No Marks Skin Cream For Teenagers Review

Hei alle sammen!!

Jeg er tilbake med en ny anmeldelse! Denne anmeldelsen vil dekke min erfaring og detaljerte fordeler og ulemper med No Marks Skin Cream For Teenagers. Selv om jeg ikke lenger er en tenåring, kom jeg over dette produktet da mitt vanlige valg No Marks Cream for Youth var ute av lager. Jeg følte at en krem ​​for tenåringer vil være mer effektiv i olje-kontroll og akne bekymringer. Vel, denne kremet var heller ikke motløs, og jeg fant det heller ikke noe WOW!

Produktbeskrivelse:

Nomarks Skin Cream for Teenagers. Daglig hudpleie for Pimpled og Pimple Prone Skin. Med mandel, aloe og sitron

sammensetning:

Badam (Prunus amygdalus) olje 50 mg Kumari (Aloe Barbadensis) ekstrakt 40 mg Nimbu (Citrus Limon) ekstrakt 1mg Cream base q.s.

konserverings~~POS=TRUNC midler~~POS=HEADCOMP:

Benzalkoniumklorid, metylparaben, propylparaben.

Aktive ingredienser:

Aloe, sitron, mandel.

Handling:

Akne / pimpled eller pimple-utsatt hud krever spesifikk behandling for reduksjon av overdreven olje og dyprotet smuss. Det trenger også blødningsmidler og hudcelleforyngelse for å forbedre hudtekstur. Nomarks Skin Cream for tenåringer har blitt spesielt formulert fra naturlige ingredienser for maksimal effekt. Denne forfriskende krem ​​er vannbasert, oljefri og er ideell for alle typer akne / kvise-utsatt hud. I tillegg bidrar det også til å hindre blemmer og tørrhet og gir beskyttelse mot UV-stråling.

resultater:

Smerter og oppdaterer huden, bidrar til å redusere blemmer og tørrhet, gir lindring fra solbrenthet, noe som gir huden en ungdommelig strålende glød. Reduserer forekomsten av akne / kviser.

Veibeskrivelse:

For best resultat, bruk Nomarks Skin Cream for tenåringer på rent ansikt 2-3 ganger om dagen. For best mulig rensing, bruk Nomarks Face Wash.

Pris og emballasje:

Den kommer i en 25 g tube (inkludert 5 g gratis) på 70 INR. Pakningen er lys og attraktiv. Ytterkartongen er som enhver annen Nomarks-kartong i gul. Jeg kastet den bort da jeg begynte å bruke produktet.

Min erfaring med No Marks Skin Cream For Teenagers:

Denne krem ​​er ekstremt lett og har gode fuktighetsgivende egenskaper. Det er som enhver lys fuktighetsgivende krem. Det har ingen lemony duft i motsetning til Nomarks Youth Cream. I begynnelsen begynte jeg å bruke krem ​​to ganger om dagen som vanlig, men jeg fant denne krem ​​ikke gjorde noe for min akne. Det var bare fuktighetsgivende, men hadde ingen oljekontroll. Det ble umulig å bære det i løpet av dagen som jeg pleide å svette, men denne krem ​​la til en glød på huden min. Etter å ha kommet tilbake fra solen brukte jeg denne krem ​​for å lyse ansiktet mitt. Samtidig følte jeg meg ubehagelig om mine zits også fordi denne krem ​​ikke gjorde noe for dem.

Jeg var veldig skuffet først, fordi jeg fant denne kremen uklanderlig hvit og det lukte ikke urte i det hele tatt. Jeg lurte på hvordan en urtekrem, med så mange naturlige ingredienser, kan være hvit! En lukt av mandler fortsatte imidlertid. Kremet var fuktighetsgivende og ga ikke et matt utseende. Det gjorde lite å kontrollere olje. Jeg stoppet med å bruke det om sommeren, da jeg fryktet at det ville forverre eksisterende akne. Siden høsten er her bruker jeg denne krem ​​som nattkrem. Siden det har mandel i det, har jeg ikke noe imot å massere litt rundt det rundt øynene mine også. Jeg finner huden myk, når jeg våkner om morgenen.

Denne vinteren vil jeg bruke denne kremet som en dagkrem også fordi Nomarks Youth-krem gjør huden min stretchig om vinteren. Vet ikke hvor langt det vil leve opp til forventningene mine! Tross alt trenger fet hud også fuktighetsgivende! Når jeg kommer til blemish-delen, vil jeg ikke gi denne æren for å fjerne blemmer og arr, fordi jeg så langt har brukt Nomarks Youth-krem sammen med det, men det gjør huden mer lys og hjelper kanskje også med flekker.

Jeg lurer på hvorfor de har nevnt UV-beskyttelse! Ingen SPF nevnt, men ja, det hjelper til å håndtere den negative effekten av sol, som soling.

Pros av No Marks Skin Cream For Teenagers:

 • Lett vannbasert, oljefri krem.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Tilstrekkelig fuktighetsgivende for fet hud.
 • Gir glød til huden.
 • God nattkrem for fet hud om sommeren.
 • Hjelper med tan fjerning ved å lyse hudfarge.
 • Perfekt for normal til kombinasjonshud.

Cons of No Marks Skin Cream For Teenagers:

 • Ingen olje-kontroll.
 • Ikke perfekt for tenåringer.
 • Ikke egnet til bruk på dagtid på sommeren (hvis du har fet hud).
 • Ingen SPF.
 • Gjorde ingenting for mine zits.

Min dom:

Jeg vil vurdere denne krem ​​3 av 5. Det var bare en ok slags krem. Det er heller ikke tungt fuktighetsgivende eller helt lett fuktighetskrem. Det gjorde huden min fet om sommeren. De som ikke har et problem med overflødig sebum kan prøve det! Det fortjener et forsøk.

Vil jeg tilbakekjøpe noen merker hudkrem for tenåringer?

Ja, jeg vil prøve det i vinter for å sjekke om det er nyttig som en dagkrem i denne sesongen.

Nomarks Cream for fet hud No Marks Sunscreen SPF 26 NOMARKS Herbal Scrub Soap Ingen merker ansiktsvask i over 25 år Vicco Gurkemeie Hudkrem 22 Beste hudpleie og sminkeoppløsninger for fet hud Himalaya Nourishing Skin Cream Oily Combination Skin, Acne Prone Hudpleie Rutine Emolene Dry Skin Cream Shahnaz Husain Oxygen Skin Treatment Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: