LA Girl Lip Liner i Auburn Review

Dagens gjennomgang handler om LA Girl Lip Liner. Jeg har sett disse LA-tingene bare på GLOshop i Express Avenue og ingen andre steder i Chennai. Jeg plukket denne leppeforingen for noen måneder siden. Du vet, vi damer kjøper noen ting, bare for å kjøpe, og aldri bruke den. Denne liner tilhører den kategorien. Jeg rydde mine forfengelighetskasser for noen uker siden og fant denne ubrukte og bestemte meg for å bruke den. Jeg er en elsker av brune leppestifter, og jeg lurer på hvorfor jeg ikke hadde plaget å bruke det hele disse dager. Ok, nå kommer du inn på anmeldelsen:

Produktbeskrivelse:

Lip definisjon blir lettere og mer spennende med våre nye og forbedrede blyanter. Med det mest omfattende fargevalg som er tilgjengelig, vil kundene dine ha den sorten de ønsker hele året!

Jeg tar på LA Girl Lip Liner i Auburn:

Foringen kommer i den tradisjonelle blyant typen med en plasthette og ser slank ut. Jeg husker å se et stort utvalg av nyanser tilgjengelig, både øyepennene og leppepennene. Jeg hadde plukket LA Girl eyeliner blyant i elektrisk blå sammen med dette. Jeg var ivrig etter å ta en rød / brun leppe blyant. Jeg tilfeldigvis snude blyanter og jeg likte denne skyggen mest. Auburn, en blanding av rød og brun.

Den rødbrune skyggen gjør den til en perfekt brude slitasje, og jeg bruker den som leppefarge når jeg bærer etnisk maroon / brun antrekk. Strukturen på denne leppeposen er glatt og kremaktig. Det glir lett på leppene dine, og det er ingen tugging. Det er helt matt. Jeg bare elsker det. Fargebetaling er rik nok, slik at du får ønsket farge i bare ett slag.

Fargen forblir i 4-5 timer med minimal spising og forhindrer leppestiftblødning. Ganske bra! Denne leppeforingen har en tendens til å tørke opp hvis den brukes som en leppefarge alene. Så det er godt å dable en leppebalsam og deretter bruke dette på leppene dine.

Leppeprøver:

Dette retails for Rs.200 ~ 220 (jeg husker ikke den eksakte prisen, men definitivt ikke mer enn Rs 220) i GLOshop.

Pros av LA Girl Lip Liner i Auburn:

  • Fornuftig priset.
  • God fargeutbetaling og glatt i tekstur.
  • Gjennomsnittlig oppholdskraft.
  • Ikke testet på dyr.
  • Omfattende utvalg av nyanser å velge mellom.

Ulemper med LA Girl Lip Liner i Auburn:

  • Tilgjengelighet.
  • Litt tørking.

Vil jeg tilbakekjøre LA Girl Lip Liner i Auburn?

Definitivt ja, vil prøve andre tilgjengelige nyanser også.

IMBB Rating:

4.5/5

Siste ord på LA Girl Lip Liner i Auburn:

LA Girl lip liner i Auburn er en glatt, rikt pigmentert leppeforing som gir en nydelig brudefiner, og gir en perfekt matt finish. For kvalitet og til prisen er dette et must-have-lip produkt. Gå Ta en jenter!

L.A.Girl Luxury Creme Lipstick-Promise L.A Girl Luxury Creme Lipstick-LC545 Pure Ecstasy LA Girl Eyeliner Pencil Blue Metallic LA Girl Luxury Creme Lip Color Rendezvous, Inspirasjon Lakme Perfekt Definisjon Lip Liner Go Grape Maxfactor Eye pencils og Lip liner BH Kosmetikk Vanntette Lip Liners Revlon Lip Liner blyant i plommevin Chambor Velvette Touch Lip Liner Pencil Colorbar Lip Pencil Ansikter Lip Pencil Auburn

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: