Skjønnhetshemmeligheter fra den asiatiske verden

Hei damer,

Den asiatiske skjønnhetskulturen er besatt av hudpleie. Det er så mange skjønnhetsritualer som asiatiske kvinner følger på daglig basis. Her viser jeg noen dyrebare tips fra vårt kontinent, at huden din skal elske hvis du prøver dem. Jeg fant dem virkelig lovende. Les videre og prøv hva som passer din fancy!

Japan

Disse kvinnene har ungdommelig hud og de ser ikke sin alder ut.

For håret bruker de naturlige ingredienser som tunge pulver og kamelia (tsubaki) olje. De foretrekker også tre kammer for å kamme håret.

I motsetning til de fleste av oss, som ikke egentlig foretrekker oljebaserte produkter på ansiktet (i hvert fall ikke jeg), bruker disse skjønnhetene spesielt dype rensoljer, som løser sminke for å rense ansiktene sine.

Risbranolje som er rik på vitamin E er veldig populær der.

De sverger ved et produkt som kalles Uguisu, ikke morsomt, det er en ansiktsmaske som lyser huden som inneholder sterilisert nattegale som faller i fuglepinnen. Ja, de bruker fuglepinne på ansiktet deres!

Kina

De har den vakreste porselenhuden.

De drikker mye grønn te for å gå ned i vekt, og det bidrar til å holde huden ser yngre ut.

Deres hud er så rettferdig fordi de bruker mynteblader. Bare slip bladene og gjør dem til en lim. Bruk det som ansiktsmaske for å lyse din hudfarge.

For å forynge huden, bruker de perlepulver med honning og eggeplomme og påfør denne limen på ansikt og nakke i 20 minutter, det beroliger huden og forhindrer hudirritasjoner og betennelser.

Disse skjønnhetene bruker også risvann som en toner.

For dette må du suge upolert ris i en bolle med vann og rør det godt. Oppbevar dette i kjøleskap og bruk denne blandingen med en bomullspute. Du kan bruke denne blandingen i 3-4 dager og deretter lage en annen.

Korea

Koreanske jenter har en uklanderlig hud.

De bruker 424-teknikken En koreansk skuespillerinne svinger ved 424 teknikk, noe som betyr å rengjøre ansiktet med en hvilken som helst rengjøringsolje i ca. 4 minutter ved hjelp av forskjellige slag. Bruk av olje vil hjelpe til med å oppløse andre oljer, spesielt de stoffene som er ganske vanskelig å fjerne, for eksempel vanntett sminke.

Deretter vaskes overflødig olje med bruk av renseskum. Masser ansiktet ditt ved hjelp av forskjellige slag i to minutter før du skyller av det. Skyll med vann i fire minutter, starter med lunkent vann og slutter med kaldt vann for å lukke alle åpne porer.

En annen koreansk skuespillerinne sier at hun vasker utbruddene på huden med saltet lunkent vann for å rense området.

Disse kvinnene klapper også fuktighetskremet i stedet for å gni det, for å absorbere bedre.

Indonesia

Disse kvinnene bruker kaffeområder som en naturlig eksfolierende, koffein brukes også i hudspenningsprodukter.

De bruker fuktige teposer til å helbrede krakkede lepper forårsaket av overdreven varme.

Indonesiske kvinner stiller håret sitt med tradisjonelt crème bad.

For tørt hår bruker de fersk avokado i hårbalsammen og masserer den inn i håret og damper deretter håret før det vaskes av.

Fortell meg om du prøver noen av disse! 🙂

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Topp 12 indiske skjønnhetshemmeligheter Koreanske skjønnhetshemmeligheter Japanske skjønnhetshemmeligheter Kinesiske skjønnhetshemmeligheter Gurkemeie hudpleie fordeler: Topp fem indiske skjønnhetshemmeligheter Skjønnhetshemmeligheter av internasjonale supermodeller Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities Topp 30 Skjønnhetstips for kvinner 10 ting jeg lærte fra min 10 måneders Makeup Stint Diet Secrets of Bollywood Celebrities

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: