LA Farge Matte Dark Brown Lipstick-Review

Hei alle sammen!

I dag skal jeg se på leppestiften i LA-farger i Dark Brown. Dette er min første leppestift fra dette merket.

Pris :

Rs. 300 for 3,2 gms (jeg fikk den for rs 255 fra en nettbutikk)

Påstander:

Den unike konturspissen gjør at leppeformen blir perfekt med en mer presis applikasjon. Dette er en langvarig leppestift. Denne lett duftende vanilje leppestift er beriket med vitamin E & Aloe Vera og har alle fordelene med en fuktighetsgivende formel.

emballasje:

Forpakningen av produktet ligner på min Jordana leppestift. Den har en gjennomsiktig hette som gjør det enkelt for meg å velge fargen fra min stash.

Min erfaring med LA Colours Lipstick-Matte Dark Brown:

Lippestiften er sant til navnet. Skyggen er virkelig mørk, dyp, sjokoladebrun uten skimmer, men den har en glasur. Det er ikke en helt matt leppestift. Den har en merkelig lukt som minner om vaniljeis hver gang jeg bærer denne nyansen. Det kan være et problem for noen av dere. Tekstilens tekstur er glatt og gir en satin finish. Selv om jeg måtte sveipe den en rekke ganger for fullstendig dekning, men bortsett fra dette, er leppestiften helt strålende. Det ble på mine lepper i ca 3-4 timer uten snacks eller drikke i mellom. Alt i alt er det et godt produkt i henhold til meg og en god valuta for pengene.

Pros av LA Farger Leppestift-Matte Mørkbrun:

• Fin emballasje. Har en gjennomsiktig og solid hue. • Gir en glatt satin finish. • Billig.

Ulemper av LA Farger Leppestift-Matte Mørkbrun:

Duften kan være et problem for personer med følsomme neser (vaniljesmak i leppestift er veldig rart). I tillegg til lukten er det ingen grunn i det ifølge meg.

Kjennelse:

Jeg ville tilbakekjøp det siden jeg nå har begynt å bruke de mørkere nyanser, og jeg vil gjerne kjøpe andre nyanser også fra samme merke.

LA Farger Lip Polish Lip Gloss Review LA Farger Bakte Øyenskygge Nebula LA Colors Dual Blusher LA Colors Twisty Gloss LA Farger Bakte Øyenskygge LA Colors Nail Polish Remover Pads LA Colours Mystic Foundation / Concealer Stick LA Farger Auto Lip Liner Burgundy LA Colours Creme Lipstick i Forbidden Love LA Girl Luxury Creme Lip Color Rendezvous, Inspirasjon YSL Golden Gloss Glimrende Lip Gloss Forslag til en god brun leppestift: Spør IMBB Faces Canada Satin Matte leppestift - Berry Brown Maybelline Color Sensational Lipsticks - Crazy For Coffee and Copper Brown

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: