Hva er Body Shop's løs ansiktspulver?

Et langvarig, lett ultrafint løspudder som legges over fundamentet for å redusere glans, minimerer utseendet på fine linjer og setter sminke. Det gir en luksuriøst glatt og sunn utseende matt finish. Med Community Trade Marula olje.

Hva er Marula Oil?

Marula olje kommer fra marula treet, innfødt i Sør-Afrika. Oljen er rik på oljesyre, viktig for vedlikehold av frisk hud. Body Shop handler med Eudafano Women Cooperative i Nord-Namibia, som hjelper kvinner i landlige samfunn som har svært få muligheter til å tjene penger. Handelen med vårt selskap har hjulpet mer enn 750 kvinner og deres familier til å dra nytte av denne tradisjonelle, men uutnyttede naturressursen.

Ingredienser i kroppshandelen er løs ansiktspulver

 • Marula Oil - Er en veldig effektiv fuktighetskrem som også bidrar til å forkjøle huden over tid. Gir også essensielle fettsyrer som bidrar til å reparere hudens fuktighetsbarriere, og dermed bidra til å gjenopprette fuktighet, glatthet og smidighet.
 • Vitamin E - Er en antioksidant som hjelper til å myke, tilstand og beskytte huden.
 • Lysreflekterende partikler - Lyser huden øyeblikkelig og reduserer utseendet på fine linjer.

Pris: Rs 895. Jeg fikk det med 15% rabatt.

Nyanser tilgjengelig: 3. Løs Pulver 02, Løs Pulver 03, Løs Pulver 05. Gruva er i 03. Jeg er ikke sikker på hvordan de er nummerert. Jeg tok bare SAs hjelp og 03 matchet min NC 40 / rettferdig til hveteaktig hudfarge / typisk indisk skintone: p det beste.

Mengde: 14 gm (ganske bra for prisen)

Hvorfor bør du kjøpe Kroppsbutikkens løse ansiktspulver?

Siden jeg reiser denne dagen, endres det drastisk i forskjellige soner i India. Jeg unngår å bruke fundament i disse dager fordi jeg noen ganger har fet hud, noen ganger tørr, og noen ganger kombinasjon. Det er bare cranky. Så jeg har gitt min grunnrute en liten hvile. Jeg ville ha noe lys som kunne holde huden min selv og gi litt / ren dekning. Siden jeg ikke hadde brukt løse pulver før, syntes jeg det var en god mulighet til å velge en for meg selv.

I går etter å ha rengjort og fukte ansiktet mitt, feide jeg løspulver på ansiktet mitt med et stort pulverpust, applikert rødme, leppestift, eyeliner og kajal.

Så snart jeg søkte på det løse pulveret, var det frisk glød på ansiktet mitt. Ingen oljeaktig glans, ingen kjedelighet. Bare hudton og fin glød. Min sminke var intakt, selv etter 4-5 timer. Min rødme var til å vise, og det var ingen kjedelighet i det hele tatt. Pulveret ble ikke oransje eller i noen rare farger. Elsket det.

Emballasjen er elegant. En bred, gjennomsiktig, gjennomsiktig krukke med et sølvlokk.

Jeg føler også at Body Shop er generøs med mengden produkt det gir. Føler du også det samme eller er det bare meg? 😛

Noen forholdsregler:

 • Jeg vil ikke anbefale Body Shop's løs ansiktspulver for fet hud fordi ingrediensene har oljer i den. Du kan bryte ut.
 • Når du søker, bare ta litt pulver på lokket og så sveip pulveret på børsten fra lokket selv. Hvis du vil ha mer pulver, bare gjenta prosessen. Dette vil holde produktet bateria gratis til maksimalt.
 • Hvis du vil ha mer dekning, bruk en pudderpust og trykk på pulveret i huden din. For å fjerne overflødig pulver, bare sveip en ren pulver børste i ansiktet ditt.
 • Du bruker også en concelaer på huden din først og deretter påfør løs pulver, du trenger ikke nødvendigvis et fundament.
 • Hvis du bruker pulverbluss, følg disse trinnene: foundation => løs pulver => pulverbluss
 • Hvis du bruker krem ​​/ gel rødme, følg disse påføringstrinnene: foundation => gel / cream blush => løs pulver. Dette vil holde din rødme vare lenger og hindre at den smelter.
 • Hvis du tror at du har brukt for mye rødme på kinnene dine, bare sveip litt løst pudder på kinnene og voila! alt vil være på plass. 🙂
 • Lukk lokket på ditt løse pulver tett, ellers ville du klage på at løs pulver er rotete.
 • Hvis du gjør deg klar for funksjoner, fester eller brude, er det bedre å bruke løspulver enn trykket pulver. Løst pulver gir denne lille, ugjennomsiktige dekning som vil se bedre ut i bilder.

Hva er forskjellen mellom løs pulver og presset pulver?

 • Dekning: Løst pulver gir litt bedre dekning enn trykket pulver.
 • Brukervennlighet: Løst pulver kan være rotete mens presset pulver er lettere å bære uten at du blir bekymret for pulver som spilles her og der i vesken din.
 • Mange sier at løs pulver ser mer naturlig ut, men jeg har ikke følt forskjellen. Jeg følte bare at det løse pulveret, da det ble påført med puff, ga meg bedre dekning enn trykket pulver. Det er som å bruke mineralfundament.

IMBB Rating:

Hva foretrekker du? Presset pulver eller løs pulver?

Jeg tror jeg vil beholde både løspulver og presset pulver i min sminke.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: