L'Occitane Ultra Rich Shea Butter Lip Balm gjennomgang

Produktbeskrivelse:

Den rike formelen nærer, reparerer og beskytter leppen.

Selvfølgelig, etter å ha lest den ganske grunnleggende produktbeskrivelsen, er du nødt til å lure på hvordan denne spesielle leppebalmen er forskjellig fra hvilken som helst annen leppebalsam, da de alle ser ut til å hevde det samme!

ingredienser:

Octyldodekanol, Hydrogenated Castor Oil **, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) **, Candelilla Cera / Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks **, Hydrogenerte Palm Kernal Gylcerides **, Cera Alba / Bivoks **, C18-36 Syret Triglyserid, Hydrogenert Palm Glycerides **, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil **, Sukrose Tetrastearat Triacetat **, Tacopheryl Acetate, Parfum / Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate **.

** Naturlige opprinnelses ingredienser.

Det var ikke lett å lese super fine print og de vanskelige vitenskapelige navnene for alle ingrediensene, men jeg skrev dem ned fordi jeg tror det er ganske viktig for deg å vite hva som går inn i produktet du søker direkte på huden din.

Jeg har alltid vært en stor fan av L'Occitane-produkter. Det er bare noe mystikk som merket eksploderer, akkurat som det kjente franske merket, dette har også skapt en aura rundt seg selv. Jeg har ikke særlig likte hårprodukterne mine for mye (og jeg tror noen av dere på IMBB er enig med dette), men deres kremer og denne leppebalmen har spesielt imponert meg.

Denne leppebalmen er en av de få produktene av det merket jeg egentlig eier, og jeg må si at det er en av mine dyrebare eiendeler. Det er ekstremt nærende uten å være fettete. Det er den beste delen om dette produktet. Jeg har brukt mye leppebalmer (som kommer i en pinne eller i en krukke / pott), men ingen av dem har vært sterkt fuktighetsgivende og ikke fettete samtidig. Denne er.

Fordeler med L'Occitane Ultra Rich Shea Butter Lip Balm:

  • 10% Shea Butter, super nærende! Flott fuktighetskrem selv for veldig tørre lepper (som min).
  • Ikke-fettete, mye fuktighet og likevel ingen fett! En slik sjelden egenskap.
  • Dette er flott for bruk under leppestift. Jeg må ofte fukte leppene mine før jeg bruker leppestift på. Dette fungerer så bra for det, takket være all fuktighet og ikke glatt fett! Lippestiften glir over dette uten at tekstur blir påvirket.
  • Så mange naturlige opprinnelses ingredienser. Også, åpenbart, paraben-fri.
  • Jeg elsker emballasjen! Den uttrekkbare pinnen gjør dette veldig praktisk å bruke. I motsetning til andre uttrekkbare leppebalmer svinger denne inn og ut veldig jevnt og utelukker ethvert omfang for skade på produktet.
  • Veldig mild, behagelig duft.
  • Varer ganske lang tid.

Ulemper med L'Occitane Ultra Rich Shea Butter Lip Balm:

  • Ingen SPF: Jeg tror egentlig ikke at det er noe "galt" med produktet som sådan. Jeg liker det virkelig. Imidlertid tror jeg at det kunne ha hatt noen SPF. Det er nyttig for leppebalsam å ha SPF hvis du har tenkt å bære den i løpet av dagen. Jeg bærer vanligvis ikke dette (i seg selv) på dagtid, men det kan jeg fortsatt gjøre hvis jeg bruker en leppestift som inneholder SPF. Generelt bærer jeg dette for et naturlig næret utseende eller under leppestift om kveldene.
  • Ingen glans, ingen glans, ingen glimmer, ingen farge. Jeg vil vanligvis ikke ha min leppebalsam å ha noe av det. Men hvis du leter etter det, vil dette ikke gi deg noen.
  • Det er sannsynligvis litt for dyrt, men jeg vil si at det er verdt prisen og derfor verdt å investere i minst en gang.

Holdbarhet:

Ikke spesifisert, men jeg antar at det vil være opp til ett år hvis ikke mer.

Pris:

Rs. 580 / - for 5 g.

Kjennelse:

Svært nærende leppebalsam som gir deg et mykt, naturlig utseende. Flott å ha på med leppestift. Ingen SPF. Litt dyrt, men jeg tror det er verdt det.

IMBB Rating:

4,8 / 5 (det faller kort til 5/5 bare på grunn av ingen SPF).

Ansvarsfraskrivelse: Jeg eier 2 gm-staven, men det som er tilgjengelig på markedet er 5 gm-staven, så vær så bekymret for at mengden ser for lite ut i bildene. Det kommer til å bli mye mer for den du kjøper.

L'Occitane Ultra Rich Face Soap L'Occitane Ultra Rich Body Cream Loccitane Ultra Rich Conditioner Med Shea Butter L'Occitane Hibiscus Flower Ultra Rich Kroppskrem L'Occitane Creme De Douche Ultra Rich Dusjkrem Olay Ultra Fukt Lotion med Shea Butter Jovees Shea Butter Moisturizer med frukt ekstrakter Kroppshandelen Shea Butter Shower Cream Burt's Bees Shea Butter Håndreparasjonskrem Jovees Lip Balm Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Biotique Bio Fruit Lightening Lip Balm Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: