Rengjør og fjern Pimple Clearing Face Wash-Review

Hei alle sammen!

Jeg går gjennom en dårlig aknefase siden en måned. Jeg bruker Fab India Tea Tree Face Wash og Himalaya Oil Control Citron Face Wash, og jeg elsker kjølefølelsen de gir på min akne og måten det reduserer irritasjonen på min akne. Jeg så dette Clean and Clear Pimple Clearing Face-vasken i en butikk og ønsket å prøve. Les videre for å finne ut om dette ansiktsvask.

Om produktet:

Effektiv løsning for pimple utsatt hud. Den effektive salicylsyreformelen dyp renser pimple som forårsaker bakterier og overflødig olje. Active Botanicals bidrar til å redusere overflate rødhet og berolige kviser. Blader huden merkbart klarere.

Veibeskrivelse:

Klem litt på våt håndflate. Når du jobber inn i en rik skum, masser forsiktig produktet over hele ansiktet, unngå øyet. Skyll av grundig. Bruk to ganger daglig for hud som er ren, klar og vakker. For best resultat, følg med Clean and Clear aktiv clear clear-gel.

ingredienser:

Vann, natriumlauretsulfat, kocamidopropylbetain, PEG-80-sorbitanlaurat, glyserin, propylenglykol, natriumkokoylisetionat, hydroksypropylmetylcellulose, PEG-150-distearat, PEG-7 glykittokokat, dekylglukosid, kokamidopropylaminoksid, fenoksyetanol (og) metylparaben ( og) etylparaben (og) butylparaben (og) propylparaben (og) isobutylparaben, salicylsyre, mentyllactat, duft, vaniljebutyleter, butylenglykol (og) vann (og) portulaca oleracea ekstrakt, propylenglykol (og) vann Cedrus atlantica bark ekstrakt, sitronsyre, tetrasodium EDTA, Cl 61570, Cl 47005.

Pris:

Rs 49 for 40 g.

Shelf liv:

36 måneder

Jeg tar på Rengjør og fjern Pimple Clearing Face Wash:

Jeg har aldri prøvd noe ansiktsvask fra Clean and Clear, slik at jeg ikke kan sammenligne dette kvise-ansiktet med det andre ansiktet vasker fra dette merket. Denne ansiktsvask kommer i en skinnende grå invertert emballasje med en blå toppdeksel. Det er gjennomsiktig i farge og konsistensen er passende, verken for å tenke eller for rennende.

Jeg tror det er mindre i forhold til det andre ansiktet vasker jeg bruker. Som et resultat, slutter jeg å gni den på ansiktet lenger for å produsere tilstrekkelig skum eller slutter å bruke mer mengde av produktet. Det renser huden godt og fjerner olje og lys sminke fra ansiktet. Imidlertid lar det seg elastisk til huden min, og det er viktig å bruke fuktighetskrem etter at du har brukt dette ansiktsvask. Jeg kan se ansiktet mitt glødende etter å vaske det med dette ansiktsvask. Det har ingen merkelig duft, noe som er et stort pluss punkt for meg fordi jeg har sensitiv nese og jeg ender i nysing i minst en halv time etter bruk av ansiktet vasker med sitrus dufter.

Dette ansiktsvask krever å forhindre kviser og kvise-merker, og jeg er enormt skuffet over dette ansiktet i forhold til dette kravet. Jeg merket ikke noen reduksjon i kviser eller kvisermerker. Denne ansiktsvasken forhindret ikke nye brudd på ansiktet mitt, og det gjorde ikke bremset utviklingen av aktiv akne. Den aktive akne på ansiktet mitt fortsatte å bli større og redder til tross for å bruke dette ansiktsvask og venstre pimplekarakterer, til tross for sin påstand om å redusere kvisermerker.

Jeg har sluttet å bruke dette ansiktsvasket for nå på grunn av min nåværende aknefase, og jeg kan prøve det igjen når akne mine går over, men for nå er jeg ikke fornøyd med sin pimple clearing krav. Selv om det ikke forhindrer kviser på huden min, er jeg ikke sikker på at det ville ha samme effekt på huden din også fordi vi alle vet at effekten av ansiktsvask varierer fra person til person. En flop ansiktsvask for en person kan være en hit for den andre, så hvis du alltid har hatt god erfaring med rent og klart ansikt vasker og har fet, akne utsatt hud kan du prøve.

Fordeler med Clean & Clear Pimple Clearing Face Wash:

• Lepper huden ren. • Fjerner lette sminke. • Gir en glød til ansiktet. • Fjerner olje fra ansiktet og holder det oljefritt i 2-4 timer. • Passende konsistens. • Reisevennlig, fin emballasje. • Rimelig. • Lett tilgjengelig.

Ulemper med Clean & Clear Pimple Clearing Face varh:

• Later huden elastisk. Påføring av fuktighetskrem er nødvendig for meg etter bruk. • Det forhindrede ikke pause i ansiktet mitt. • Det forhindret ikke pimple-merker. • Det forhindret ikke progressjon av aktiv akne i ansiktet mitt. • Skummer ikke mye. • Inneholder for mange kjemikalier.

IMBB Rating:

2.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe Clean & Clear Pimple Clearing Face Wash:

Nei jeg vil ikke.

Do jeg anbefaler Clean n Clear Pimple Clearing Face Wash:

Bare hvis du har hatt veldig gode erfaringer med Rent og klart Ansiktsvask tidligere og har akne utsatt hud. Effekten av ansiktsvask varierer fra person til person, så det kan fungere for deg selv om det ikke gjorde for meg.

Ha en fin dag!

Liquid Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser Clarins Gentle Foaming Cleanser med Tamarind for kombinasjon / fet hud Body Shop Aloe Vera Calming Cleanser og Toner Rengjør og fjern Deep Action Cleanser Ren og klar morgen energi ansikt vask rensende Apple Ren og klar morgen energi ansiktsvask - Brightening Berry Ren og klar morgen Energi Ansiktsvask: Energiserende sitron Ren og klar morgenbrent ansiktsrens Rene og klare morgenbriste i dusjen Clean & Clear Acne Clearing Fuktighetskrem Aroma Magic Grape Fruit Face Wash Vivel Active Essentials 3-i-1 ansiktsvask og skrubbe Dove Deep Pure Face Wash Pore Care Rengjør og Clear Fairness Face Wash Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: