisk sheasmør.

Pris:

13-14 AED for 2,83 g

ingredienser:

Mineralolje, petrolatum, paraffin, hydrogenert kokosnøttolje, ceresin, bivoks, smak, sertifisert økologisk butyrospermum parkii (shea smør) frukt, tokoferylacetat (vitamin E-acetat), retinylpalmitat (vitamin A-palmitat), Bixa Orellana Seed Extract.

Min erfaring med LypSyl Intense Protection LypMoisturizer Lip Balm:

Da jeg først kjøpte dette, hadde jeg ingen anelse om at det ville vært så bra. Emballasjen er også ganske attraktiv. Den har en liten beeformet glidebryter for å presse ut produktet. Også den unike ovale formen gjør søknaden enklere. Emballasjen er bare for søt og bedårende!

Leppebalmen fungerer som en sjarm. Det holder leppene mine helt fuktige, og siden jeg også lider av tynne lepper, bidro det til å helbrede dem også. Selv en enkelt sveipe er nok til å holde leppene fuktige. Det føles veldig lett på leppene. Den fine mintykten gir en tynn følelse til leppene som jeg finner forfriskende.

Det holder seg også sant for sine krav om å være langvarig, i motsetning til andre leppebalmer som nesten ikke varer mindre enn en halv time, varer denne en god en time for meg, fordi leppestiftet mitt forblir lengre, siden jeg alltid bruker en leppebalm som en base. Dessuten blir det ikke så mykt om sommeren som jeg har lagt merke til med andre leppebalmer, og dermed reduserer sløsing og varig lenger.

Fordeler med LypSyl Intense Protection LypMoisturizer Lip Balm:

• Fukt og helbrer lepper. • Varer lengre. • Søt emballasje. • Forfriskende minty smak. • Naturlige ingredienser.

Ulemper med LypSyl Intense Protection LypMoisturizer Lip Balm:

• Manglende tilgjengelighet i India.

Kjennelse:

Ingen annen leppebalsam har virket så fantastisk for meg. Jeg vil absolutt anbefale dette hvis du er ute etter et middel for chapped lepper.

Vil jeg kjøpe LypSyl Intense Protection LypMoisturizer Lip Balm igjen?

Ja, ja og ja. Jeg er allerede på den tredje.

IMBB Rating:

5/5

BVLGARI Lip Balm Review Jovees Lip Balm Review L'Occitane Ultra Rich Shea Butter Lip Balm gjennomgang EOS Lip Balm Citron Drop, Summer Fruit Review Olay Ultra Fukt Lotion med Shea Butter Jovees Shea Butter Moisturizer med frukt ekstrakter Kroppshandelen Shea Butter Shower Cream Burt's Bees Shea Butter Håndreparasjonskrem Jovees Lip Balm Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Biotique Bio Fruit Lightening Lip Balm Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 10 2020