Incolor Professional Eyeshadow-Dark Grey, Review, EOTD

Hei damer

Håper du har det bra. Jeg har nettopp kjøpt en annen øyenskygge i Mørkegrå, og denne gangen blir jeg ikke skuffet i det hele tatt. Den andre Incolor øyenskyggen i fersken som jeg gjennomgikk tidligere var en opprørende en. Det var mer som en highlighter. Så jeg tenkte på å dele produktanmeldelsen og min erfaring med det med mine fantastiske IMBB-venner.

Pris:

Rs. 160 for 4,5 gms

emballasje:

Emballasjen er veldig bra. Og det er et søtt, lite speil festet på baksiden av beholderen. Lokket er også ganske unikt og interessant.

ingredienser:

Ingenting er nevnt.

Mine fortsetter inkolor øyenskygge-Mørk grå:

Dette er en av de beste nyanser for å få et par røykfylte øyne. Den grå fargen er superkul som passer perfekt med en hvilken som helst kveldsutstyr eller kan brukes på dagtid. Selv om navnet på produktet sier "mørkegrå", vil jeg likevel si at det er rent grått og ikke så mørkt. Du trenger bare en øyenskygge applikator, noe kajal, øye mascara for å få den perfekte røykfylte øyeffekten. Jeg hadde en fest i kveld, så jeg skjønte øynene mine med denne øyenskyggen som du kan se på bildet. Søknaden har blitt gjort på en veldig tilfeldig måte uten fullkommenhet, men jeg er veldig fornøyd med det. Du lurer kanskje på hvorfor øyeskyggen ser sprakk i beholderen. Det er ganske trist historie. Dette er faktisk gjort av meg; Jeg droppet beholderen fra hånden min mens lokket var åpent. Man må være veldig forsiktig med det da produktet er veldig delikat og må håndteres med største forsiktighet. Ingenting dårlig å si om det, men det er en flott nyanse med imponerende effekter på øynene.

Pros :

• Pigmentering er god og tilfredsstillende. • Varig strøm er opptil 6 til 7 timer. • Slites ikke ut selv etter vask med vann. • Har en skinnende, blendende effekt. • Billig og kan eksperimenteres med de andre varianter. • Perfekt for å skape den røykfrie øyeffekten. • Perfekt for enhver fest som øyenskygge.

Ulemper:

• Ingen omtale av noen ingredienser på beholderen. • Ikke mye kan kritiseres om dette produktet.

Vil jeg tilbakekjøp?

Ja, jeg skal kjøpe Incolor øyenskygge igjen, men jeg er mer interessert i å kjøpe de andre nyanser som ser ganske attraktive ut.

IMBB Rating

3.5/5

Incolor profesjonell øyenskygge i ferskenanmeldelse Jordana Lipstick Mauve 034 og Lip Liners Natural and Spice Jordana EasyShine Glossy Lip Color Pink Lemonade Jordana Lipsticks i Shade Amber, Bronze og All Spicy Jordana Incolor Eyeshadow Black Tie Affair Jordana Easyliner For Eyes Jordana Matte Lipstick 28 Natural, 30 Mystery Jordana Easy Liner For Eyes Sea Green Jordana Quickliner Eyes in Deep Wine Jordana Easy Liner for lepper Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Review, Swatch MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Review, Swatch, FOTD Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Petal Review, Photos and Swatches Sølv og Grå Smokey Eyes Look Gull og Blå Grå Smokey Eye Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 20 2019