Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Kroppsbutikken Kakaosmør Hånd og Kropps Lotion Review - VEKTTAP 2023
Kroppsbutikken Kakaosmør Hånd og Kropps Lotion Review - VEKTTAP 2023
Anonim
Image
Image

Hva er Body Shop Cocoa Butter Hånd og Kropp Lotion?

Kakaosmør I århundrer har kvinnene i Ghana brukt kakaosmør for å fukte og kjøle huden i den afrikanske varmen. Siden 1995 har The Body Shop kjøpt kakaobønner fra Kuapa Kokoo-selskapet i Ghana, et rettferdig samarbeid med over 30 000 småbønder. Samarbeidets penger gjør det mulig å utvikle fellesskapsprosjekter som skoler og landsbybrønner i tillegg til å gi bøndene inntekt for å støtte sine familier. Shea smør fra Ghana, er en av naturens gode fuktighetskrem. Ghanesiske kvinner har brukt det i århundrer til Beskytt huden mot tørr-Sahara-vindene. Så hvem bedre å kjøpe vår fra enn Tungteiya Shea Butter Association, Nord-Ghana. En sammenslutning av rundt 400 kvinner fra 10 landsbyer, vi sikrer en rettferdig pris for deres produkt. Siden handelen med Body Shop har kvinner blitt i stand til å dramatisk forandre sine liv med vannrør og brønner som sparer timer med vanninnsamling, bedre boliger, medisinsk pleie, mat og selvtillit. Viktig, de er også i stand til å gi sine barn, spesielt deres døtre, sjansen til å gå på skole.

Hvert 20. sekund kjøper noen en flaske denne lotionen, en av våre første, og fortsatt en av våre mest populære produkter. Det virker underverk på veldig tørr hud. Inneholder Fellesskapskakaosmør.

Viktige ingredienser:

 • Kakaosmør - Er en utmerket fuktighetskrem som smelter ved kroppstemperatur, slik at huden føles myk og silkeslen.
 • Glyserin - Er en effektiv fuktighetskrem som bidrar til å forbedre mykheten og maksimere hydrering.

Slik bruker du Body Shop Cocoa Butter Hand og Body Lotion?

Hell lotion i hånden og glatt på huden. Påfør så ofte som nødvendig.

Pris: Rs 495 for 250 ml. Jeg fikk den på 15 prosent rabatt. Prisen oppgitt på stedet for 500 ml produkt.

Hvorfor bør du kjøpe The Body Shop Cocoa Butter Hand og Body Lotion?

Jeg var på utkikk etter en body lotion for somre. Min hud er tørr om sommeren, så lett fuktighetskrem fungerer ikke så godt på huden min. Jeg trenger noe tungt uten å føle seg fettete. Jeg hadde mulighet til å kjøpe kroppssmokkere også, men jeg trodde at kroppsrørene passer godt til vintre. Også kroppsbutikkens smøremidler smelter i sommerforhold. Jeg kan si dette fra leppens smøropplevelse, fordi i smarte omgivelser smelter smørene på mine lepper smalt. Også, de store, brede munnbjelkene satte meg veldig spesielt, spesielt da jeg trodde de harde Delhi-somrene. Så jeg gikk for lotion, i stedet. Jeg må si jeg tok den riktige avgjørelsen. 😛

Dette er den eneste lotionen jeg bærer med meg i disse dager, og det har ikke sviktet meg.

 • Duften er sterk, som jeg ikke er så glad i, når du bruker den, men sterkheten forsvinner i løpet av noen få minutter, og du er igjen med lett lukt som øser fra kroppen din.
 • Det er veldig fuktighetsgivende. Jeg bruker det om morgenen, og jeg føler ikke behov for å re-fuktighet før 9-10 timer. Jeg er greit med det fordi somrene ikke har kommet ennå. Så det løser mitt formål.
 • Gets absorbert i huden raskt.
 • Lokket er stramt opp og lukker litt tett deksel, slik at det er lettere å bære rundt uten å bekymre deg for at det spilles og rister på ting.
 • Mine hender og kropp forblir ekstremt smidig og myk i flere timer på strekk.
 • Mengden jeg finner er ganske bra.
 • Produktet sier at produktet bidrar til å øke hudens elastisitet, smidighet og forhindre strekkmerker.
 • Det er egnet for bruk under graviditet.
 • Konsistensen er verken veldig tykk eller rennende.

Hvorfor skal du IKKE kjøpe The Body Shop Cocoa Butter Hand og Body Lotion?

 • Jeg fant ikke lukten å være chocolaty, som jeg ventet.lolzz! Jeg er ikke så glad i lukten, men jeg har eksepsjonelt merkelig nese når det kommer til lukter. 😛
 • Det er dyrt, men å holde kvantiteten i tankene, ville du ikke ha noe imot å kjøpe den.

Ville jeg tilbakekjøp det?

Jeg vil. Jeg likte det virkelig. 🙂

IMBB Rating:

Image
Image

Populært emne