Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-Moisturizing Hand Therapy

Hei alle sammen,

Jeg har blitt en religiøs bruker av Handcreme. Saken er jeg begynte å bruke for et ekstra hudpleie trinn. Glem det. Alt for god hud :). Jeg har hørt mye om Crabtree og Evelyn håndkrem. Rati har skrevet anmeldelser om Iris & Gardeners Hand Therapy også.

Det var nok for meg å gjøre en hale på Crabtree & Evelyn butikken under mitt siste kjøpesenter besøk. Dette var et av produktene jeg plukket opp.

Produktbeskrivelse :

Smak myk og berik hendene dine med vår prisbelønte, shea-smørrike håndterapi formulert med ceramides 3 og 6II for å redusere fuktighetstap mens du fremmer hudens hydratiseringsnivå. Kondisjoneringsrokseekstrakt bidrar til at hendene blir merkbart jevnere og smidigere med hver bruk.

• Tilstand Rosa hybrid og Rosa gallica ekstrakter • Hydrater for å gjenopprette mykhet • Inneholder myrraekstrakt til tilstanden negler og negler • Formulert uten parabener, ftalater, mineralolje eller propylenglykol.

Påfør etter rensing eller når som helst i løpet av dagen for hender som er svært myke og luksuriøse duftende.

Parfyme:

Et hjerte av unikt duftende Evelyn Rose kronblader og fersken nektar, omgitt av en elegant jasmin violett akkord med bergamot aksenter og sanselig rav.

Pris :

$ 7 for 25g, $ 19 for 100g

Min erfaring med Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-Moisturizing Hand Therapy:

Jeg har nesten fullført min Loccitane Shea Butter Hand Cream. Jeg dro til Crabtree & Evelyn for å legge opp for vinteren. Da jeg besøkte butikken på Mall, var SA vennlig og fikk meg til å prøve forskjellige håndkremer for å bestemme hva jeg vil. Hun fortalte meg også dette i en av deres nye duft.

Jeg følte "Evelyn Rose" luktet bedre enn deres vanlige "Rosewater" håndkrem. Så jeg gikk for det. Også, jeg plukket 25g vesken størrelse som det er praktisk størrelse å bære rundt i håndveske.

Kremens tekstur er veldig lett og fjæraktig. Det er så mykt å berøre, nesten som en pisket krem. I det øyeblikket jeg bruker det, drikker huden min opp. Det blir absorbert i en skikkelig forlatende hånd, myk, bokstavelig talt 0% greasiness. Du vil vite hva jeg mener, hvis du bruker en berøringstelefon :).

Når jeg sier at det er veldig lett og ikke fettete, føler jeg behovet for å bruke på kremet igjen etter å ha tatt hånden min. Jeg har ikke noe imot å gjøre det skjønt.

Duften er å dø for. Jeg kan ikke slutte å snuse hendene mine etter å ha brukt det. Styrken på duften reduseres litt etter tid. Dette er en av grunnene til at jeg liker å bruke på kremet et par ganger 🙂

Hvis jeg måtte sammenligne den med min Loccitane Shea Butter Hand-krem, var den tykkere, mer fuktighetsgivende og fungerer bedre når du holder hendene fuktig over lengre tid. Den Loccitane håndkremen kan bli litt finere hvis du bruker mer. Jeg kan si det på denne måten.

• Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-Moisturizing Hand Therapy ville gjøre en flott sommerhåndkrem for alle. Hvis du har normal hud, så er du heldig å bruke dette hele året.

• Hvis du har veldig tørr hud, vil jeg foreslå Loccitane shea smør håndkrem over dette for vinteren minst.

Pros av Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-Moisturizing Hand Therapy:

• Super myk, lettvektskrem. • Leaves hånden veldig myk • Nydelig rose duft. Jeg følte meg bedre enn rosenvannet • Gets absorbert som en drøm. • Ikke fettete. Perfekt for dagtid.

Ulemper med Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-fuktighetsgivende håndterapi:

Jeg har ikke noe å nevne som con. En nydelig håndkrem som alle burde prøve. Endelig ord:

Jeg nyter ganske mye både håndkremene mine nå. Sterkt anbefalt 🙂

Crabtree og Evelyn Aromatherapy Destillations Blomster Kropp Glattere Crabtree og Evelyn Iris Hand Therapy Review Crabtree og Evelyn La Source Hand Therapy Cream Crabtree & Evelyn Rosewater bad og dusj gel Crabtree og Evelyn Rosewater og Glycerin Hand and Body Lotion Crabtree og Evelyn Rose Water Travel Kit Crabtree og Evelyn Eau de Rose Eau Fraiche Verden av aromaterapi i et nøtteskall Botanisk aromaterapi Ansiktsmaske Geranium Lotus Herbals Floral Bliv langvarig Lip Color Pristine Maroon Kroppsbutikk Blomsterglass Acai Body Butter Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: