Slank True Color Lipstick-Papaya Punch

Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg slank leppestift i papaya slag som er en matt leppestift. Jeg var veldig spent på denne leppestift fordi det er en veldig fin farge nesten som en koral rosa farge.

Emballasjen er også fin. Nå er vi kjent med den svarte mattekappen av Slank, men for en leppestift kan svart mat bety at flekker blir synlige. Men du kan lett tørke sidene med et vev og flekkene kommer av. Tekstilens tekstur er svært litt krittete og det føles ikke tørking på leppene. Det er behagelig å ha på seg. Selv om noen kan bli bevisste på grunn av sin lyse farge, er det hyggelig å se på den blomstrende stranden. Også, jeg tror det vil passe til selv skumle skjønnheter hvis du ikke bryr deg om den lyse fargen.

Alt som sagt og gjort nå, kommer jeg til den viktigste delen om denne leppestiften, søknaden. Og ta mitt ord på det, søknaden er en absolutt hodepine. Først av alt settes det helt inn i linjer og ufullkommenhet på leppene, så du må virkelig sørge for at leppene er godt skrubbet og glatt. Deretter søker jeg leppestiften med en leppebørste. Jeg kan ikke engang tenke på å bruke den direkte fra leppestift fordi det ikke gir en jevn søknad i det hele tatt. Selv etter det kan du fortsatt se noen partikler som jeg må utvide for å få en jevn dekning. Endelig er leppestift helt overførbart, og etter at leppestiften svimmer bort, er flekken gjenværende i svært lang tid.

Så alt i alt virker det ikke for meg, og jeg tror jeg vil lage en leppebalm ut av det i nær fremtid!

Fordeler med slank ekte farge leppestift i Papaya Punch:

  • Farge er fin og lys.
  • Emballasje er fint.
  • Stain er fortsatt på leppene i lang tid.

Ulemper med slank ekte farge leppestift i Papaya Punch:

  • Setter seg inn i bøter og gjør dem virkelig synlige.
  • Vanskelig å få en jevn dekning
  • Lippestiften er veldig overførbar.

IMBB Rating:

2/5 (2 kun på grunn av farge og emballasje)

Ville jeg kjøpe igjen av Slank True Color Lipstick i Papaya Punch igjen?

Nei. Revlon mattes er langt bedre. Jeg elsker de andre slanke produktene skjønt!

Slank Blush i Rose Gold Elegant sminke Au Naturel Palette gjennomgang, stryker - naken samling Slank Makeup Suede Blush Review, Swatch, FOTD: Naken Collection Slank Makeup Pout Polish Bare Minimum Slank Makeup Pout Paint Photos, fargeprøver Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord Slank Pout Polsk Bonaire Tinted Lip Conditioner Review, Swatch Slank Pout Polish Chocolate Kiss 948, Perfekt Plomme 949 Slank Makeup Caribbean Collection Photos, stikkord Slank vokspakke med Aloe Vera: Ansiktshårfjerner Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud FabIndia Papaya Face Scrub Review Revlon Colorburst Lipgloss i Papaya Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: