Banjara's Saffron Cleansing Milk Review

Hei IMBBians,

Jeg skal snakke om en rensende melk i dagens gjennomgang. Jeg gjorde en mini-online hale og kjøpte for det meste Banjara sine produkter. Min søster som forblir sydlig raves om ansiktspulver, så sammen med disse pulverene, har jeg også fått meg noen andre ting. Ikke alt har vist seg å være bra. Uansett, la oss ta en detaljert gjennomgang av rensemelken i dette innlegget.

Produkt blir vurdert:

Banjara saffronrensingsmelk.

Produktkrav:

 • Forbedrer hudoverflaten.
 • For alle typer hud.
 • Rik, kremaktig og duftende.
 • Fjerner urenheter i ansiktshuden.
 • Hjelp gratis tette porene.
 • Beskytter ansiktet mot problemer forårsaket av forurensning.

Veibeskrivelse:

Fukt ansiktet med lunkent vann og bruk forsiktig vår rensemelk over hele ansiktet med svake sirkulære bevegelser. Senere fjern den med en tørr, myk og ren bomullsboll. Når du er ferdig, vil du legge merke til at melken faktisk er kremaktig enn gelé eller tykk.

Pris / Emballasje / Antall:

INR 120 for 100 ml. Den kommer i en gjennomsiktig plastflaske med en oransje-farget skruehett som er jevn flip top, slik at den kan brukes på begge måter. Flip-toppen er litt tett og med lange negler, kan det utgjøre litt av et problem. Emballasjen er robust og reisevennlig.

ingredienser:

Saffron, Gurkemeie ekstrakter, Rød sandeltre olje.

Jeg tar på Banjara saffronrensingsmelk:

Vel kjent med de mange fordelene med saffron og bruke det i skjønnhetsregimet, var jeg opptatt av å prøve flere av produktene som hevdet å inneholde dette fantastiske krydderet. Denne rensemelk er en lys oransjefarget væske som har en løpende konsistens. Tidligere har det vært en tykkere konsistens enn denne, hvilken rensemelk jeg har brukt. Duften er av mild saffron, men siden duftene er personlige og subjektive, kan jeg egentlig ikke kommentere det. Går videre til effekten, da jeg prøvde det på ansiktet mitt, gjorde det min fet hud enda mer fet.

Det kunne ikke rydde vanntett sminke og da det ved et uhell gikk inn i øynene, stakk det veldig dårlig. Jeg kunne se spor av kajal igjen på mine øyne, og den vanntette mascaraen kom senere da jeg brukte Revlon øye og lip makeup remover. Jeg tror det skal passe tørrfargede skjønnheter, men igjen er det et veldig gjennomsnittlig rengjøringsmiddel som ikke fjerner sminke effektivt.

På bildet nedenfor har jeg brukt Colorbar Eye Liner, Faces Go Chic Lipistick, Lancome Eye Shadow og Faces Eye Pencil for å vise hvordan denne rensemelken fungerer.

Etter flere swipes kunne de tre første produktene rengjøres, men selv etter å ha utført mye press, nektet ansikts øyepennene å gå bort.

Hvis du er en tørrhudet skjønnhet som leter etter en daglig rengjøringsmiddel for å løfte av smuss og støvpartikler, kan du hente det opp, ellers gi det et pass.

Oppsummerer fordeler og ulemper:

Fordeler med Banjara saffronrensingsmelk:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Imponerende nøkkelbestanddeler.
 • Løft av støv og smuss rimelig.

Ulemper med Banjara saffronrensingsmelk:

 • Stikker øynene, ouch!
 • Fjerner ikke sminke tilfredsstillende.
 • Bekjemper å fjerne vanntett sminke.
 • Full liste over ingredienser som ikke er nevnt.
 • Gjør huden fet, så ikke egnet for oljeskinnede skjønnheter

Vil jeg tilbakekjøp Banjara saffronrensingsmelk?

Nei jeg vil ikke.

Anbefaler jeg Banjara saffronrensingsmelk?

Etter å ha notert ulemper, tror jeg jeg ikke vil anbefale det.

IMBB Rating:

2.85/5

Banjara's Multani med Sandal Face Pack Banjara er Neem Face Pack Banjara's Agurk med Multani Face Pack Banjara er Rose Water Banjara er Aloe Vera fuktighetsgivende gel Banjara saffron gel Banjara s Sunscreen Gel Forbedret Med Saffron Banjara s Sandal Face Pack Banjara s gulrotgel VLCC Fair Skin Saffron Massage Gel Lotus Herbals Papayablem Papaya-N-Saffron Anti-Blemish Creme Shahnaz Husain Saffron Skin Serum Biotique Bio Saffron Dew Himalaya Cleansing Milk Ayur Deep Pore Cleansing Milk Nivea Visage Forfriskende Rensemelk Fab India Lavendel Rensemelk Clinique ta dagen med rensemelk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: