Graviditet er den mest lykkelige fasen av en kvinnes liv hvor hun er sikkert den lykkeligste. Å bli mor er en annen opplevelse som hver mor trives, men det kan også være en berg-og dalbane tur for noen av dem. Det er noen tegn og symptomer på tidlig graviditet som kvinner kan legge merke til, men symptomene er ikke det samme for alle. Det kan være sjanser for at du kan møte alle disse symptomene, oppleve bare noen av dem eller ikke oppleve noe i det hele tatt. Den beste måten er å gjøre en hjemme graviditetstest som gir deg nøyaktige resultater eller besøker legen. Men noen kvinner kan begynne å se tegn på graviditet et par dager først etter at man unnfanger, og dermed sjekke ut alle de små tegnene og symptomene som kan indikere et tidlig graviditetsstadium.

1. En av de mest grunnleggende årsakene som forteller oss at du kan være gravid, er en savnet periode. De fleste kvinner får en graviditetstest gjort eller antar at de er gravide når de savner den perioden. Forsinkelse av perioder med en uke er helt normalt, men hvis forsinkelsen er på mer enn 10 til 15 dager, er det best å få en test utført.

2. De fleste kvinnene har møtt spørsmålet om morgenkvalme. Når du står opp, kan du føle deg svimmel og føles som å puking, og når du puke, kan du føle deg mye bedre. Morgenssyke vil bli observert i de tre første månedene av svangerskapet, og deretter setter det seg ned. Hvis du oppdager og møter morgesykdom hver dag, så er det best å konsultere legen din og få en graviditetstest gjort. Det er også en ting som kan skje med mange kvinner, og du kan holde oppkast. Kvinner har høy følsomhet for noen lukter spesielt i begynnelsen av dagen, og det er noen slags lukter som kan forårsake ubehag, og du kan ikke nyte dem.

3. Mindre kramper kan oppstå når egget befruktes i kroppen, og du kan føle dem i en første fase. Kramper er svært lik de kreftene du får i perioder. Også, sammen med kramper i de første 10 til 15 dagene, er det sjanser for at du kanskje opplever svak blødning som vil stoppe umiddelbart. Hvis du oppdager slike spotting, så kan det være en indikasjon på at du snart kommer til å være mor.

4. Føler seg trøtt kan skje i vanlig liv, spesielt i perioder, men det er også en ting som skjer mye i de første ukene av svangerskapet. Progesteronnivået stiger når kvinne unnslipper, og dermed kan du føle deg veldig sliten og trøtt hele tiden. Og ikke bekymre deg da dette er helt normalt. Derfor har kvinner blitt fortalt å øve yoga og meditere i løpet av svangerskapet, noe som får dem til å føle seg frisk og mindre sliten hele tiden.

5. Tender brystene vil være et svært merkbart symptom som mange kvinner har rapportert i henhold til legen. Kvinner har nevnt at brystet vanligvis vokser litt; fargen på brystvorten kan også forandre seg og kan føle seg veldig sår også. Men hvis du ikke ser dette symptomet, ikke bekymre deg da alle graviditetene er forskjellige.

8. Det er en veldig vanlig ting som vises i mange filmer at når en kvinne står overfor matbehov, er hun gravid. Dette skjer ikke med alle, men noen kvinner står overfor mange matbehov som å spise sure matvarer, iskrem, noe de elsker. Dessuten kan matenes preferanser også endre seg mye under graviditetens første trimester. Hvis du har lyst til å spise noe, og du har blitt rådet til å spise det, ha det og få barnet til å nyte det også.

7. Det er sjanser for at du kan forveksle PMS-symptomene med graviditet, men humørsvingninger er vanlige med begge. De hormonelle endringene observeres å være svært dramatiske i begynnelsen av graviditeten, og derfor kan du møte mange humørsvingninger. Noen kvinner føler seg trette, noen kvinner opptrer humør, noen kvinner kan gråte mye og mye mer.

8. Hodepine og svak svimmelhet er svært vanlige under graviditet da blodsirkulasjonen har endret seg helt. Kvinner er vanligvis foreskrevet medisiner av legen ved små hodepine som kan gi dem lindring. Men sørg også for at du ikke stresser mye under graviditeten, da det kan være en årsak til disse hodepine også.

9. Noen kvinner står også overfor forstoppelse i de tidlige oppdagelsene da tarmbevegelsen blir litt treg i utskillelsen av avfallet. Mens noen andre kvinner har klaget over at de har lyst til å tisse igjen og igjen. Hyppig vannlating er mulig mesteparten av tiden, de er bare små dråper, som kan gi deg den følelsen du vil gå og tisse igjen.

10. Og sist men ikke minst, er dette en magisk opplevelse at kvinnene føler at de er gravide. Noen kvinner får den intuisjon at de er på vei til å bli mor, og det blir ofte bekreftet av testen.

Dette er noen symptomer som alle kvinnene kan møte på en dag på graviditeten. Men husk alltid at hver graviditet er en annen, og hver mor vil ha en annen opplevelse gjennom hele graviditeten. Derfor, prøv å få en sjekk opp ferdig så snart som mulig når du har en savnet periode eller prøv hjem graviditet kits. Vær stressfri, vær glad og du vil ha en fantastisk graviditet.

8 Tidlige tegn på aldring og hvordan å bekjempe dem enkelt 10 tegn på at huden din blir aldrende super fort 10 hjemmebehandlinger for hudpigmentering under graviditet 8 skjønnhetsprodukter som skal unngås under graviditet 8 sikre hudpleieprodukter som skal brukes under graviditet 8 sikre hudpleieprodukter som skal brukes under graviditet Dos og Don'ts mens du er gravid: Hold huden din trygg! Hvordan håndtere akne under graviditet 4 allsidige antrekk ideer å se stilig under graviditet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: