Alt om aromaterapi ansiktsbehandlinger

Aromaterapi ansiktsbehandlinger er kjent for å berolige huden din og slappe av tankene dine. Det er derfor kvinner, som er travlere enn noen gang før, tar til aromaterapi ansiktsbehandling som et middel til å skjemme bort huden og slappe av seg grundig. Vil du vite mer om aromaterapi ansiktsbehandlinger? Les videre for å få vite alt du trenger å vite om dem i denne artikkelen, som er et produkt av grundig forskning.

Hvordan få en aromaterapi ansiktsbehandling?

Det er viktig at du får analysert huden din av en sakkyndig estetiker. Ulike hudtyper har forskjellige behov, og det er viktig at du styres på best mulig måte i denne saken. Etter det begynner aromaterapi ansiktsøkten, og de mulige trinnene inkluderer ansiktsdamping, ansiktsfjerning, ansiktsmassasje og bruk av en aromaterapi ansiktsmaske.

Fordeler med aromaterapi Ansiktsbehandling:

Aromaterapi ansikter inkluderer en overdådig og grundig bruk av essensielle oljer. Således, avhengig av hvilken type essensielle oljer som brukes under aromaterapi-ansiktsøkten du går for, vil du ha det tilsvarende. Ansiktsbehandlingene hjelper til med å indusere avslapping ved å lindre deg av stress. Det er behagelig for dine sanser og samtidig tar vare på skjønnhetsproblemer som akne, kviser og utslett. Eteriske oljer er fylt med beroligende egenskaper og følgelig hjelper deg med å berolige huden din. Din hud blir fuktig og bortskjemt på riktig måte mulig fordi ansiktsbehandlingene involverer bruk av den rette blandingen av essensielle oljer. Som et resultat lyser huden din med helse og du får en klar hudfarge. Ansiktet ditt ser strålende ut og friskt. De fleste av de velkjente spaene tilbyr deg eksotiske pakker med aromaterapi ansiktsbehandlinger. Gjør din undersøkelse og gå til spa etter eget valg for å få den beste opplevelsen.

Hvordan å gjøre aromaterapi ansikts hjemme?

Først av alt, ordne alt du trenger å gjøre en slik ansiktsbehandling. Få de nødvendige ingrediensene klare og hold selvfølgelig dine favoritt aromaterapioljer alt i orden og sørg for at du vet hvordan du bruker essensielle oljer trygt. Her er en liste som grovt angir hvilken type essensielle oljer du bør bruke avhengig av hudtype:

 • Tørr Skinnylang ylang, jasmin, patchouli, kamille, sandeltre, rose.
 • Oljeskinnete, geranium, appelsin, sitron, enebær, grapefrukt, cypress, eucalyptus, citrongras, bergamot.
 • Normal hud / Kombinasjon hud-geranium, kamille, lavendel, oransje, ylang ylang petitgrain, palmarosa.
 • Sensitive Skinnrosa, kamille, neroli, lavendel, jasmin, mandarin.
 • Eldre Skinsandeltre, neroli, røkelse, palmarosa, rose, vetiver.

Følg nå følgende trinn:

 • Bland aloe vera gel med noen dråper olivenolje. Nå legg til noen dråper tea tree olje i den. Bland ved å viske ingrediensene grundig. Bruk den til å vaske ansiktet ditt.
 • Forbered en løsning ved å legge til noen dråper eterisk oljeblanding (som passer for din hudtype) til kokende vann. Steam ansiktet i det.
 • Ta en fuktighetsgivende krem ​​som passer deg og legg til noen dråper essensielle oljer. Du kan bruke kamille, lavendel, rose, tea tree eller alt du finner egnet. Masser ansiktet grundig. Når det er gjort, tørk av ansiktet med en våt vaskeklut.
 • Lag en ansiktsmaske for å behandle huden din med godhet av naturlige ingredienser. Bruk honning, yoghurt, mandelpasta, melk, sandeltrepulver, aloe vera og hvis du er kreativ nok, fortsetter listen faktisk. Pass på at masken tar vare på dine hudbehov. Legg nå noen dråper essensiell olje i masken og legg den på ansiktet. Mens du lar masken tørke, behandle øyet med en aromaterapi-komprimering. Tilsett en dråpe kamilleolje til kaldt vann. Dyp bomullsballer i løsningen og legg den på øynene dine. La huden din suge i godheten til alt som du har tatt med mens du slapper av. Rengjør det når masken er tørr.
 • Følg opp med en aromaterapi ansikts toner. Bruk toner ved å legge til dråpe eterisk olje av geranium og en dråpe essensiell olje til kamille til 100 ml rosevann hvis du har normalt å tørke. En toner laget ved å legge til seks dråper lavendelolje, fire dråper tea tree olje og tre dråper sandeltre olje til 50 ml destillert vann ville være flott for fet hud.
 • Du vil elske din hjemmelagde aromaterapi ansiktssession, enda mer hvis du kan skape en perfekt atmosfære hjemme med svakt lys, duftende stearinlys og en beroligende musikk mens du går for denne ansikten.

PS! Dette er en forskningsartikkel. Eteriske oljer bør brukes forsiktig og helst under ekspertrådgivning.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4.

Bath and Body Works Aromaterapi Stress Relief Body Lotion Bath and Body Works Aromaterapi Sleep Body Lotion - Lavendel Vanilje Crabtree og Evelyn Aromatherapy Destillations Blomster Kropp Glattere Botanisk aromaterapi Ansiktsmaske Geranium Aromaterapi Avslappende fotmassasje Verden av aromaterapi i et nøtteskall Alt om Pearl Facial Naturens Essence Gold Facial Kit VLCC Pearl Facial Kit Slik gjør du Salon Type Facial At Home Biotique Natural Miracles For Age Control Facial Kit Shahnaz Husain 24 karat gull ansiktssett Garnier Light 3 in 1 Fairness Facial VLCC Diamond Facial Kit L'Oreal Paris Pearl Perfekt Ansiktsskum Forest Essentials Tejasvi Facial Ubtan

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: