Hvordan lage avismappe: Gjør det selv

Hvordan går det? * Joey stil *. Ok, folk som ser på "Venner" forstår dette. Så, etter å ha sett på "Venner" for den nittende tiden bestemte jeg meg for at det var på tide å rydde opp på rommet mitt, og jeg kom over noe og jeg var som "dette er så på IMBB" og dermed klikk-klikk og type-type. Rommet rengjøring? Avbrutt. Som vanlig. 😀

Så damer og "Damer pefidaa" alle herrer, jeg presenterer for deg en enkel DIY, som ikke bare ser kul ut, men sparer noen kroner og tjener deg brownie poeng for å være miljøvennlig. Vi vet alle hvordan plastfiler er svært viktige, og de hjelper oss med å holde våre såkalte viktige papirer organisert og alt det. Det jeg lager idag, er en veldig enkel mappe, laget av gammel avis, som er nyttig når du organiserer papirarbeidet ditt og ser også super søtt ut. Bare for å vekke interesse, et Instagram-bilde av alle filene jeg har laget på lignende måte. Ikke bli redd av de store etikettene, de er navnene på fagene jeg studerer.

La oss begynne. Vær oppmerksom på bacha logg.

Ting du trenger. Et par saks, litt tape, stiftemaskin, pinner, skissepenner, hvitt papir, lim (for å holde på etiketten, ikke vist). Se, bare våre daglige ting.

Trinn 1:

Legg avisen, pent foldet, flatt på bordet. Pass på at alle sider er jevn, akkurat slik papirkaren faller den. Det skal være fullt papir med alle sidene. Dette sikrer styrken til mappen vår.

Steg 2:

Start stifting av sidene. Begge klaffene skal stiftes sammen, for eksempel tetting av hjørnene. Etter stifting, bør du ikke kunne løfte frontdelen som jeg har gjort i bildet ovenfor. Gjør dette for de to sidene og bunnlinjen. Ikke stift den øvre delen, da dette ville være munnen på mappen vår. (De andre sidene du må stifte er merket med lilla prikker).

Trinn 3:

Så til nå har du en avis som har blitt stiftet på tre sider. Nå dekker vi de stiflede sidene med litt cellobånd. Dette sikrer at du ikke stikker deg mens du håndterer mappen, og det legger til litt glans. Du kan også bruke de trykte eller glitterbåndene som er tilgjengelige for å dekorere dine ytterligere. Det skal se slik ut etter å ha kjørt cellotape over alle tre sider. Legg merke til hvordan den stikkede delen av stifteenheten nå er ufarlig.

Trinn 4:

Nå må du ha forstått at papirene dine vil gå inn i øvre klaff. Det er her du skal legge inn papirene du må lagre.

Trinn 5:

Tegn noen design på forsiden, legg en etikett og tada! Mappen din er klar. Bruk fantasien din og gjør så pen som du er.

Slik ser mitt sluttprodukt ut.

Toppvisning:

Så, jenter, hvordan var det? Lett som ABC riktig ?? Du kan bruke det omtrent hvor som helst, skole, vandrerhjem, kontor, hjem. Og ja, det er en samtale-startpakke, selv om søt fyr ikke startet en samtale da jeg bar den til klassen en dag, men ikke noe imot. 😛

Gi oss beskjed om hvordan du fant den? Lett, interessant, dumt, uansett. Tilbakemelding er hjertelig velkommen, og hvis du gjør deg selv, kan du dele bildene.

Lag din egen erklæring Ring: Gjør det selv Hjemmelaget Undereye Behandling - Gjør det selv Hjemmelaget Undereye Behandling - Gjør det selv DIY Magnetic Makeup Box Tutorial Hvordan lage thread Bangles - Gjør det selv Hvordan lage sengetøy: DIY Hvordan lage tom magnetisk makeup palette - DIY Fire enkle gjør-det-selv ansiktsmasker 20 minutter til myke og vakre hender: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: