Chambor Powder Matte leppestift-Saddle Brown

En nyskapende formulert leppestift som har både fuktighetskrem + matteffekt i den. Powder Matte Lipsticks har en Non-Drying Triple Action Formula som: Hydrater - Vitamin A & Jojoba Olje Beskytter mot solen - UVA og UVB-filter (SPF-15) Har anti-aging formel som myker og glatter leppene - Vitamin E

I forrige uke savnet Chambor bug meg og jeg ville prøve så mange spekter som jeg ikke hadde. Derfor, som en del av deres nye "karnevalsamling", intet karneval om det skjønt: / Jeg pikced opp en av de 6 nye nyanser fra dette nye spekteret av nyanser. Selvfølgelig gikk jeg svak i knærne med alle de nye nyansene jeg så i Rouge Plump + serien også. Men som en lojalist til "pulver mattes" jeg plukket opp en mer.

Den nye nyanser inkluderer, denne, ferskenpute, søt sjokolade, plomme glede, mørk orkide, melonsorbet. Alle er altfor mørke, men fortsatt er denne skyggen jeg får en klassisk rustbrun, og jeg kan aldri få nok av disse.

Nyanser er en absolutt matte, det er en klassisk rusten - brun som Shahrukhs Gauri må ha slitt i løpet av 90-tallet, og siden da har jeg vært besatt av denne nyansen, på en eller annen måte virker det for varme hudfarger og ikke for rosa hudfarger, jeg føler meg det lyser opp ansiktet mitt på en sofistikert måte. Jeg liker å ha på seg denne en om dagen, jeg føler meg for å være veldig stille og stilig. 😛 I to strøk ser det ut som rustbrun, i ett lag er det mer som oransjebrun.

Lippestiften er avery myk og pigmentert, og den er veldig tykk i tekstur. Hvis du liker lettere lippier, lippe som ikke er kakete og matte og lippier som ikke legger seg på leppene, så løp så hardt som mulig for leppene dine. Disse lippene er matte, kakeagtige, tykke, legger seg i fine linjer, en kapp dekker ikke opp, og to strøk er altfor tørre og kaker, og på slutten av dagen legger de seg på leppene i stedet for å falme av. Lippiene holder seg veldig lenge.

Emballasjen er ganske vanlig matblå, og jeg finner det ganske kjapp nå etter lang tid, og de kan gjøre det litt perky. Kostnaden har blitt hiked fra Rs. 450 til Rs. 525! Godhet nådig velsigne meg Jeg håper de ikke doble prisen for korallrev! 😛

Siste ord:

Hvis du liker lettere og saftig lippier, så få Rouge plump + eller Virkelig varige, denne er kakete og tykke og den mest matte lippy du ville ha sett. Jeg liker skyggen og tekstur også og gjør det til en ideell base for en gloss.

IMBB Rating:

4/ 5

Jeg skal snart gjøre et kollektivt innlegg på min Chambor Powder Mattes.

Chambor Powder Matte leppestift-Peach Puff Chambor Powder Matte Lipstick - Mauve Fantasie Chambor Powder Matte leppestift: Rose Fresque Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Powder Matte leppestift: Orange Flambe Chambor Powder Matte Lipstick: 155 Rose Fantasie Chambor Powder Matte leppestift i Dusky Earth Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Chambor Powder Matte Lipstick: Pink Devil Chambor Powder Matte leppestift: 152 Brique Rose Chambor Powder Matte Lipstick - Tender Chestnut Chambor Powder Matte leppestift - Chocolat Songe Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge Chambor Silk Touch Lipstick-Silk Ruby Review Chambor Silk Touch Lipstick-613 Silk Shine Chambor Silk Touch Lipstick i Silk Star Review Chambor Silk Touch Lipstick - Silke Rush Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Beauty Svampe Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Review, Photos, Swatches Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Chambor Powder Matte Lipstick-14 Shades Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: