Hei damer,

Du har startet litt trening, men du har vært slanking for lenge. Likevel er det ingen endring i vekten din! Hva kan være galt? Vel, mange ting. Vi jenter har vane med å prøve ut nye dietter, men mesteparten av tiden har de ikke noen positiv effekt på vekten. I dagens innlegg vil jeg fortelle deg hvorfor din slanking ikke virker for deg?

Ikke spiser nok:

Hvis du tenker å spise mindre, vil det resultere i sunt vekttap, så du kan ikke være mer feil med det. Har 5-6 små porsjoner om dagen. Å spise mindre betyr at stoffskiftet ditt sakte kommer ned og det kan være veldig dårlig for din vekttapsplan.

Endre kostholdsplanen for ofte:

Så din venn startet denne GM-dietten, og det virket for henne. Og en annen hadde bare fruktjuicer, og det virket også for henne. Og nå er du forvirret om hvilken diett du skal velge. Vel, jeg har en løsning for det! Rådfør deg med en dieter. Å endre kostholdet ditt for ofte, vil ikke vise noen resultater på kroppen din.

Tar et høyt protein diett:

Hvis du tar mer enn nødvendig mengde, blir disse proteinene lagret i kroppen som fett. Så tar høyprotein barer og rister er ikke en god ide. Har proteiner, men i begrensede mengder.

Innstilling av urealistiske mål:

Ok så du vil miste 10 kg i en måned! Tror du at du vil kunne tape enda 5? Sett et mål med tanke på BMI, din daglige mengde fysisk aktivitet og matinntaket. Forvent ikke over natten resultater fra noe.

Å ha for lite vann:

Noen ganger trener vi og spiser også riktig, men ikke drikke nok vann. Vann bidrar til å skylle ut overflødige giftstoffer fra kroppen, slik at vannet er svært viktig når det gjelder vekttap.

Skjulte kalorier i drikkevarer:

Du talt kaloriene fra cookien du spiste, men glemte å inkludere smoothie. Mengden kalorier vi inntar gjennom dagen fra drikkevarer, kan virkelig legge opp i store tall. Så ta alltid hensyn til hva du drikker også.

Hoppe frokost:

En frokost er dagens viktigste måltid. Det bidrar til å dempe kreftene dine senere på dagen, og holder også energikvoten oppe. Så aldri hopp over det første måltidet på dagen.

Ikke gjør noen fysisk aktivitet:

Bare etter slanking vil du aldri kunne oppnå din ideelle vekt. Trening er viktig for å jobbe med musklene, tone kroppen din og miste kroppsvekten. Så ta med en halv time regelmessig trening med sunt slanking.

Obsessing for mye:

Du har ett liv å leve. Ha det du vil, men i moderasjon. Ikke vær obsess over hver kalori du tar inn. Opprettholde en sunn livsstil, og du vil være OK!

Les også: 10 gyldne regler for vekttap Hvordan å miste vekt i en måned-diett diagram for vekttap Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap GM Diet - The Review Vekttap med fruktdiet Diagram for Flat Abs 10 matvarer som kan ødelegge huden din Glødende Hudreparater 10 skjønnhetstrykk Hver nydelig supermodel kjenner om Skjønnhetshemmeligheter av internasjonale supermodeller

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: