Hei alle sammen,

Hvis du mener at fyllstoffer og under-kablede bras er de beste løsningene for å håndtere bustende bryst, tenk igjen. Øvelser kan løse alt fra psykiske forstyrrelser til dårlige hudproblemer, fra oppblåst mage til sakke bryst. I dette innlegget vil jeg fortelle dere om 10 øvelser som gjør at brystene ser fastere og løftes opp. Selvfølgelig kan øvelser ikke gjøre brystene dine større. Men de kan gjøre musklene sterkere slik at bysten din ser perkier ut. Jeg har også lagt til noen yoga poses i denne listen som det er en fantastisk form for trening og tilbyr flere fordeler. Hvis du vil øke brystene dine, vet du de beste øvelsene nå!

Brystpress eller Dumbbell Press

Dette er noe du kan gjøre hjemme hvis du har et sett med håndverk. Dumbbells er lett tilgjengelige, tar opp mindre plass, er rimelig og kan brukes til ulike øvelser. Så hvis du er et treningsfreak, men ikke har tid til å gå på treningsstudioet, kjøp et par dumbbells. Start med 2 kg og deretter kan du prøve noe tyngre.

For denne øvelsen, legg deg ned på gulvet og hold en dumbbell i hver hånd. Løft dem opp rett slik at de danner parallelle linjer. Nå, ta dem tilbake nær brystene. Gjenta dette i 15-20 ganger. For å øke vanskelighetsgraden, kan du hvile ryggen på en benk med bena på bakken. Du kan også prøve å hvile på en stabilitetskule slik at tricepsene dine beveger deg gjennom et bredere utvalg, og du får bedre resultater.

Brystflyv eller Dumbbell Fly

Dette er en annen variant av den forrige øvelsen. Hvil på gulvet eller benken eller stabilitetskulen, avhengig av nivået på komfort. Hold to dumbbells i dine to hender og løft dem opp rett slik at de danner parallelle linjer. Nå, ta hendene dine på de to sidene av brystene dine. Ta dem ned, bøy hånden din i albuen til det tidspunktet dumbbellene er parallelle med brystene. Stig hendene opp igjen. Denne øvelsen retter seg mot dine pec muskler og gjør dem sterkere.

Dytt opp

Dette er noe noen kan gjøre hvor som helst, og øvelsen tar sikte på å styrke opp flere muskler i overkroppen samtidig. Du må starte med en plank og sørge for at kroppen er i en rett linje. Nå ta ned underkroppen din ved å bøye armene opp i albuen. Trykk deretter tilbake til første posisjon. Når du er trygg på pushupene dine, kan du legge til en medisinball for å øke vanskelighetsgraden. Hvil en hånd på ballen (eller begge deler) for å øke stressnivået og få bedre resultater.

Dumbbell Plank Rotation

Planker er gode for å styrke opp alle muskler i kroppen din, og denne varianten er flott for å gjøre brystmuskulaturen sterkere. Gå inn i plankens stilling med en hantel i hver hånd. Pass på at håndleddene dine er låst og danner en rett linje med hendene. Ikke ta hånden i håndleddet da det kan skade musklene. Vri nå torso og løft en hånd opp mot taket og hold hantlen. Ta hånden til startposisjonen og gjenta med en annen hånd.

Tricep Dips

Du kan gjøre denne øvelsen med en stol, en treningsblokk eller bare kanten av sengen din. Start med en knebøy som posisjon foran stolen. Ta hendene på ryggen og legg hendene dine brede fra hverandre på stolen, sørg for at hendene er rette. Bøy hendene dine langsomt i albuen og ta kroppen ned mot gulvet. Fortsett dette til hoften din nærmer seg gulvet og albuene dine er i 90 graders vinkel. Trykk nå tilbake til startposisjonen. Denne øvelsen er flott å gjøre overarmen og brystmusklene sterke og faste.

Ligger ned Ball Toss

Denne øvelsen er flott for dine abs og bryst muskler. Legg deg ned på en matte eller et gulv med en medisinball i hånden. Hold ballen nær brystet ditt. Nå kaster ballen opp, holder abs forlovet. Hold ballene med hendene dine rett og trykk raskt på hendene tilbake i nærheten av brystet.

Bhujangasana eller Cobra Pose

Denne grunnleggende yoga pose har flere helsemessige fordeler, og å gjøre brystmusklene faste er en av dem. Begynn å ligge på magen og inhalerer dypt. Nå øke øvre torso ved å holde underlivet og bena fast på gulvet. Hold armene rett og nær kroppen. Hold denne posisjonen i 20-30 sekunder. Pust deretter ut og gå tilbake til startposisjonen.

Dhanurasana eller Bow Pose

Denne posen strekker musklene dine og gjør dem faste. Start med å ligge på magen og inhalerer dypt. Bøy bena på knærne og hold anklene med hånden. Trekk bena og hender opp fra baksiden for å danne en bue. Hold denne posisjonen en stund og pust ut endelig for å gå tilbake til den første posisjonen.

Chakrasana eller Wheel Pose

Lig deg ned på baksiden med bena fra hverandre. Sett hendene dine bak hodet med håndflatene dine på gulvet og fingrene peker innover. Pust ut og løft opp kroppen din sakte, med håndflatene og føttene på bakken. Stå opp så mye som mulig og prøv å danne en halvcirkel. Prøv å holde musklene sterke og stabile. Hold litt tid og gå tilbake til startposisjonen. Også, ettersom du blir komfortabel, prøv å ta med håndflatene dine og føttene nærmere, slik at musklene blir strammere.

Ustrasana eller Camel Pose

Denne asana bidrar til å øke volumet av lungene og styrke thoraxen som automatisk gjør brystene faste. Begynn med å sitte på knærne. Bøy langsomt bakover og hold hælene i hendene. Prøv å bøye ryggen så mye som mulig og hold hodet parallelt med føttene. Hold dette en stund og gå tilbake til startposisjonen.

Alle disse øvelsene og yoga-stillingene kan gjøres hjemme. Imidlertid må du være tålmodig for å se resultater. Prøv disse regelmessig i en måned, og jeg er sikker på at du vil se gode resultater.

8 måter å stramme saksende bryst 8 Sneaky måter å behandle Sagging Skin etter å ha levert en baby 5 naturlige rettsmidler for brystforstørrelse Alt du trenger å vite om brystreduserende kirurgi Slik strammer ansiktshuden 8 måter å fjerne kvise merker naturlig for fet hud Hvordan hvite hud naturlig uten kjemikalier Milani Naturlig Chic Fargestatus Leppestift Yoga for glødende hud Ansikts yoga trening for ansiktsrynker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: