Dagens antrekk: Nail Polish Print Top Med Black Quilted Jacket And Leggings

Hei alle sammen!

Jeg håper dere alle hadde en flott helg. Tusen takk for de flotte kommentarene dine på mitt tidligere OOTD-innlegg og slottet. Jeg planla mye for denne gangen, men det regnet nesten hele helgen her. For å legge til min woes, det var dystert og kjedelig, noe som gjorde det umulig å ta bilder utenfor. Så satte vi oss ned for en innendørs skyte hjemme for denne gangen. Da dårlig vær ikke tillot noen utendørs planer, gikk vi ut for å se en film. Det var en siste øyeblikksplan, så jeg hadde bare fem minutter å kle seg og det var det jeg hadde på seg:

Siden det var kaldt og regnfullt, festet jeg seg til varmere klær og droppet den fine, lille kjole som jeg opprinnelig ønsket å ha på. Jeg valgte en vanntett quilted hettejakke for å holde meg tørr.

Jeg parret den med denne interessante toppen som jeg kjøpte nylig, som har neglelakk flaske utskrift over det.

Jeg la et svart belte til det for å legge til mer struktur. Siden toppen var veldig fargerik, parret jeg den med svarte leggings for å balansere det. Jeg ferdig med utseendet med matchende armbånd og et par lær støvler for å holde meg varm.

Håper dere alle liker dette antrekket som var veldig raskt og enkelt å sette sammen 🙂

Visste noen den lille gule kyllingen på peisen bak meg? Ta en nærmere titt på det, det er faktisk en salt og pepper shaker 😛 er det ikke veldig søt?

Outfit Detaljer:

Topp: Oasis Jakke: Nytt utseende Leggings: Forever 21 Bangles: Accessorise Belt: H & M Støvler: Clarks

Dagens antrekk: Hvit topp og rød blyantkjørt Dagens antrekk: Perfekt Røde bukser og svarte hæler Dagens antrekk: Hvite Jeans og Flat Glitter Sko Dagens antrekk: Abstrakt Skriv ut Playsuit Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Klær av dagen: Minty Fresh Sunday Dagens antrekk: Zig Zag Hem Top og Jeans Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser Dagens antrekk: Blomsterbukser Dagens antrekk: Blå bukser og Pink Peep-Toe Heels Dagens antrekk: Blå Kurti og Sølv Kolhapuris Dagens antrekk: Subtile farger og stilig utseende Antrekk av dagen - Rosa Blazer og Grey Jeans Dagens antrekk: Skjegg T-skjorte og Charm armbånd Dagens antrekk: Casual Look Dagens antrekk: Semiformaler for arbeid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: