Hei damer,

I dag kommer dette til å være et morsomt tilfeldig innlegg om det vakre og tradisjonelle bryllupssignalet til bruder fra vårt eget land, India. Vi vet alle India er en nasjon, men det er så mangfoldig. Vi lever i et land med mange forskjellige kulturer og tradisjonelle verdier. La oss finne ut om det forskjellige utseendet på indiske bruder.

Bengalsk brud:

Den tradisjonelle bengalske sari er vanligvis i hvitt med rød, maroon eller rosa kantlinje komplimentert med tradisjonelle bengalske smykker. De har også en tradisjonell krone som heter makuta laget av shola pith, som en tiara. Bruden bærer også en silke dupatta kalt chunni over hodet som et slør i kristne bryllup. En tradisjonell bengalsk brud har en veldig intrikat design av hvite og røde prikker på pannen rett over øyenbrynene, som strekker seg til kinnene og haken.

Kashmiri Bride:

Kashmir pundit bruder bærer intrikat broderte lehengas, som vanligvis er rød i fargen. Lehengas har detaljer med Kashmiri broderi. De har også et hodeutstyr som kalles Kalpush. Mens Kashmiri muslimske bruder bærer vakkert brodert tradisjonelt antrekk kjent som Pheran, som er en løs monteringskjort. De har også et hodeutstyr kalt kasaba. Den er dekorert med gullbroderi og pyntegjenstander av sølvedheng henger på pannen. De bærer begge tunge smykker som strekker seg fra gullkjeder rundt øreflommene til tunge sølvbetalinger på føttene.

Tamil brud:

Disse brudene slitasje Kanjeevaram silke sari draped i madisar stil. Tamilske bruder er sterkt bejeweled med blomster og rene gull ornamenter. De har flotte tempelsmykker med edle steiner. De har også et midje belte som heter Oddiyanam og Nethi, som er tradisjonelle bryllupsmykker til håret, vanligvis laget av perle og gull.

Maharashtriske brud:

En tradisjonell Maharashtrian-brud bærer vanligvis en håndvevd silkesari med gulldetaljering i grønn farge, som anses å være gunstig. De har smykker, som er tradisjonelt, elegant og ikke for tungt. De har en streng av perler knyttet horisontalt over pannen kalt mundavalya. Hun har også glassarmbånd, en nath og chandrakor (halvmåne) bindi.

Gujarati brud:

Som Gujarat har en rik gammel tradisjon for slips og fargestoffer, har brudens brudekjole en stor innflytelse av dem. Tradisjonelt har bruder en sari i gujarati-stil og er dekket i tunge smykker med stykker som maang tika, nath, baajuband etc.

Punjabi Brud:

Punjabi bruder bærer en Patiala stil salwar kameez med veldig tung, intrikat brodert dupatta. De har smykker som består av halskjeder, tunge danglere, maang tika og armbånd av elfenben som kalles chooda. Kalires er bundet til disse armlene, som er hengende ornamenter laget av forskjellige metaller og er en stor tradisjon i Punjabis.

Rajasthani Bride:

Disse brudene bærer ghagra choli sammen med en dupatta. Mye Gota Patti-arbeid brukes på brudeklæren. Brudekjolen har også motiver av dyr og fugler. De bærer Rakhri, et sirkulært smykkestykke til pannen, Timaniyaan, som er en choker, Bichuye eller tå ring og baajuband, som er en studded armlet.

Malayalee Brud:

De har en sari som heter Set Mundu, som er en kremfarget sari med en tykk vevd gullgrense, men i dag velger bruder også Kancheepuram silkesaris i forskjellige farger. Smykker er de tradisjonelle templets smykker i design inspirert av natur og tempelstatuer. De har også et taljebånd som heter Padaswarams, pyntet med perler og edelstener.

Disse var bare noen av brudekjoler som jeg ikke kunne dekke dem alle fordi det er så mange. Jeg håper, jeg gjorde rettferdighet til beskrivelsen, og hvis du finner noe mangler, vær så snill å legge igjen en kommentar nedenfor.

Indisk Bryllup Golden Blue Eye Makeup Look Tutorial Topp ti Pre-Bridal Beauty Behandlinger 30 vakre og trendy brude frisyrer Indisk brude- og brudekjole The Bengali Bride - Wedding Rituals, Sarees og mer Topp 15 brudekjoler i Mumbai Bollywood-skuespillerinner på deres bryllupsdag Komplett Kerala Bridal Trousseau Bror-i-lovens bryllupsfoto

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019