Lotus Herbals PURESTAY Lipsticks-Tulip Love, Fuchsia Smile, Rose Bliss

Siden jeg mottok dem på vegne av IMBB, har jeg prøvd dem på flere måter. Jeg parret dem med glosser, jeg brukte dem som base, jeg testet hvor tørt de føler, og hvor lenge de varer. Den eneste tingen som disse nye skjønnhetene alltid formidler, er at de forblir for alltid, til jeg velger å fjerne dem.

Lotus Herbals har kommet ut med 11 nye leppefarger, i en så nydelig pakking som jeg aldri har sett til dato, til tross for det faktum at jeg kjøper så mange lippier. Jeg har aldri prøvd high-end merkevarer, og når Rati fortalte meg, bare noen få high-end merker som Chanel leverer sine leppestifter eller andre kosmetikk i slike satinposer, tror jeg ikke engang Lancome gjør.

emballasje:

Disse kommer i en ganske rosa kartong med en liten brosjyre innvendig om Lotus Herbals PURESTAY-serien. Dermed kommer leppestifene i rosa satinpute som du aldri ville sett. Jeg vil si få disse leppestifter for de satinposene selv om du ikke bruker leppestift. Det er en samlerens gjenstand :). Leppestiftet selv er innkapslet i et skinnende metallisk rosa hus som er speilglans og dermed. Jeg hater fingeravtrykkene på den, som er så godt tatt vare på, av de søte posene de kommer inn. Sortert!

Prispoeng:

Rs. 495 for 4,2 g

Jeg tror de er på høyere side, ærlig, vurderer selv Lakme har leppestifter i absolutt rekkevidde som koster RS.395 nå. For det første kunne de ha vært innenfor Rs. 450 grense. Men jeg tror, ​​USP av denne leppestiften er emballasjen og oppholdskraften.

Tekstur:

Tekstur av leppestift sjokkerer deg egentlig. Da jeg først sverget det på hånden min, følte tekstur så hardt i stedet for en kremaktig glidende følelse. Jeg følte at jeg gni et stykke fargebånd på hånden min. Da da jeg påførte det, følte jeg at varmen smeltet opp og det ga fargen gjennomsnittet i en sveipe. Jeg måtte gå tilbake og sette en annen kappe for fargen for å bygge opp og se ikke-strikket. En annen ting er at i motsetning til de tykke kremete leppestifter, som Chambor Powder matte leppestifter, er disse så harde å forme leppene dine med. Jeg følte at det fikk mine lepper til å se ukjent i stedet for å få dem til å se fullere. (Venstre til høyre: Rose Bliss, Tulip Love, Fuchsia Smile)

pigmentering:

Pigmenteringen på denne er ganske gjennomsnittlig, ingenting som du ikke ville ha sett. Jeg var ganske overrasket over å finne dem så hardt, og da ser de ut til å være streaky i stedet for å gi deg en fargefarge.

Shades:

De har kommet opp med 11 nyanser som imøtekommer alle aldre. De har brune plommer, dype mariner, nakenbrune, glimmerpinker og lette murstein og beige. Fargene er så lotuslignende, de er så overlappende. Det er noe snev av glasur eller glimmer i alle leppestifter som jeg ikke liker. Det er bare to eller tre av dem som jeg tror er helt glitrende. Det er ingen klar forskjell mellom mange nyanser, jeg blir forvirret med så mange av dem, som Tulip Love, Bubbly Nude og Rose Bliss, alle har shimmer og alle hvis brukt lett kan se samme ut. Derfor ville jeg ha elsket om de hadde noe rødt, mauve, murstein og rosa, rent og enkelt, glitrende og glasurfritt.

applikasjon:

Siden tekstur er vanskelig, må du sveipe den igjen og igjen for å få fargen du vil ha. Jeg skulle ønske de var lettere å bruke og kremaktig å føle men langvarig å sette, som de er, bare hvis du om den kjedelige svingingsprosedyren. Ikke noe jeg vil ha på farten. (Topp til bunn: Rose Bliss, Fuchsia Smile, Tulip Love)

Bli ferdig:

Finalen av de fleste av dem er enten glitrende eller glasert. Tulip Love har glasur, Fuchsia Smile har glitrende og Rose Bliss har gullglimmer til det. slik at du kan forestille deg.Imagine a Loreal Infallible som er vanskelig, mener jeg at disse Lipsticks settes akkurat som Infallible seg, men de er ikke så buttery, de føler seg hardt i røret og under applikasjonen også.

Blir Makt:

Her er hva som vil gi alle de ovennevnte detaljene en fordel for tvil. Lippestiften er en gang brukt, setter tørr perfeksjon og holder seg på og på for alltid. Jeg brukte dette ofte, hadde mat og drikke, for bare å se at leppestiftet hadde blitt lettet i den indre leppen, men var intakt på utsiden. Så, etter så mange timer, nesten på slutten av dagen, måtte jeg fjerne den manuelt fordi den ikke var klar til å budge. Dette er innløsningsfaktoren til leppestiftet.

Fuktighet:

Den fantastiske delen er at selv trodde de sattes, de føler seg veldig lyse og ikke tørre, selv når de setter. Jeg tror det viser at formelen har blitt tenkt på og laget for å sette og ikke budge, men fortsatt ikke å tørke ut lepper.

Som en base:

Siden disse settene, vil jeg gjerne bruke dem som en base til en glans eller en ren leppestift. Av den grunn er de perfekte!

Unik selge Punkt(USP):

 • Emballasjen.
 • Satinposene.
 • Den forblir makten.

liker:

 • Steder på evig tid.
 • Ikke flekker.
 • Setter til perfeksjon.
 • Den vakreste satinposen på en leppestift du noensinne kan få.
 • Den vakreste metalliske rosa emballasjen du noensinne kan få.

Misliker:

 • Priset.
 • Shimmer og glasur i mange av nyanser.
 • Få matte / creme nyanser.
 • Trenger mye når du søker.
 • Ikke kremaktig.
 • Føler seg vanskelig å søke på.
 • Pigmentering kunne ha vært bedre.

Siste Ord:

Hvis du leter etter en leppestift som forblir på og av, hvis du liker en nyanse i dette området, hvis du trenger en base for en leppelys eller en annen ren leppestift, så få dette.Personlig er ikke nyanser, heller ikke tekstur, til min smak.

P.S: Fargene i dag er vemmelige 🙁

IMBB Vurdering:

2.75/5

Lotus Herbals PURESTAY Kolkata Launch Pics & Delhi Outlets Se 1 ved hjelp av Lotus PURESTAY Makeup Range Lotus Herbals PURESTAY Makeup Range First Impressions, Priser, Fargeprøver Lotus Herbals PURESTAY Lip Gloss: Darling Lavendel, Vintage Rose og Plum Delight Lotus Herbals PURESTAY Makeup Launch Party Photos Dagens Makeup Lotus Herbals Whiteglow Skin Care Range Forhåndsvisning, Pris, Bilder Lotus Herbals Pure Colours Lip Color - Crimson Red Review Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Review Dagens Makeup Makeup Look 2: Lotus Herbals PURESTAY Range Lotus Herbals PURESTAY Nourishing Foundations-Bright Angel, Royal Ivory, hasselnøttstjerne, mandel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: