Lotus Herbals PURESTAY Leppestifter-Rosemary, Dawn Beauty, Apricot Bliss

Mine topp 3-valg:

I dag vil jeg avsløre for deg hva mine favorittfarger fra det nye Lotus PURESTAY-serien er. 😛 De tre nyanser som jeg kan forutsi, vil være utrolig populære, og derfor foreslår jeg at du tar dem så fort som de går ut av lager. Alle de tre nyansene i dag er matte, ingen glimmer, noglaze, ingen frost og det beste av alt, det er en nydelig nøgen skygge i dette å dø for. Så igjen, den rosa maroonen og den oransje skyggen, nå vet jeg hvor mye vi alle elsker oransje lippier.

Rosemary:

Jeg tror ærlig at slike dypere pinks gjør mye for våre indiske hudfarger. For meg løfter de mine døde ansikt noen ganger, hjelper meg med å holde pouten og også lysere hudfarge. Denne fargen går helt matt, og er ekstremt pigmentert, og du trenger bare en sveipe for god farge. Fargesettene etter påføring, og du kan også bruke den som en flekk. En absolutt favoritt.

Dawn Beauty:

Denne nyansen var første kjærlighet for meg. Jeg kunne se det er oransje, det er pigmentert og mykt, varer i aldre og dermed ble det min favoritt. Det er et must fra samlingen. Pigmenteringen er stor, og den er myk å bruke, og så setter den. Verdt hver krone!

Aprikos Bliss:

Denne, vil bli en stor hit. Faktisk elsker jeg det på meg så mye at jeg kan kjøpe en sikkerhetskopi av dette. Dette er mildt pigmentert og på leppene går det så nydelig naken, det er veldig smigrende. Dette går igjen mat og setter og holder deg i evigheter. Dette er en perfekt farge for kontor og en MLBB-skygge. 🙂 elsker det!

Stå i kraft:

Som jeg sa, vil disse satt og vil vare deg hele dagen lang.

Tekstur:

Disse er så mye mer pigmentert enn de jeg har vurdert sist. Jeg elsker hvordan du trenger bare en sveipe og alle fargene er så vakre. Disse føles bare rett, ikke hardt, ikke buttery, men bare riktig å søke. Disse er topp 3 nyanser fra Lotus PESTESTAY noen dager!

Lippestiften flekker heller ikke, tørker ut eller føles tung på noen måte. Jeg finner det ganske lett i en sveipe. 🙂 (Swacthes fra venstre til høyre: Abrikos Bliss, Rosemary, Dawn Beauty)

Siste ord:

På Rs.495 er disse nyanser verden bortsett fra det jeg gjennomgått sist gang. Som du kan se, hvor nydelig, pigmentert og til å dø for de ser på håndsprøven. Ikke å glemme emballasjen i satinposer! Tekstur er bare å søke og så vil de sei vare deg hele dagen lang. Jeg foreslår at du får kopier snart før de går tom for lager.

IMBB Rating:

4/5

Lotus Herbals PURESTAY North & East Zone Counters List Lotus Herbals PURESTAY Kolkata Launch Pics & Delhi Outlets Se 1 ved hjelp av Lotus PURESTAY Makeup Range Lotus Herbals PURESTAY Makeup Range First Impressions, Priser, Fargeprøver Lotus Herbals PURESTAY Lip Gloss: Darling Lavendel, Vintage Rose og Plum Delight Lotus Herbals PURESTAY Makeup Launch Party Photos Dagens Makeup Lotus Herbals Whiteglow Skin Care Range Forhåndsvisning, Pris, Bilder Lotus Herbals Pure Colours Lip Color - Crimson Red Review Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Review Dagens Makeup Makeup Look 2: Lotus Herbals PURESTAY Range Lotus Herbals PURESTAY Nourishing Foundations-Bright Angel, Royal Ivory, hasselnøttstjerne, mandel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: