Kroppsbutikken Japansk Kirsebær Blomst Puree Kropps Lotion Review

Hei vakre damer,

Håper du gjør alt bra og klar til å ønske deg velkommen om vinteren. Som du vet vet vinteren i India ganske kort levetid, men intensiteten av chill påvirker huden vår i stor grad. Plutselig er luften tørr, og vi føler at det fukter kroppen vår. Jeg liker å bruke lotion og kremer helt fordi jeg elsker varmen jeg får etter at massen er massert inn i huden, men det eneste som er avbrutt for meg, er den fettete følelsen som er igjen av de fleste kremer. Jeg surfer på Body Shop butikken da jeg kom over japansk Cherry Blossom Puree Body Lotion. Kroppståken og dusjgelen fra dette området har allerede blitt vurdert på IMBB. Jeg trodde å gi testen en prøve og sjekke om den har den fete følelsen at jeg hater! En pumpe og jeg ble solgt!

Produktbeskrivelse:

Herlig lett fuktighet med en pen kirsebærblomst duft. NORMAL HUD. Laget med lidenskap: Et symbol på livsnytelse, kirsebærblomst eller "Sakura" som det er kjent i Japan, feires på våren av den tradisjonelle seremonien "Hanami". Fester under det blomstrende treet respekterer den intense skjønnheten og skjøtheten i blomsten. Vi har tatt denne skjønnheten ved å legge til kirsebærblomst ekstrakt til denne herlige fuktighetskremmen.

emballasje:

Kroppspuréen kommer i en plastflaske med en svart pumpe dispenser øverst. Den gode tingen med pumpen er at den kan låses, og dermed er det ingen sjanse for spild mens du reiser med denne skjønnheten. Flasken er blekrosa i fargen med klistremerket på, som har en nydelig floral design. Pumpen er en enkel svart som gir den rette mengden av produktet.

Tekstur:

Lotionen skal bli kalt en kroppsgel. Tekstur er veldig mye som en gel og lys rosa i fargen. Den er veldig lett og slags forsvinner når du masserer den inn i huden din. Dette er et vinnende punkt for meg fordi jeg ikke liker fettete lotioner i det hele tatt.

ingredienser:

Pris:

Rs. 830 for 250 ml, men litt går en liten vei 🙂

Min erfaring med kroppsbutikken Japansk kirsebærblomst Puree Kroppsdel:

Jeg har brukt denne kroppen lotion for den siste en og en halv måned, og jeg er veldig imponert over resultatene. Dette er en body puree som forsvinner ved påføring, men etterlater en fantastisk lukt sammen med myk og smidig hud. Mine armer og ben er ganske tørre og denne lotionen holder dem hydrert i 10-12 timer. Selv lukten lunger ganske lang tid, noe som er en ekstra fordel.

Du kan føle at du ikke har brukt noe på huden din, men den myke og smidige huden du får er resultatet av denne skjønnheten. Alt i alt er jeg forelsket i lukten og tekstur av kroppspuréen.

Swatch:

Etter blanding i:

Pros av kroppsbutikken Japansk kirsebærblomst Puree Kroppsdel:

  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Mot dyreforsøk.
  • Nydelig lukt.
  • Intelligent emballasje.
  • Søt girlyrosa fargebolt og lotion 😛

Ulemper med kroppsbutikken Japansk kirsebærblomst Puree Kroppsdel:

  • Ganske dyr for mengden av produktet.
  • Lukt kan være overveldende for følsomme neser.

IMBB Rating:

4,5 / 5 (0,5 poeng trekkes for pris)

Vil jeg kjøpe kjøpesenteret Japansk Kirsebærblomst Puree Body Lotion?

Kanskje, jeg vil prøve en annen variant, men definitivt av denne konsistensen.

Ta vare på skjønnhet! Muah!

Kroppsbutikken Japansk Kirsebærblomst Bath og Shower Gel Kropps butikken Japansk kirsebærblomst Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Dusj Gel Japansk Cherry Blossom Body Butter Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Kroppsbutikken Japansk Kirsebær Blomsterkropp Smør L'Occitane Cherry Blossom Bath og Shower Gel Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Fragrance Mist Kroppshandelen Wild Cherry Shower Gel Kropps butikken Wild Cherry Puree Body Lotion Kroppsbutikken Satsuma Puree Body Lotion Kroppsbutikken Strawberry Puree Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 29 2020