Lakme er ni til fem leppestifter Hva er Lakme Nine To Five Lipstick? En høy ytelse, color-fix formel utviklet i Italia; Denne kremete leppestiften kombinerer fantastisk komfort med å holde kraften som holder deg frisk i timevis.

Hvordan søke Lakme Nine To Five Lipstick? ?

Etter å ha lindret leppene dine med en matchende leppe, fyll det skisserte området av leppene dine med disse rike leppefargene. Vent i to minutter for at fargepåvirkningen skal tre i kraft. Nå er leppefargen din satt til å vare i flere timer.

Pris- Rs 295 hver.

Jeg kjøpte disse lippene i februar i år.

Hvorfor si ja til Lakme ni til fem leppestifter?

  1. Lever opp til ordene sine. Det varer lenge på leppene dine. Selv etter at jeg har hatt en gourmetmiddag og licket mine lepper et par ganger, forblir det.
  2. Flott emballasje.
  3. Mange gode nyanser å velge mellom
  4. Lav til middels glans
  5. Ikke klebrig
  6. Ingen smak

Hvorfor si nei til Lakme Nine til Fem leppestifter?

  1. Tekstur er ikke veldig kremaktig. Jeg har brukt kremere leppestifter enn denne.
  2. Det tørker leppene mine. Uansett hvor mye leppebalsam før du påfører det eller leppeglans etter å ha brukt det, tørker det bare leppene mine. Og det får også mine lepper til å se full av fine linjer etter en stund. 🙁

Valmue 23:

Det er en lys rosa farge med et dash gullglitterpartikler i den. Fargen vil se pen ut på veldig rettferdig hudfarge. På en eller annen måte har jeg aldri vært i stand til å trekke den av. Jeg har rettferdig hveteaktig hudfarge og fargen får meg til å bli syk og kvalm. 😛 Noen ganger bruker jeg det på kinnene mine som en rødme for kveldene, og det gir en myk rødme på kinnet mitt med et snev av gullbelysning.

Cappuccino 65:

Dette er en av mine favoritt nakenfarger. Det er en nakenbrun farge. Jeg legger opp leppestiften med en klar glans. Trikset for å holde leppestiften lenger er å påføre leppestift og la det tørke i 2-3 minutter. Påfør deretter glans. På denne måten legger leppestiften på leppene dine uten å blande seg med glans. Denne fargen vil se bra ut spesielt på indiske hudfarger. Dette er den typen skygge som vil få folk til å lure på hvorfor leppene dine ser så pen ut når du ikke har lagt noe på dem. 😉

Skal jeg kjøpe Lakme Nine til Fem leppestifter igjen? Nei. Jeg er en sucker for kremere leppestifter og tørre lepper får meg til å føle seg urolig. Indisk sminke og skjønnhet Blog Rating:

Har du prøvd Lakmes ni til fem leppestifter? Er det en bedre måte jeg kunne bruke dem på slik at leppene mine kan holde seg hydrert lenge?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: