Hei IMBBians,

Akupressur har lenge vært brukt i kinesisk helse for å til og med strømmen av energi i kroppen. Rapporter har antydet at visse akupressurpunkter i kroppen når massasje også bidrar til vekttap, da disse er organene som er ansvarlige for det samme. Så, her er en liste over slike punkter:

1. Top av Trapezius muskel

Trapezius muskel er plassert på baksiden av kroppen. Dette er området der baksiden av nakken møter skulderen. Påfør trykket på dette stedet i ett minutt og gjenta på den andre siden.

2. Nesebroen

Nesebroen som er i tråd med øynene, er et akupressurpunkt. Enkelt slår området fra øyet til nesebroen.

3. Mellom øyenbrynene

Dukkert mellom øyenbrynene kan også masseres for å hjelpe til med vekttap. Det er også et sted vi ofte trykker når vi føler stress, og det ser ut til å gi lettelse. Bare trykk på dette området i et minutt.

4. Breastbone

Brystbenet, eller området over celiac plexus er et annet akupressur punkt. Påfør trykket på dette stedet i ett minutt hver dag.

5. Øre

Plassen mellom øret og templet er et godt akupressurpunkt. Massasje og trykk på området i et minutt.

6. Abdomen

Magen har mange trykkpunkter, men den mest vitale er under navlen. For å finne dette punktet, må du måle to fingre ned på navet. Masser dette punktet i et minutt.

7. Abdominal sorg

Dette akupressurpunktet befinner seg under brystområdet. Masser oppover fra magen til dette punktet for å gå ned i vekt.

8. Elbow

Det indre området av albuen er et annet veldig godt trykkpunkt. Bare trykk på et øyeblikk på stedet.

9. Knær

Knær gjør også gode poeng. Påfør trykket til dette området i et minutt daglig.

10. lepper

Området over overleppen gir også et godt akupressurpunkt. Bare trykk trykket forsiktig på dette stedet i et minutt.

8 Acupressure Points for Brides-to-Be å Bryte Bryllup Stress Vegetarisk kostholdsdiagram for vekttap Lemonade Diet For Vekttap Hvordan bruke Apple Cider eddik for vekttap Flytende kosthold for vekttap Egg diett plan for vekttap 10 gyldne regler for vekttap Komplett indisk kostholdsplan for vekttap 6 beste vekttapte tilgjengelig på markedet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: