10 produkter for å bli kvitt hudpigmentering

Pigmentering eller hyperpigmentering av huden skyldes overproduksjon av hudens pigment "melanin." Hyperpigmentering kan forårsakes eller utløses av ulike faktorer som overeksponering for sollys, arvelig faktor, underliggende leversykdom, hormonell ubalanse etc. Ut av alle hudproblemer, er hyperpigmentering vanskelig å behandle og oftere enn ikke, har behandlinger for å kvitte seg med hyperpigmentering langvarige bivirkninger. For eksempel gjør en effektiv salve for hyperpigmentering som vanligvis foreskrives av hudlege og inneholder hydrokinon og tretinoin, huden svært følsom, og hvis den brukes over en lengre periode, vil det føre til misfarging og utvikling av permanent blågrå patch på huden som ville være umulig å bli kvitt. Derfor, når du velger behandlinger, må du først konsultere legen din for å finne ut om det ville være trygt for deg. Her er noen produkter som hevder å bli kvitt pigmentering på en trygg måte uten bruk av sterke kjemikalier, men rådgivning med lege er alltid anbefalt.

1. Shahnaz Husain Shawhite Pigmentation Lotion:

Pris: Rs. 500 for 200 ml.

En sjelden blanding av ekstrakter, det er en effektiv de-pigmenteringslotion, for fjerning av flekker, mørke flekker og flekker. Opprettholder naturlige balanser og fjerner døde epitelceller, produserer en jevn fargetone og gjør huden rettferdig og sunn.

2. Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask:

Pris: Rs. 195

Denne unike ayurvediske formuleringen inneholder dyrebare urte- og botaniske ekstrakter som bidrar til å redusere og fjerne blemmer, pigmentering, akne arr. En komplett behandling som klargjør huden samtidig som den bidrar til å forhindre utseendet av fremtidig misfarvning, og forlater huden frisk og ungdommelig.

3. Naturens essens Neemaya de-pigmenteringskrem:

Pris: Rs. 75

Neem og papaya beriket denne spesielle krem ​​hjelper til med å fjerne blokkering og gjenopprette naturlig fargeproduksjon og redusere pigmentering. Pigmentering og flekker oppstår på grunn av soleksponering, før / etter graviditet eller overgangsalder hos kvinner og sol, alder hos menn, noe som fører til blokkering i normal pigmentproduksjon, forårsaker ujevnheter og flekker. Neemaya gjenoppretter tapt farge og jevnhet.

4. VLCC De-pigmentering Facial Kit:

Pris: Rs. 120 for minisett.

Kan de-pigmenteringsdelen veldig effektivt, se resultater innen en bruk selv.

5. Fab India Vitamin E De Pigmenteringskrem:

Pris: Rs. 225

En intensiv hudlighter og naturlig pigmenteringsbehandling som gir ut hudtonen. Det hindrer melaninproduksjon for å hindre at huden blir mørkere, fjerner alder flekker, flekker og fregner. Inneholder ingen skadelige kjemikalier og er hydrokinonfri.

6. Uriage Depiderm Anti Brown Spots Intensive Depigmenting Cream:

Pris: Rs. 1850

Dette produktet har et depigmenteringskompleks laget av Nikotinamid, som virker på flere nivåer av pigmenteringsprosessen. Det oppfordrer eliminering av mørke flekker ved å redusere størrelsen og intensiteten. Den eksfolierende virkningen av AHA øker denne ytelsen.

7. Dr. Reddy Strea C10 Pure Vitamin C Cream:

Pris: Rs. 1250

Helt fjerner kråkenes føtter, glatter huden og gjør den til og med tonet. Fjerner pigmentering opptil 90%. Kan brukes som primer, før grunnlaget. Inneholder ikke konserveringsmidler, dufter og sensibilisatorer.

8. Himalaya Bleminor Anti-Blemish Cream:

Pris: Rs. 90

Bleminor hemmer melaninsyntese og har antiinflammatoriske og antioksidante aktiviteter. Bleminor har tyrosinaseinhiberende aktivitet uten å forårsake cytotoksisitet. På grunn av sin antiinflammatoriske aktivitet hjelper Bleminor til forebygging av hyperpigmentering på grunn av tilbakevendende betennelse. Bleminor beroliger og nærer huden og forbedrer generell hudhelse.

9. Fade Out Extra Care Fade Cream - Dag:

Pris: Rs. 687

En ny og unik lysekrem som forsiktig forsvinner uønskede alder flekker, fregner, ujevn hudton og andre mørke pigmenteringsplaster.

10. Hjemmelaget vitamin C-serum:

Hvis du ikke er følsom overfor C-vitamin, vil jeg foreslå at du prøver dette først. Alt du trenger er noen lett tilgjengelige ingredienser, og du kan lage ditt eget vitamin C-serum for å kvitte seg med ujevn hudtone og pigmentering. Bare følg instruksjonene som er beskrevet i dette innlegget her.

10 Makeup-produkter jeg bruker hver dag 10 Budsjett Hudpleieprodukter gjennomgang for kombinasjon hud 10 Smink og skjønnhetsprodukter som jeg beholder Tilbakekjøp Topp 10 Bobbi Brown Products 10 Makeup Essentials For College Going Girls 10 tips for å bli kvitt flass naturlig Hvordan bli kvitt akne Hvordan bli kvitt akne på brystet Hvordan bli kvitt mørke sirkler under øynene Hvordan bli kvitt akne arr DIY Fersk Kål Juice Pack å fjerne tann og hud pigmentering Pigmentering: Årsaker og botemidler Shahnaz Husain Shawhite Pigmentation Lotion VLCC De-pigmentering Facial Kit Melacare salve for fjerning av arr og hyperpigmentering Lip Pigmentation-Remedies for pigmenterte lepper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: